Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolgotrajni kovid pri mnogih niža IQ

Dolgotrajni kovid pri mnogih niža IQ

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 08.06.2025 ob 21:45

Julij Cezar, 08.06.2025 ob 21:43

menda veste da obstaja na desetine t.i bolezni ki si jih je medicina preprosto izmislila, ocitno k zbirki dodajamo novo….dolgi kovid

Ti pac hodi k veterinarju ali pa k robiju, ko boš zbolelo. Mi bomo pa raje k zdravniku.

raj grem k veterinarju na prisilni zakol kot da me dobi v kremplje zabita beopicka ali pijana logarca.hehe

V opisu težav in posledic prebolelega kovida se kar najdem.

Nisem cepljena, sem ga pa prebolela.

AMPAK- take težave sem imela že par let, preden smo o kovidu sploh slišali.

Tudi vrtoglavice, kjer cel teden nisi sposoben stati na eni nogi, iti ravno, ko zaradi vrtoglavice in omotice bruhaš 15x na dan. In se začne nenapovedano in mine nenapovedano.

Bi mogoče res povezovala s kovidom, ČE tega ne bi doživela že parkrat pred tem.

Stara forumašica, 08.06.2025 ob 21:57

V opisu težav in posledic prebolelega kovida se kar najdem.

Nisem cepljena, sem ga pa prebolela.

AMPAK- take težave sem imela že par let, preden smo o kovidu sploh slišali.

Tudi vrtoglavice, kjer cel teden nisi sposoben stati na eni nogi, iti ravno, ko zaradi vrtoglavice in omotice bruhaš 15x na dan. In se začne nenapovedano in mine nenapovedano.

Bi mogoče res povezovala s kovidom, ČE tega ne bi doživela že parkrat pred tem.

sevwda se najdes…saj sem napisal da jih poznam kr nekaj  ki imajo t.u dolgi kivid ze desetletja….vsem je skupno…izkoriscanje bolniskw, lenoba in zaposlitev v javem sektorju

Julij Cezar, 08.06.2025 ob 22:00

sevwda se najdes…saj sem napisal da jih poznam kr nekaj  ki imajo t.u dolgi kivid ze desetletja….vsem je skupno…izkoriscanje bolniskw, lenoba in zaposlitev v javem sektorju

Madonca đuli,pa res nisi popoln. Kr nehaj vse v enak koš metat, ker se to ne spodobi.

Nism nič kisala. Mamo sam balzamičn kis, škoda ga je.

Dolgemu covidu se je včasih reklo hipohonderstvo.

Huda, poscana julka, darč, robi – cvet monovske inteligence.

Anonimen15748292, 08.06.2025 ob 22:10

Dolgemu covidu se je včasih reklo hipohonderstvo.

HipohonderStvo je čist drugo trap. to je takrat,ko težiš, da te vse boli pa nič ne najdejo in placebo grabi takoj. Ne pa ko ti strdek najdejo.

Pišeš

izkoriscanje bolniskw, lenoba in zaposlitev v javem sektorju

Nisem v javnem sektorju, sem kar sama sebi šefica in tudi čistilka, če ne morem delati, pač ne delam, bolniške pa tudi ne jemljem.

In če se ne bi vtikal v moje pisanje, bi razbral poanto mojega pisanja – glede na število prebolelih lahko vsako bolezen povežejo s kovidom, če želijo.

Stara forumašica, 08.06.2025 ob 22:25

Pišeš

izkoriscanje bolniskw, lenoba in zaposlitev v javem sektorju

Nisem v javnem sektorju, sem kar sama sebi šefica in tudi čistilka, če ne morem delati, pač ne delam, bolniške pa tudi ne jemljem.

In če se ne bi vtikal v moje pisanje, bi razbral poanto mojega pisanja – glede na število prebolelih lahko vsako bolezen povežejo s kovidom, če želijo.

končno nekaj pameti

sredstvo za manipulacijo jim je brez problema, tako je

Ravno zato kovid je. Skupni imenovalec poljubnega stanja. Če se cepiš to stanje eventuelno potenciraš. V vsakem primeru si v dreku +izigran. Lh se greš mon vojno, većjih ućinkov borbe pa ni blo zaznat.

