domač recept za lase
Za tiste ki imate mastne lase in želite imeti bolj svetle in svetlikajoče lase.
Včeraj sem sprobala ta domač recept in moram reč da sem dobila lase veliko bolj svetle in svetli so se mi ko strela.
V pol litra vode daš eno žlico meda in sok ene stisnjene limone.Po opranih laseh s šamponom si preliješ s tem glavo in to je vse.
Nič jajca in kisa si dajat gor ker pol lasje smrdijo po jajcu in kisu.
Seveda,če želite imeti bolj svetle lase pa pride upošteu limona in kamilice.
Jaz sem si dala 4-krat zaporedno limono in sem bila neverjetno blond tako,da za bolj svetle lase priporočam limono ampak res pa je,da limona suši lase vsaj tako se meni zdi.
Lp
Spoštovana Marija.
Domači recepti so popolnoma nepotrebni, saj gre za razne ”zvarke” in smešne mešanice. neprimerljivi so z profesionalnimi produkti, ki jih je možno dobiti v frizerskem salonu.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
…pa ne samo poceni, še dosti bolj zdravi za nas in okolju prijazni. To seveda vemo vse, ki smo vsaj malo naklonjene ekologiji in pa skrbi za zdravje v prihodnosti (ne samo naše, ampak tudi vseh, ki še pridejo za nami). Vsekakor pa taki niso frizerji, ki prisegajo samo na umetne kemikalije…
Se pa povsem strinjam s tabo, recept je res super!
LP
Drage moje dame.
jaz le povem – napišem svoje strokovno mnenje in izkušnje. Pišem o tistemu z čemu delam in katere rezultate poznam. Saj mi zato tudi postavljate vprašanja.
Lep pozdrav in veliko lepih in zdravih las vam želim.
Stevo Pavlovič
Draga Pupa.
V laboratorijih velikih svetovnih kozmetičnih koncernov (L’oreal, Shiseido, Wella, Schwarzkopf, Goldwell…) delajo vrhunski kemiki in biologi, ki so odlično plačani za to, da so njihovi rezultati odlični, da delujejo produkti, ki jih oni sestavijo, ter da so zato odlični prodajni rezultati na trgu – frizerjem ali trgovinam.
Ti strokovnjaki biologije in kemije sigurno delajo veliko boljše ”zvarke”, kot so amaterski ”zvarki”.
V L’oreal Professionnel in Kersastase delajo tako, da vsak produkt (tudi maske za lase) najprej sprobajo – učinek, na 11.000 različnih strank svojega ogromnega testnega salona z 150 delovnimi mesti v Parisu.
šele potem ga dajo v prodajo.
Jaz kot Ambasador za L’oreal Professionnel, moram to vse vedeti.
Zato so njihovi produkti boljši.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič