dom upokojencev, gradišče nad prvačno
Kako nihče ne ve? Tale zgoraj ve in jaz tudi.
Dom ni privat, sem skoraj njegova soseda, varovanci so tam zadovolji z vsem. V dom zahajam na obisk in če te karkoli zanima vprašaj. Tudi cene tu niso astronomske. Za nepokretno varovanko je cca 800 e. Za pokretne so lepe sobe sobe za 2 osebi ene z izhodom v park. Osebje je v redu, direktor pa še posebej.
Še kaj?
Pikra in zeloooo pametna oseba. Za nekoga, ki bi rad karkoli izvedel o tem domu verjetno ne pomaga vaša aroganca in pametovanje. Sicer pa mi nismo imeli najboljših izkušenj s tem domom. Je pa res, da je to že 10 let nazaj ( grozen smrad, malo oz premslo zaposlenih in tudi oskrbovanci niso bili lepo pogledani…)
In stanje zdaj?
vse OK. Hrana dobra in v obilju. Osebje se trudi Prijazni, srčni. Preobremenjeni kot povsod. Imajo veliko dejavnosti. So čisti in ni neprijetnega vonja. Sobe so že malo stare in majhne za današnji čas. Okolica mirna s parkom kdor lahko hodi. Cena na negovalnem 1256 e za 31 dni. Skratka mi smo zadovoljni.
V preteklosti je bil to bolj dom za reveže, sedaj pa je ta dom zelo lepo urejen. Nekaj let nazaj so vse lepo preuredili. Mislim, da je tudi osebje v redu. Nekajkrat sem šla tja obiskat sorodnike in znance. Vse lepo čisto, svetlo.
Zadnje čase še nisem slišala o tem domu slabe besede. Je pa ta dom javni in ne privatni.