Donald
A kaj podpirate donalda, če ste sposobni objektivne presoje boste vidili, da same dobre stvari predlaga, zato je folk navdušen. Upam, da bo dal ženkici (slovenka) kakšen “butik” za vodit, da bomo še mi kaj profitirali KO bo EL PRESIDENTE.
Kdo pa je to?
A Pahorja bi rad spravil s stola?
Ja nočem delat kakšne politične reklame, sam un k spremlja bo že vedel o kom govorim.
Men se zdi on dejansko edina rešitev za deželo priložnosti, v nasprotnem primeru bo pa res (p)ostala SHITHOLE.
A niso zdaj šli politiki na počitnice? A že gonijo predsedniško kampanijo ali kako to?
Seveda, zdej je največja akcija, ker se bo drugo leto definiral svet za naslednjih 4-8let, k se bo pošteno reformiral. In zelo pomembno je kdo bo mel dostop do gumbov za spremembe 🙂
Svet? Svetu je pa čisto vseeno koga imamo za predsednika. Mala Slovenija pa res ne briga sveta.
Od kod si se vzel in kaj hočeš?
Ti 35 st. C kaj škodi?
Ami prezidenta bi morali voliti najmanj tudi v državah, ki jih ZDA kolonizirajo, “demokratizirajo”, …
pa tudi v tistih državah, ki so jim ZDA dolžne “biljons”$
Ja normalno, seveda moraš zatajit, ker drugače jo imajo za vzhodnoevropsko kurbo. Če pa bo prva dama, pa zna odpreti kakšen butik v SLO, bomo imeli posel… Sicer če on zmaga bo dobro za nas ker ima v planu embargnit vse razen EU pa morda RU za dobre odnose, tretji svet pa bo zaprl, tako da bo za nas dobro, bomo delali 🙂 Pa njenemu sinu je ime Baron, bo prišel kot zdomc in odprl kakšn butik, lohk da ga bo vrgla kriza identitete in bo iskal svoje korenine pri nas, odprl firmo tukaj pa zaposlil 30k slovencev 🙂 God knows. No eno je jasno, smo na konc cikla in sedaj se bo definiral nov svet, mislim da je tole za nas dobro, ostale opcije so pa safr, sploh po koncu ev…
Kaj samo trače berete?
Rumeni tisk pa to vam je bistveno čtivo?
Danes trač jutr usoda naroda.
Tudi meni ni jasno kaj to pišete? Domnevam, da gre za Donalda Trumpa in njegovo žensko, ki je menda Slovenka, sama pa to zanika?
In zakaj bi se mi ubadali s takimi ljudmi?
Briga me kako babo ima. Eni bi se radi metali pod noge in poudarjali, da ima Slovenko. Naj vam povem: ona zanika, da je Slovenka. Tako, da nič ne bo. Nič se ne boste hvalisali, da je Slovenka ujela bogataša.
Ja no škodovat sigurno ne more, pa ni ravno zanikala, poglejte si njeno uradno spletno stran kjer jasno piše iz kje je v prvi vrstici. Če ne drugega sta oba PRO-EU in anti tretji svet tko da bo dobro za nas.
Zakaj bi me zanimala spletna stran neke ženske, ki živi v tujini in je znana potem, da je ujagala bogataša?
Zdaj, če bi rekel, da je pametna, da je kaj konkretnega storila, da je v čem posebne, potem ne rečem. Je pa pač ena ženska, ki je žena bogataša. Zato pa še ni ravno zanimiva. Razen za obsedence z rumenim čtivom.
Zato ker zna postati prva dama in bo sokreirala usodo celega sveta. To je dost več kot rumeno. Tako kot se bodo tam usrali bomo mi jedli, kot še vedno do sedaj. In če tega ne vidiš vnaprej, si vedno zadaj, pol pa kar čez noč ljudi udari o moj boga zakaj je to pa ono… no ni da bi razlagal, kle itak ni sogovornika za te reči, mi je jasno…
Kar par delov kompa ali telefona, s katerega objavljaš tule, je iz tretjega sveta. Daj, bodi toliko anti tretji svet, pa se mu odpovej. To bo pa RES dobro za nas.
Donald pa na veliko zgublja podporo, tako da bo težko zmagal.
