Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Domače zdravilo za odvajanje

Domače zdravilo za odvajanje

A ma kdo kakšno domače zdravilo? Že 5 dni ne morem iti na wc, me pa tišči v trebuhu in se mi vidno veča, posebej zvečer me tišči, vzamem Rupurut, pomaga, je bolje. Še prej sem imela pa v blatu sluz.

Ampak na wc me sploh ne tišči, me pa v trebuhu tišči.

Kdo ve, kako se to odpravi?

Čež noč namoči suhe slive v vodo in zjutraj na zdravje. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

A tole poješ in popiješ? Na tešče, predvidevam. Koliko pa jih lahko poješ, da je kaj učinka?

Pomagajo, a s časom .Pri tako dolgotrajnem zaprtju, ne vem?

Eno je: 3dcl mlačne vode na tešče
drugo: namočeno laneno seme…tudi na tešče
tretje: kuhan gomolj zelene
četrto:2 žlički jabolčnega kisa v 2dcl mlačne vode-na tešče
žlica olivnega olja na tešče- čez popijemo vroč čaj
suhe slive namočene čez noč
masaža trebuha

Vodo na tešče popiti od teh namočenih sliv, slive pojest, pa še topel Donat in je……. eksplozija blizu. Ampak vzami še kakšno svečko, drugače ti bo rito razneslo, ker se je že “zaštopal”. Drugič vsekakor ne čakati toliko časa. Rupurut pa vsekakor ni za te stvari, pa čeprav ti blaži bolečine.Dulcolax sveče ali kaj podobnega.Pa srečno! Zaj..an je to.

Encijan,pelinkovec,travarica,tavžentroža. Eno šilce po potrebi.

en košček putra zmrzni in si ga vtakni…

Brinovec, jegermajstr……

A tole poješ in popiješ? Na tešče, predvidevam. Koliko pa jih lahko poješ, da je kaj učinka?[/quote]

Za začetek popij to vodo, seveda pa lahko slive tudi poješ. 😉

Pol litra mlacnega donata, ni sans da ne gres.

Zgoraj napisane izkušnje vse držijo. Tudi jaz imam podobne težave. Občasno vzamem Biokor. Zmešam z jogurtom ali sokom in začne delovati čez cca 8 – 10 ur.
Prodajajo v lekarnah, mogoče ne vseh in bio trgovinah. Je naravna sestavina. Cena cca 2,50 eura in imaš za večkrat.
Meni osebno je boljše kakor svečke.

Kaj pa vnos vode na dan? Dovolj?
Poleg vsega naravnega bi ti svetovala probio bakterije iz lekarne ali jogurtov. Lahko da se gre za kako neravnovesje v flori. Morda ni dovolj vode in si zaprta. Kaj pa kaki problemi iz preteklosti ki te utrujajo in ne gredo stran(psiha)?

New Report

Close