Đuli ..https://youtu.be/q5mJnTCzB-8?si=cjrjG_3jVazhNbZI..

Darko585, 08.06.2025 ob 22:27

končno nekaj pameti

sredstvo za manipulacijo jim je brez problema, tako je

Bedarije kvasi. Nihče ne povezuje bolezni s covidom, če ni posebej razlogov za to. Tudi posledic ne. Posledice mnogih bolezni so lahko enake ali zelo podobne.

crazyfrog, 08.06.2025 ob 22:15

HipohonderStvo je čist drugo trap. to je takrat,ko težiš, da te vse boli pa nič ne najdejo in placebo grabi takoj. Ne pa ko ti strdek najdejo.

Kje piše, da so temu tipu našli strdek?

Anonimen15748292, 08.06.2025 ob 22:42

Kje piše, da so temu tipu našli strdek?

Pa kaj mene brigajo ti primeri nepoznani😁 js govorim o Tatjaniii.. 😂😂 nima veze. Nič še ne pada.

modrivrag, 08.06.2025 ob 22:39

Bedarije kvasi. Nihče ne povezuje bolezni s covidom, če ni posebej razlogov za to. Tudi posledic ne. Posledice mnogih bolezni so lahko enake ali zelo podobne.

Ne trapaj. Fantazirate , kot da je zdravstvo idelano in je vsevedoče kot v nekih znanstveno fantastičnih filmih. Vsak dan se jebejo po bolnišnicah in zdr. domovih ter si razbijajo glavo z mnogimi težavami ki jih ima folk in tavajo v temi. Nekaj jim uspe reševati nekaj ne, nekaj pozdraviti nekaj ne, vsekakor je nepojasnjenih stavri OGROMNO. S tem pa OGROMNA LUKNJA  za manipulacijo. In tako, kot so včasih pred dolgimi leti nategovali ljudi tako jih še danes. FARMAKOMAFIJA je cel konglomerat sranja s takšnim vplivom, da se nas požge, če bi se ji zaluštalo po tem. Ni famakomafija pokleknila pred vojskamk, policijo, državami ampak obratno. ZBUD SE KRETEN

Darko585, 08.06.2025 ob 22:47

Ne trapaj. Fantazirate , kot da je zdravstvo idelano in je vsevedoče kot v nekih znanstveno fantastičnih filmih. Vsak dan se jebejo po bolnišnicah in zdr. domovih ter si razbijajo glavo z mnogimi težavami ki jih ima folk in tavajo v temi. Nekaj jim uspe reševati nekaj ne, nekaj pozdraviti nekaj ne, vsekakor je nepojasnjenih stavri OGROMNO. S tem pa OGROMNA LUKNJA  za manipulacijo. In tako, kot so včasih pred dolgimi leti nategovali ljudi tako jih še danes. FARMAKOMAFIJA je cel konglomerat sranja s takšnim vplivom, da se nas požge, če bi se ji zaluštalo po tem. Ni famakomafija pokleknila pred vojskamk, policijo, državami ampak obratno. ZBUD SE KRETEN

Ja. Ti si vetodostojen zapohani, ki nimaš izobrazbe, si maloumen in duševni bolnik. Zdravniki z izobrazbo, ki se izobražujejo celo življenje in nadgrajujejo znanje pač niso. Ne bo šlo.

Recimo, pred kratkim sem bil na ct prsnih organov. Meni bi lahko slike kazal cele dneve ali tebi teletu, pa ne bi videl in znal napisal izvida. Veš zakaj? Ker ne ti ne jaz nimava visokega in obširnega znanja o tem, ki je pač nujno potrebno. Razumeš? ………Kurac razumeš če si zabito in fuknjeno.

modrivrag, 08.06.2025 ob 22:53

Ja. Ti si vetodostojen zapohani, ki nimaš izobrazbe, si maloumen in duševni bolnik. Zdravniki z izobrazbo, ki se izobražujejo celo življenje in nadgrajujejo znanje pač niso. Ne bo šlo.