Senza, posameznik lahko malo naredi, lahko le glasuje. Četudi bi kot posameznik rad podpiral lokalno, boš propadel oz životaril, če bo konkurenca lahko dobivala vse za desetino cene. Če bi bile pa skupna pravila igre bi bilo drugo. Te osebne stvari se lahko grejo ljudje k res majo, da se jim ne pozna, če se greš pa sam silit nekaj kupovat mnogo dražje, če so sploh alternative…
Ne vem kje si brala da zgublja, čedalje večjo ma, verjamem da je praktično edini k lahko dost avtonomno red naredi, ostali so zvezani.. in bo šlo brez sprememb drugače kamor pač gre, on lahko obrne smer.
Predsednik ZDA pa avtonomnost? Ne me hecat.
Jah ja je smešno, samo pomaga če te ne more lih vsak k ma 100eur izsiljevat kajne 🙂 Pač smešno oz žalostno je, da moraš biti danes bogat politik, da lahko vsaj malo bolj odpiraš usta, zato sta naša glavna politika oba bogata, ostali so k miške, ker vsak ve, če bo kaj preveč gobc odpiral bo on al pa cela njegova ožja/širša družina ob službo al pa državni posel, česar je praktično nekje pol. Skor vsak ma nekoga v državni službi al pa dela posle z državo in če bo kaj piskal, ga bo najebal, tako je, žal. Zato največji gobci tudi v naši politiki so bogati al pa jih podpira nek bogat politik.
Poglej naše siromake, predsednik vlade se je boril iz meseca v mesec s tisto plačo, takega kupijo s suhim kruhom. V politiki si lahko dober, nekako avtonomen, oz da vsaj poveš svoje mnenje, če nimaš nič za izgubit ali pa če si svinjsko bogat, da ti vsaj na najbol patetičen način ne more noben grozit, npr da boš izgubil službo/posel ti ali pa kdo od tvojih bližnjih 🙂
Jah vem da je hec, samo poleg milijard je tudi zelo dober pogajalec, pa govori razumljiv jezik k ga ljudje razumejo in čedalje bolj podpirajo, če gledaš zadnje rezultete. Večjo nepodboro dobiva kvečjem drugje, firme so mu začele ukinjat pogodbe in nekateri mediji ga ali izpuščajo oz režejo iz konteksta. Tko da med ljudmi ima čedaljo večjo podporo, medtem k ga tudi v lastni stranki nima, bolj njih skrbi, ker tovče po njih. Ja avtonomije ne morš met, ker je tak sistem, samo če si dober vodja/organizator/pogajalec/motivator, pa še bogat (neodvisen) se pa morda da kaj 🙂 No dost reklame. Me je samo zanimalo če še kdo tako misli, pa verjetno ne, samo da ožigosam izjavo. Če bo pa zmagal bo itak vsem logično, če pa ne bo tudi. Trik je sedaj napisat, ko še ni znano 🙂
V glavnem takole. Samo za žig, mi je vseeno kaj komentirate dokler ne bo znan rezultat. Jaz mislim, da je Donald dobra izbira. Za enkrat je presenetljivo dobro sprejet, med vsemi kandidati v svoji stranki ima najvišjo podporo, je pa pot še zelo dolga. Bo rabil kar čudež, da zmaga, to je jasno, ni pa nemogoče. Jaz bi si upal staviti, da bo zmagal. In če bo zmagal bo naredil štalo 🙂 In na dolgo rok zna biti tudi dobro za nas. No svoje sem napisal.
Če bo Donald zmagal, to ne bo hec, ampak tragikomedija. Mislim, da se Kapital tega zelo dobro zaveda.
Mislim, da njegove kandidature ostali kandidati/stranke/lobiji niso pričakovali. Glede na to, da je o možnosti kandidature govoril že pred prejšnjimi volitvami, se je dotičnim vse skupaj zdel zabaven samopromocijski manever (publicity stunt). Zato pa zdaj, ko je kandidatura tu, ne vejo točno, kako odreagirati. Namreč tip ima dovolj svojega denarja in mu ni treba sprejet čisto vsakega sponzorja, ki bi ga želel kupit, po drugi strani je pa medijsko preveč znan in ima dovolj svojih poznanstev, da bi ga bilo mogoče na hitro izbrisat iz medijev. Poleg tega se pa požvižga na politično korektnost in niti novinarji ne vedo točno, kaj in kako naj z njim.
Bomo videli, kaj bo. Zagotovo bo pa zabavno. Zdi se mi, da je Maher (Bill Maher) v svoi oddaji kar pravilno ocenil tole situacijo (video je na youtubu).
Forum je zaprt za komentiranje.