Najdi forum

Splash Forum Politični čvek DOMOBRANCI KVIZLINGI IZDAJALCI, KAKO STE LAHKO VI ZA TRUMPA

DOMOBRANCI KVIZLINGI IZDAJALCI, KAKO STE LAHKO VI ZA TRUMPA

Janez in domobranci so za ukrajino, janez je bil prvi v ukrajini, če bi bil on na oblasti bi bili najbrž naši vojaki na ruski fronti, hkrati pa bi šlo tja polno orožja in denarja, ki že tako gre, tukaj pa je še sedaj 20 000 ukrajincev NA NAŠE STROŠKE, VSAK STANE DRŽAVO OKROG 2.5 JURJA.

orban je proti ukrajini, janez pa za trumpa in orbana. Trump je proti pomoči za ukrajino.

sprašujem domobrance kvizlinge petokolonaše izdajalce in kolaboracioniste s fašisti, kako gre to skupaj.

pa bom kar jaz povedal, kako, tako ker ste vsi našteti navadni izdajalci in kvizlingi, ki se prodate tam, kjer je denar in korist, kot ste sE med vojno nacistom in ste oblekli njihove vojaške suknje in škornje in pobijali lastne brate sestre matere in očete.

TO STE GOLAZEN DOMOBRANSKA.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4877, 06.11.2024 ob 18:15

Janez in domobranci so za ukrajino, janez je bil prvi v ukrajini, če bi bil on na oblasti bi bili najbrž naši vojaki na ruski fronti, hkrati pa bi šlo tja polno orožja in denarja, ki že tako gre, tukaj pa je še sedaj 20 000 ukrajincev NA NAŠE STROŠKE, VSAK STANE DRŽAVO OKROG 2.5 JURJA.

orban je proti ukrajini, janez pa za trumpa in orbana. Trump je proti pomoči za ukrajino.

sprašujem domobrance kvizlinge petokolonaše izdajalce in kolaboracioniste s fašisti, kako gre to skupaj.

pa bom kar jaz povedal, kako, tako ker ste vsi našteti navadni izdajalci in kvizlingi, ki se prodate tam, kjer je denar in korist, kot ste sE med vojno nacistom in ste oblekli njihove vojaške suknje in škornje in pobijali lastne brate sestre matere in očete.

TO STE GOLAZEN DOMOBRANSKA.

A lahko poveste kako so nastali domobranci .

A bo?

Čudim se vam, ki ste tako odprti do vsega,  zakaj ste sposobni tako žaliti ljudi, ki se ne strinjajo z vami. Prosim, razložite mi vašo kvazi strpnost.

Tudi mene zanima, zakaj jajo podpira Ukrajino in Trumpa. Mogoče bi Veseli oče pojasnil.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 06.11.2024 ob 19:23

Tudi mene zanima, zakaj jajo podpira Ukrajino in Trumpa. Mogoče bi Veseli oče pojasnil.

ja prej je JANŠA podpiral Orbana, zdaj pa je proti Rusom, Orban je pa za Ruse. k w a???

Slovenski narod v večini nima mentalne kapacitete doumeti razliko med ”levico” in ”desnico”. V principu gre pri t.i. ”levici” za feminilno razmišljanje oz. komunitarnost/kolektivističnost, pri t.i. ”desnici” gre za moški princip oz. individualizem in samoodgovornost. Z drugimi besedami gre v USA pri Demon-ratsih za žrtvovanje posameznika v dobro ”skupnosti”, pri Republikancih pa za zaščito pravic individuma ter spodbujanje posameznika, da doseže svoj maksimum.

Zaradi nezmožnosti razmišljanja suženjskega Slovenskega naroda o pravicah posameznika in zaradi boječnosti in strahu imamo v Sloveniji v politiki le feminilne kolektiviste.

Tako je tudi SDS stranka kolektivizma in globalizma in ne individualnosti in suverenizma lastne države in posameznika.

V USA t.i. konzervativci zagovarjajo slobodo posameznika medtem, ko je SDS vedno kratila svobodo posameznika. Med t.i. konzervativci v USA in Slovensko SDS ni nobene podobnosti, ker sta si v svojih svetovnih nazorih antipola.

Najbolj očitna je bila razlika v nazorih ameriških konzervativcev in SDS pri lažni plandemiji C-19, kjer so ameriški konzervativci na prvo mesto postavljali osebno slobodo in odgovornost vsakega posameznika zase medtem, ko so v SDS zagovarjali kratenje pravic, enoumje in teror nad posameznikom za (lažno) skupno dobro. To je v principu tudi razlika med individualističnim svetovnim nazorom ter med kolektivističnim svetovnim nazorom.

kvalitetno napisano . bom pa jaz za tole zabito čredo napisal po domače. belogardisti kvizlingi so izrojeni genetsko deformirani bedaki, ki so padli iz pizde iste take in jih je zaplodil isto tak. kako je lahko potem izrodek , ki je padel ven, kaj drugačen. velja za večino njih, sem pa tja je kak normaslen

Navajo, odlično opisano. Ampak forumski domet je do penisa in športnih pajkic.

Opice ale dol z lojtre

Glej, domobranci že leta 1945 niso vedeli, kaj so in kje se jih glava drži,  so imeli najbolj komično možno ime. Da misliš, da “braniš dom”, medtem ko bežiš v Avstrijo pred partizani, to je že za poscat smešno, kaj šele potem nadaljnih 80 let shizofrenije

🤣🤣🤣

Odlično napisano. Edin kak Toporišič se bo obesil na besedo sloboda, ampak  jaz ne 🙂

Kakšna tišina kristjanskih bratov in sester nastane, če samo vprašam, zakaj so se do nekaterih obnašali popolnoma nasprotno z nauki. Do tistih, ki smo vedeli kakšne človekove pravice imamo (pa kakšne dolžnosti ima medicina). Zakaj se niso zgledovali po bratih in sestrah v USA ki so se pa borili za te pravice in je levica srala z diktatorstvom in kršenjem človekovih pravic.

Ravno zato mi gre Cerkev s papežem na čelu na bruhanje. Samo ena institucija za skrivanje hinavcev.

New Report

Close