Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dom pocitka menges

Dom pocitka menges

Zanima me kje dpm, mislim ali je v centru mestu, ce ni, ali se pride tja z avtobusom?

ja, je zraven postaje zdaj odvisno, če prideš iz domžal je to v mengšu druga postaja, če pa iz trzina pa tretja. seveda mislm da greš iz ljubljane.
Drugače pa popravek, niso mengeščani, ampak mengšani:-)))

katera postaja ce grem iz ljubljane?
a vozi tudi vlak?

ja, vozi vlak do trzina al pa do jarš, v mengeš pa še ni prišel:-))))

Greš lepo na kamničana, to pomeni na kam bus, pa glej da gre na mengeš, ker ne gredo vsi.
Lahko greš pa na alpetourjevega brničana, ki pelje na letališče, pa greš v mengšu dol.
pa joj, usedi se zraven šoferja in mu povej, kje bi šla rada dol, saj so čist prijazni.

Kaj kera postaja za dol it al v ljubljani s kere cifre gre?
Za dol it sem ti razložila, če greš na direktnega lj-trzin-mengeš-kamnik bo verjetno tretja.
če pa greš na lj.trzin-domžale-mengeš-kanmik je druga-
lahko ti pa še rečem, eno naprej od gasilnega doma.
Še bolj natančno, dol greš na unem semaforju pri gostilni Pavovec, kjer se zavije na Brnik.
In ko greš na tisti postaji dol, imaš dom počitka pred nosom.

Kakšen počitek? Tam je mobing. To je Dom mobinga Mengeš.

Aja???????

Res so mengeščani…..

Zakaj,pa ne vem…Jaz sem se sem preselila davnega leta…..

Mobing je raztegljiv pojem. V zadnjem času se pojavlja neka čudna razlaga mobinga, da nadrejeni delavcu ne sme nič reči, ga na nič opozoriti, še posebej ne na napake, ker je to z vidika delavca takoj označeno kot mobing. Dejstvo je, da je uporabnik/kupec/stranka tisti, na katerega se je treba osredotočiti in ki ima vedno prav, v primeru dpm je pač starostnik (ali njegov svojec) – in TO je težko sprejeti, kajne?

New Report

Close