Domači fitness
če te zanima prodajam hišno fitnes napravo zaradi pomanjkanja prostora
HIŠNA FITNES NAPRAVA
NAMEN: Naprava je namenjena izključno domači oz. hišni uporabi in ne za profesionalno uporabo v fitness centrih. Na njej je možno izvajanje več kot 20 različnih vaj za vse večje mišične skupine telesa. Ob nakupu prejmete prilogo z vajami. Največja dovoljena teža uporabnika je 110 kg.
IZDELAVA: Ogrodje je večinoma iz kvadratne cevi 50×50 mm in okrogle cevi d 50 mm. Koleščki so iz nylona in so oležajeni s krogličnimi ležaji. Žična vrv je plastificirana kar omogoča tiho delovanje naprave. Oblazinjeni deli so iz umetnega usnja. Vodila in priključki so kromirani. Trenažna obremenitev se nastavi z enostavnim preklopom zatiča. Hrbtni del naslona in višina sedeža sta nastavljiva.
Tudi mi imamo fitnes in sploh ne sameva. In sicer eno multifunkcijsko fitnes napravo, naša je od Neckermanna in smo ful zadovoljni z njo; naprava za veslanje, drog za dvigovanje uteži z utežmi, 5 kilske ročke, orbitrek za ogrevanje in boks vrečo. Pogrešam samo še klop. V fitnesu sem 3-5 x tedensko in mi je ful fajn. V konkretni fitnes se kar nekako nisem spravila, ker mi vzame preveč časa.
obilo veselja ob vadbi