Recimo, pred kratkim sem bil na ct prsnih organov. Meni bi lahko slike kazal cele dneve ali tebi teletu, pa ne bi videl in znal napisal izvida. Veš zakaj? Ker ne ti ne jaz nimava visokega in obširnega znanja o tem, ki je pač nujno potrebno. Razumeš? ………Kurac razumeš če si zabito in fuknjeno.

Budala jadna še nikoli nisi izustilo nekaj pametnega kaj šele dojelo.

Debilčina kot ti vedno vse obrne. Zapohan ti je fotr k te je delal, gniu do amena kri njegova crkava ti po žilah gnus jadan.

Spizdi zgodaj zjutraj in najdi prvega dohtarja ki ga srečaš in ga vprašak TI A VSE VEŠ? In povedal ti bo lahko da si debil d aga sploh to sprašuješ in odgovoru d ane glede na to da se je učil več kot si se ti kdajkol še vedno ogromno ne ve.

Edino tak majmun zabit človeški ki je v dno duše podel kot se ti kažeš vsa ta leta d abi ti vsak gobec že razčetveril verjame da dohtarji vse vedo in nihče drug kot samo oni ima pravico o čem sploh govoriti.

ODJEBI AL PA PRIDI ŽE ENRKAT DA TE RAZSTAVIM PA DA VIDIMO KATER DOHTAR TE BO SESTAVU gnoj hudičevi Milan iz Pišece Brežice.

Darko585, 08.06.2025 ob 22:59

Budala jadna še nikoli nisi izustilo nekaj pametnega kaj šele dojelo.

Debilčina kot ti vedno vse obrne. Zapohan ti je fotr k te je delal, gniu do amena kri njegova crkava ti po žilah gnus jadan.

Spizdi zgodaj zjutraj in najdi prvega dohtarja ki ga srečaš in ga vprašak TI A VSE VEŠ? In povedal ti bo lahko da si debil d aga sploh to sprašuješ in odgovoru d ane glede na to da se je učil več kot si se ti kdajkol še vedno ogromno ne ve.

Edino tak majmun zabit človeški ki je v dno duše podel kot se ti kažeš vsa ta leta d abi ti vsak gobec že razčetveril verjame da dohtarji vse vedo in nihče drug kot samo oni ima pravico o čem sploh govoriti.

ODJEBI AL PA PRIDI ŽE ENRKAT DA TE RAZSTAVIM PA DA VIDIMO KATER DOHTAR TE BO SESTAVU gnoj hudičevi Milan iz Pišece Brežice.

Ja saj. Zato pa si večna zguba, ko si tako “brihten in izobražen”. Tud tega ne razumeš in ne dojameš, ne?😁😁😁

Govorim o povprečju, da ne bo nesporazuma.

Necepljeni > 100

80 < Cepljeni, danes budni < 100 80 > uni, ki še danes niso nič dojeli… dolgi covid, saj se šalite, a ne?

modrivrag, 08.06.2025 ob 23:01

Ja saj. Zato pa si večna zguba, ko si tako “brihten in izobražen”. Tud tega ne razumeš in ne dojameš, ne?😁😁😁

Zguba se ti po glavi valja.

Zdravko Mamić Maminjo, 08.06.2025 ob 23:06

Govorim o povprečju, da ne bo nesporazuma.

Necepljeni > 100

80 < Cepljeni, danes budni < 100 80 > uni, ki še danes niso nič dojeli… dolgi covid, saj se šalite, a ne?

Nepismena teleta itak zmagate.☝️🤣

Zanimivi komentarji, hvala.

Glede na zabitost anticepilcev je očitno res nekaj na tem.

PIKULET VELIKOMODNI, 08.06.2025 ob 23:09

Glede na zabitost anticepilcev je očitno res nekaj na tem.

reče nategjeni, ki se je pustil netagniti in so sedaj drugi njemu bedaki ker s eniso pustil nategnit

New Report

Close