Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolžina

Dolžina

A mislite,da je dolžina pri moškem pomembna? Nmareč,začela sem hoditi s fantom,ki mi je všeč..zdaj pa sem ugotovila,da me ne zadovolji.Tudi sam pravi,da ni obdarjen-.Jaz pa sem tako strastna 25 letnica in si želim strasti s svojim dragim.
Punce,kaj pravite? Kaj naj storim? Kako naj mu ga povečava? Prosim,brez zamere na mojem pisanju,ampak sem pač iskreno povedala.

Mene je to pri enem zelooo motilo. Rada čutim nekaj zelo konkretnega. Preveč je pa spet grozno. Bolj kot dolžina je važen fi:). Vsaj meni.

pa veliko užitkov ti želim!

Hm,ampak štos je v tem,da ga ne čutim 🙁 Ni pa slab človek,pravzaprav ga morda že ljubim 🙂 Misliš,da se da seks popravit,četudi na začetku ne gre?

A te lahko vprašam, kakšna je njegova dolžina?

Ne vem,ampak vem pa to,da ga ne čutim. In to zna biti problem,saj bi rada bila z njim….želim si ga kot osebo in on mene….ne bom pa mu tega povedala,da me ni zadovoljil,saj ga nočem užalit.

Želiš si ga kot osebo…

Si ga pa želiš kot moškega??? Booš vprašala kje je razlika,..meni je nekdo lahko zelo fajn si ga fizično ne želim dovolj in ni prave strasti/kemije.Tak tud če ma velkega ne bo tisto tapravo.

Kolikšna pa je njegova dolžina???
Če ima manj kot 12 cm potem je razumljivo :)))

To ti verjamem, da zna bit problem to. 🙁
V bistvu se strinjam z Mojčiico.

No, k tvojemu problemu… kaj pa, če bi probala to popravit s kako pozo, pač eksperimentirajta v kateri pozi ga najbolj čutiš… Sta to že probala?
Upam, da vama bo nekako uspelo, ker si kr predstavljam, kako se mora on počutit, sigurno mu je neprijetno, mogoče ma zaradi tega celo kake komplekse… zato mu res ne govorit tega, ker mu bo samo hudo. Saj ni sam kriv, če mu mati narava ni bila naklonjena. Po moje bi znalo tud bit dobro, če bi videl, da ti dosti pomeni, mogoče bi mu samozavest narastla, pa bi se bolje odrezal kljub pomanjkljivosti… kaj jaz vem.
Nisem še bila v takem položaju, zato nimam nekega pametnega nasveta. Vsekakor pa upam, da ti ga bo kdo dal, pa upam, da bo vama tole uspelo, pa da se bota mela lepo! Držim pesti!

Kaj si ti faca ej!!!

Ta post je šel “eni iz lj”

Ma ja,saj bo… 🙂 je pa res,da je bivši bil dosti več obdarjen….saj bom še razmislila ,če sploh bom nadaljevala.

Ajša,no zlata si! Ti znaš potolažit! 🙂 PA lep dan!

Končujem fakulteto,stara sem 25 let.Na živce mi gre folk kot ti,ki se “hvali”,namesto,da bi ženski pomagala!Mislim halo!!

Tudi ta gre za ENO IZ LJU – krava!!!!

Kako bi bilo tebi,če bi ti imela težavo,pa ti nekdo drug namesto tolažbe pove,da njemu gre pa fajn!! Skuliraj se baba! Sicer pa najbrž res nisi vredna mojega časa.Pojdi po knjigo o sočutju in nehaj biti tako kretensko egoistična.

Punce,hvala za odgovore.Kr ena iz ljubljane,ne se bat,jaz bom še seksala sto na uro!!

Ne vem, ker s tem nimam izkusnje, pa vendar ko debata nanenese na to, mi pravijo, ni vazna ne debelina, ne dolzina, vazna je tehnika. Bi se jaz skoraj strinjala z njimi, ce zna zna, ce ne zna, mu tudi se tak korenjak nic ne pomaga.
Seveda pa mu ti pomagaj pri vsem tem, nakazi kaj ti pase, probavaj kje ga najbolje cutis, pomagajta si in uzivajta.

Nekateri pridejo sem poiskati pomoč,
drugi pa iščejo pohvalo in dokazovanje,
sej to je čist normalno, ampak še vseeno ne
dojamem da lahko ženska v odgovor
drugi ženski, ki prosi za nasvet kaj narediti
ker ima fant pač kratkega, napiše, da ima njen
dolgega 21 cm.
To je kot bi človek potožil da ga boli,
pa ga udariš še malo, da bo bolelo še bolj a ne???

Ženskica, jaz ti predlagam, da sprobata čim več
poz in bosta sigurno našla kako kjer vama bo obema
pasalo(sploh pa probajta priti s telesi čim bolj skupaj,
da bo večji efekt). Ne obupat!!!!

Hvala Sara.

Havla ella.Kr ena,we don’t care about you and your man,ok?Ne se bat,veliko bolje se bom še imela kot pa ti! Zdaj pa pojdi ujčkat svojega tipčka in mirkaj,da mu ne pade dol. 🙂

Prvo … ni treba zaradi tega razmišljati o tem, da bi ga pustila … Če ti je fant všeč in če se imata rada naj ti to ne bo ovira … samo malo bolj se bosta morala oba potrudit …

Najprej … poskusi tudi ti malo “natrenirat” mišice tvoje muce, da jo boš lahko krčila in posledično bolj čutila korenjaka tvojega fanta (za take vaje so kot izrezane japonske krogljice … pa še veliko užitka je z njimi) … Potem … poskušaj dobiti kakšno pozo, ki ti bolj odgovarja … Jaz vem, da ga najbolj čutim ko sem na vrhu … ali pa če sva postrani … pač … dajta malo eksperimentirat …

Seveda ob vsem tem te lahko tvoj dragi zadovolji tudi s prstki … Vse sort varjant je …

NI vse v dolžini in debelini … Recimo da sem jaz poizkusila tako velike kot majhne … vendar … se je celo zgodilo, da tisti, ki je imel 20 cm dolgega me ni zadovoljil … moj dragi, ki ga ima pa tistih 15,16 cm pa me zadovolji skoraj vsakič (beri: skoraj vedno mi pride … in če mi ne pride je zgolj zato, ker sama nisem zadosti pri stvari) …

Domišljija, punca … pri tej stvari je treba uporabljat domišljijo …

Lp, Bgv

Stara,tako se govori! ;.)

Ehm … komu ti stara?????????? Sej imam komaj 25 let … :))))))))))))))))))))))))))))

Se hecam … da me ne boš vzela resno … :)))) ;))) Že tko je preveč kreganja na tej temi … :))))

Lp, Bgv

Ma kakšna tehnika, dajte no! To so pravljice tistih, ki imajo majhnega.
Bodimo odkrite; vsaka ga HOČE čutit. Osebno mi je bolj pomembna širina kot dolžina. Kaj mi če 21 cm, če pa je ozek kot hrenovka!!!!!

Mogoče je patvoja široka kot posoda v kateri kuhaš hrenovko?
Pa dobro si jo imej.

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close