Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolgotrajna dostava z DPD

Dolgotrajna dostava z DPD

Vse pride naslednji dan od oddaje narocila v trgovini. Enkrat do sedaj ni uspel v petek in to ravno ta mesec, kot je bilo napisano in je pripeljal v soboto dopoldan, predhodno sem dobil novo obvestilo o dostavi ma soboto. Pa mi skoraj vsak teden kaj pripelje, včasih tudi več pošiljk na teden. Skratka, same pohvale.

Odgovor na objavo uporabnika
Irena440, 23.02.2023 ob 12:01

katastrofa od dostave in o kurirja..sam spreminja datum dostave, ko pa ga poklices je nesramen in spusti slusalko..gospod Ðorđe, ce vam ni do dela pojdite drugam..

Če je res tak kurir, verjemi da ne bo prav dolgo bil pri dpd.

Mene najbolj moti, da dobiš obvestilo (sms in mail), da bo dostava med 8. in 18. uro (isti dan). In čakaš… In potem ob 16. pogledaš na sledilnik paketa in tam piše, da je bila dostava ob 14. uri odpovedana (na sms in mail ne dobiš nič) ali celo, da je dogovorjen drug termin. S kom? Torej si čakal cel dan za brezeveze. Kdaj bo naslednja dostava sporočijo šele isti dan zjutraj, ko naj bi dostava bila. Kot da so vsi ljudje doma 24/7 in imajo čas čakat.

slabo imajo organizirano, 23.02.2023 ob 15:17

Mene najbolj moti, da dobiš obvestilo (sms in mail), da bo dostava med 8. in 18. uro (isti dan). In čakaš… In potem ob 16. pogledaš na sledilnik paketa in tam piše, da je bila dostava ob 14. uri odpovedana (na sms in mail ne dobiš nič) ali celo, da je dogovorjen drug termin. S kom? Torej si čakal cel dan za brezeveze. Kdaj bo naslednja dostava sporočijo šele isti dan zjutraj, ko naj bi dostava bila. Kot da so vsi ljudje doma 24/7 in imajo čas čakat.

Saj ni res. Tako ima GLS, da ni ure. Tam dostikrat preusmerim na paketomat, ker ne bom čakal doma kdaj pride.

Pri DPD dobiš obvestilo v okviru kakih dveh ur, recimo da bo dostava med 13:30 in 15:30. Predhodno imaš moznost spremenit mesto dostave na drug naslov ali pup up lokacijo. Običajno so to bencinske črpalke v bližini.

Nasvet. Enostavno ne naročajte iz spletnih trgovin, ker ste prezabiti, da bi bilo sploh lahko kaj prav za vas.

Pickup lokacijo, popravljam zatipkano.🤣

Jaz vem☝️, 23.02.2023 ob 15:50

Saj ni res. Tako ima GLS, da ni ure. Tam dostikrat preusmerim na paketomat, ker ne bom čakal doma kdaj pride.

Pri DPD dobiš obvestilo v okviru kakih dveh ur, recimo da bo dostava med 13:30 in 15:30. Predhodno imaš moznost spremenit mesto dostave na drug naslov ali pup up lokacijo. Običajno so to bencinske črpalke v bližini.

Nasvet. Enostavno ne naročajte iz spletnih trgovin, ker ste prezabiti, da bi bilo sploh lahko kaj prav za vas.

o ja, pa je res. kopirano iz mojega maila:

DPD SI

22. feb. 2023, 08:04 (pred 1 dnevom)

Za jaz

Spoštovani,

Vaš paket št. xxx pošiljatelja xxx bo dostavljen predvidoma

danes med 08:00 in 18:00

na naslednji naslov:

xxx

Znesek odkupa: xxx

itd.

a je vedno tak, 28.08.2018 ob 06:50

Kake izkušnje imate z dostavo paketov z DPD?
Paket iz Nemčije je bil v dveh dneh v Sloveniji. Tu pa traja že skoraj teden pa ga še niso dostavili.
Med preverjanjem kje je pošiljka sem ugotovila, da so že večkrat napisali, da so skušali dostaviti, naslovnik odsoten, pustili obvestilo. Kar je pa vse laž. Niso me sploh kontaktirali, niso pustili obvestila. Sem jih opozorila na to, so obljubili, da bo še isti dan pa nič. Spet samo napis, da so skušali dostaviti, naslovnika ni bilo, pustili obvestilo, Kar pa seveda ni res.

ja kaj pa nisi bila doma…

In sem šla pogledat, kdaj sem nazadnje dobila sporočilo o krajšem intervalu.

