Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu dominacija

dominacija

a je kdo že probal kdaj kako tako varianto? Jaz še ne, mislim pa, da bi mi znalo bit všeč – sicer bolj v soft varianti, ne kake krvave scene:)) Zdi se mi, da bi mi bilo kul bit podrejena oz.nemočna. Mogoče včasih tudi dominirati, čeprav sem po mojem bolj podredljiva.

Vi ste probali? kako je bilo?

:))) se lahko zmeniva, če pišeš na mail :))))

no, ja … meni je stvar všeč, me bolj mika biti dominanten, kot pa podrejen, doma smo poskusili tadrugo, taslabšo varianto, pa mi je bilo kar všeč. Fajn je fu***, ko ti rit žari od pasa, ki jo je prej obdeloval :))). No, fantazije se v glavnem sučejo okrog tega. Res pa je, da sem slišal teorijo, da pri večini ljudi stvar fajn funkcionira pri fantazijah (kot običajno), v resnici je pa razočaranje toliko večje, kolikor močnejši so udarci.

Kak film s tako vsebino mi je čist všeč, ful me vzburijo našeškane ž ritke, na katerih se poznajo rdečice in modrice. V resnici zna bit stvar kr boleča, pri našem domačem poskusu je ostalo vse pri rdečicah, ki se naslednji dan niso poznale, pa so se mi zdeli udarci kar krepki. Tako da… po mojem tisto kar vidimo na filmih je v realnosti kar kruto.

Js sm probou ze obe varianti (tut bl soft) pa morm rect da mi ni je blo kr kul…

No hvala za povabilo, ampak raje ne bi:)))

Me pa zanima – kaj te pravzaprav vzburi pri našeškani ritki?:)) Res, to me ful zanima. Meni je – kolikor si predstavljam – všeč, da moški pokaže malo svojo moč, tudi fizično in si me “vzame”, kot mu paše. Ne vem, zdi se mi vznemirljivo, sem ter tja. Nisem sicer za stalno prakso ali kake gospodar-suženj odnose. Mi pa paše, če za kak moment prevzame kontrolo in si me podredi.

Torej, kaj je vzemirljivo pri obratnem položaju, se pravi pri dominantnem?In zakaj je našeškana rdeča ritka razburljiva?:))

hm… kaj pa jaz vem, kaj me pri tem vzburja. Pač vzburja me in si glede tega ne belim prav posebno glave. Res pa je, da so me slike tega področja, ki sem jih slučajno kje videl (kake dame z visokimi škornji in bičem…) blazno privlačile že v zelo zelo mladih letih…

Kaj te jaz morem, tak pač sem :)))))

Sem probal, pa mi ni bilo všeč. Ne v eni, ne v drugi varianti. Takratni ženski pa je kar precej godilo…

Alma, vprašuješ kaj nekoga vzburja pri tem. To je težko, če ne že nemogoče povedat. Če vprašaš nekega ekstremnega športnika, kaj ga žene k temu ti bo težko povedal. Enako npr. narkomana zakaj se drogira?!
Pač nekaj te žene. Pri dominaciji je to nek fetiš, ki te napolni z neko energijo, kot da si napolnil baterije in si spet poln neke nove energije. Pač je tako kot je rekel mm. Lepo je kot ti rit rdeči in žari od pasa ali šibe. Seveda pride pas ali šiba v poštev le po goli riti. Zadnjič je bila na TV oddaja, ko se ljudje pustijo pretepst za relaksacijo in sprostitev. To je to kot je mm na kratko povedal. Sam sicer nimam kakšnih velikih izkušenj s tem, vendar se strinjam z mm in popolnoma vem kaj je hotel povedati.

LP!

ISCEM UBOGLJIVO PONIZNO SUZNJO.

Iščem ponižno , ubogljivo sužnjo,ki bi me ubogala in služila GOSPODARJU.
Lahko si neizkušena ali izkušena stara od 18 do 40 let.
Za veckratne redne seanse. REDNA SUŽNJA.
Seanse se izvajajo obvezno pri meni v Ljubljani.
BREZPLAČNO.!!

POVEJ OBVEZNO ZA KAJ KLICES,DA SE JAVLJAS NA OGLAS ZA SUŽNJO.
V POSTEV PRIDE SOMO ŽENSKI SPOL.!!

070 / 383 – 834 DAVID.

[email protected]

http://intimdavid.blogspot.com

Si ti probala se ponuditi moškemu? Tako subtilno se nastaviti … z vsemi znaki za … pofukaj me?
Seveda rabiš potem deca, ki bo te znake prebral in ukrepal 🙂

New Report

Close