Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgovi

Dolgovi

Živjo,

V tem času se mi je nabralo kar nekaj dolgov zaradi starih nepremišljenih grehov.
Sicer imam redno službo, vendar plača ni nek presežek, zato me zabima kako se spopasti s tem, da mi na dob ne pridejo kakšni izvršitelji oz. da se rešim teh dolgov in lahko zadiham. Obstajajo kake agencije oz. svetovalci, ki lahko pomagajo?

Hvala

Ni druge, kot zavihati rokave, najti dodatno delo in dodaten denar, s
katerim počasi odplačaš dolgove.
Agencij, ki bi zamahnile s čarobno palčko in dolgove izbrisale, žal ni.

Kakšen premostitveni kredit ali limit ?

Nekaj časa si živela preko svojih zmožnosti, sedaj moraš še oddelat za to kar si že prej porabila. Če drugih možnosti ni, boš sedaj samo “na kruhu in vodi” dokler ne poplačaš svojih nepremišljenosti.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sigurno obstajajo. Bodo te pa še dodatno pomolzli. Hočem rečt, noben ne bo tvojih dolgov plačeval s svojim denarjem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako, da začneš živeti ob kruhu in vodi, z denarjem, ki ti ostane, pa narediš načrt poplačila in se tega seveda tudi držiš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

grehe odpišča bog preko farjev ☺ … pa pametne bejbe za “greh” dobro zaračunajo

ker jamraš, si delala neumnosti … pač svojemu stanju primerno

Registriraj se in mi piši na zs.

Goldfishka a ji boš svetovala ? :)))

Ne, potunkala jo bom še globje….mislm Margot:)))).

Ne, potunkala jo bom še globje….mislm Margot:)))).[/quote]

Jah, vprašam, kaj zdaj… :)) Malo čudno se mi zdi, da ji nisi že v štartu napela..

Ne, potunkala jo bom še globje….mislm Margot:)))).[/quote]

Jah, vprašam, kaj zdaj… :)) Malo čudno se mi zdi, da ji nisi že v štartu napela..[/quote]

Ja, to bi bil moj normalen, pričakovan odziv:))). Ampak jst tut kdaj komu pomagam, a veš:)).

Jah, vprašam, kaj zdaj… :)) Malo čudno se mi zdi, da ji nisi že v štartu napela..[/quote]

Ja, to bi bil moj normalen, pričakovan odziv:))). Ampak jst tut kdaj komu pomagam, a veš:)).[/quote]

Ne, ne vem. To je zame novost :))))

Ja, to bi bil moj normalen, pričakovan odziv:))). Ampak jst tut kdaj komu pomagam, a veš:)).[/quote]

Ne, ne vem. To je zame novost :))))[/quote]

Saj letos bo to prvič:)). Dej noooooo:).

Ne, ne vem. To je zame novost :))))[/quote]

Saj letos bo to prvič:)). Dej noooooo:).[/quote]

No ja, pa saj se je komaj začelo. Prepričana sem, da boš imela še veliko priložnosti :))))

Saj letos bo to prvič:)). Dej noooooo:).[/quote]

No ja, pa saj se je komaj začelo. Prepričana sem, da boš imela še veliko priložnosti :))))[/quote]

Obljubim, da boš naslednjič ti na vrsti…a prou?:)))

No ja, pa saj se je komaj začelo. Prepričana sem, da boš imela še veliko priložnosti :))))[/quote]

Obljubim, da boš naslednjič ti na vrsti…a prou?:)))[/quote]

Ja daj no. Res. Ker sej veš. K sestra si mi :))

Čaki, ne zdaj pretiravat:)). Lahko bi ti bila hči:)))))

Še dobro da nisi. Lahko bi podedovala povešeno zadnjico.
Menda :))))

Kolikor sem te videla, zgledaš odlično. Verjemi, da se frutolino grize zaradi tega, samo ne bo nikoli priznal.

Kolikor sem te videla, zgledaš odlično. Verjemi, da se frutolino grize zaradi tega, samo ne bo nikoli priznal.[/quote]

O hvala, hvala. Saj je prav, da ga grize. Ima vsaj enkrat nekaj opravkov z lepimi dekleti ane? :)))

Še vseeno je to njegov edini virtualni stik:). Veš kje je še reala in koliko stopnic bi moral prehoditi, koliko zidov preplezati, koliko rek preplavati, koliko gora preplezati…čist preveč za tako skromnega prodajalca burekov:).

klošarji in paraplegiki pravijo, da imaš zelo nežno rokco in mehko polt ☺

Haha bravo Margi in Riba:) polepšali sta mi dan hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close