To je bilo julija 2021, enourni interval (med 09:40 in 10:40).

slabo imajo organizirano, 23.02.2023 ob 19:06

o ja, pa je res. kopirano iz mojega maila:

DPD SI

22. feb. 2023, 08:04 (pred 1 dnevom)

Za jaz

Spoštovani,

Vaš paket št. xxx pošiljatelja xxx bo dostavljen predvidoma

danes med 08:00 in 18:00

na naslednji naslov:

xxx

Znesek odkupa: xxx

itd.

Zakaj pa nisi spremenil naslov dostave v dpd sledenju in bi šel iskat spotoma na najbližjo črpalko, kamor bi recimo preusmeril? Zakaj nisi poklical kurirja, ker imaš njegovo številko na sledenju in se dogovoril o dostavi?

Še enkrat. Ne naročajte preko spleta, če ste prezabiti, da bi bili sploh s čim zadovoljni. Počakaj na čas , da se svet začne vrtet okoli tvoje riti.

pa še GLS december 2022, sms o dostavi med 11. in 14. uro, dopisana številka kurirja (tega pri DPD nimam)

Jaz vem☝️, 23.02.2023 ob 19:15

Zakaj pa nisi spremenil naslov dostave v dpd sledenju in bi šel iskat spotoma na najbližjo črpalko, kamor bi recimo preusmeril? Zakaj nisi poklical kurirja, ker imaš njegovo številko na sledenju in se dogovoril o dostavi?

Še enkrat. Ne naročajte preko spleta, če ste prezabiti, da bi bili sploh s čim zadovoljni. Počakaj na čas , da se svet začne vrtet okoli tvoje riti.

Zakaj pa bi spremenila naslov dostave v dpd sledenju in hodila iskat spotoma (spotoma kam?) na najbližjo črpalko, če sem bila doma, pa paketa niso dostavili na dan, katerega so sporočili? Številke kurirja na sledenju ni, prav tako ne v mailu in ne v sms-u.

Daj beri, kaj sem napisala, ne kar nekaj na približno.

Vedno iste bunke pljuvajo čez vse in imajo težave čisto povsod, ampak resničmo čisto povsod. Vsega drugi krivi, le to ne, da sami niso opravilno sposobni.

slabo imajo organizirano, 23.02.2023 ob 19:21

Zakaj pa bi spremenila naslov dostave v dpd sledenju in hodila iskat spotoma (spotoma kam?) na najbližjo črpalko, če sem bila doma, pa paketa niso dostavili na dan, katerega so sporočili? Številke kurirja na sledenju ni, prav tako ne v mailu in ne v sms-u.

Daj beri, kaj sem napisala, ne kar nekaj na približno.

Glej bunka zarulana. Če si zmožna kliknit na mon, si tudi na povezavo dpd za sledenje. Morda se celo registrirat tam. In ne rečt da ni telefonske kamor bi lahko poklicala za informacije in se dogovorila za prevzem. A pošta se tudi prilagaja tebi in vsi ostali in vohajo kaj tvoji riti paše, samo dpd ne?

Jaz vem☝️, 23.02.2023 ob 19:32

Glej bunka zarulana. Če si zmožna kliknit na mon, si tudi na povezavo dpd za sledenje. Morda se celo registrirat tam. In ne rečt da ni telefonske kamor bi lahko poklicala za informacije in se dogovorila za prevzem. A pošta se tudi prilagaja tebi in vsi ostali in vohajo kaj tvoji riti paše, samo dpd ne?

Ti, ki si očitno pametnejši od mene, ti bom narisala. Dobila sem sms/mail, da bo dostava dotičnega dne od do. Bila sem doma, dostave ni bilo. Kaj in zakaj naj bi torej spreminjala in se dogovarjala? Kar tako vnaprej za vsak slučaj ali kako?

Res si zarukan.

slabo imajo organizirano, 23.02.2023 ob 19:50

Ti, ki si očitno pametnejši od mene, ti bom narisala. Dobila sem sms/mail, da bo dostava dotičnega dne od do. Bila sem doma, dostave ni bilo. Kaj in zakaj naj bi torej spreminjala in se dogovarjala? Kar tako vnaprej za vsak slučaj ali kako?

Res si zarukan.

Prav, bunka. Bse verjamem. Ampak ti imaš težave in vedno boš jih imela povsod in z vsemi. Drugi jih nimamo.☝️🤣

Že 10 dni lovim paket. Ko jih kličeš jih ne prikličeš raze če ure visiš na telefonu. Ko jim pošlješ mail ne dobiš odgovora. Ko cel dan čakaš na pošiljko doma najdeš sporočilo na internetu, da je bila dostava neuspešna. Ko se logiraš na njihovo stran in narediš preusmeritev na bencinski servis paket ne pride tja. Jutri grem direktno v njihovo skladišče.

DPD hvala ampak zadnjič sem te izbral kot dostavno službo. Tudi na podjetju ne bomo podpisali pogodbe z DPD.

Zanimivo jst mam pa ravno obratno izkušnjo pa je dpd med boljšimi, veliko boljši kot sekret od gls in pošte Slovenije, ta dva sta pa res nič od nič, čeprav pošta se mogoče malo izboljšala, sedaj dobiš sporočilo, klic predno pride, do pred letom pa pri nas nič, ka nej na slepo ugibam kdaj pride. Tako, da z dpd načeloma imam dobre izkušnje, so pa bile tudi tukaj cvetke, sploh ko sem naročeval iz zoohit za psa , dostava sicer pravočasna vse ok, samo se je zgodilo 2x ali 3x da sem pogledal na sledenje in je pisalo paket dostavljen in grem vn paketa pa nikjer, 1x ga je biser nesel za hišo in pokril z drvmi (bi vzelo manj časa če bi pozvonil 🤔) 2x ga je pa nesel sosednji hiši, pred vrata, enkrat eno naprej, enkrat eno nazaj lol. Ima pa punca slabe izkušnje z njimi, nazadnje jo je klical za dostavo, se pac ni javila ker je bila v službi in ni uspela in tip pac gladko sploh ni šel do hiše, ampak kar napisal neuspela dostava, pa sta bila tast in tasca doma, ga je klicala takoj ko je lahko in jo je nadrl zakaj je bi blo doma wtf nato sem jst klical v njihov štab, je bila dostava v roku par ur. Pošta Slovenije se mi je najbolj zamerila, ker niso pošiljali mailov/SMS o dostavi in ker so kot edini zaračunavali še dodatni evro kao za nakazilo denarja… Gls pa so tudi pri nas same cvetke, naj samo opišem največjo, pred leti naročim gume, tip prvo sploh ni hotel pripeljati do hiše ampak 500m stran do Mercatorja, pa sm mu rekel ne bom hodil prvo sem naročil in plačal dostavo do doma, drugo je padel sneg peš ne bom nosil gum, z avtom pa tudi se ne bom fural s letnimi po snegu. In mi dol fukne. Potem z jezo drug dan pripelje, fukne dve gume ven veš napičen in zahteva podpis, jst pa tko ja kje so pa še dve, jst sm 4 gume naročil ne dveh, niti nič ni rekel, pogledal, kam poklical… nič sam fuknu je nazaj tiste dve gumi v kombi in se odpeljal 🫣 jst prvo v šoku wtf je blo to, potem pa kličem na gls in s gospodično ugotovima, da so druge dve gume šle nekomu s istim priimkom na Primorskem, jet sm pa okolica Celja 🤣🤣🫣 najboljše izkušnje pa s dhl, žal pa jih bolj malo vidim, nimajo firme pogodbe z njimi oz jih ni na izbiro.

Vsi dostavljalci so mi vedno izročili pošiljke kot so napovedali, pa naročam preko spleta zelo veliko. Večinoma le zadeve, ki imajo možnost plačila po povzetju. Pri nas v Zasavju so dostavljalci super, hitri, prijazni in se držijo posredovanih terminov

New Report

Close