Donbas
rusija bo branila svoje meje ni dvoma. Amerikanci izzivajo na vse pretege. Sreča, da je obrambni minister Tonin naročil veliko vojaško letalo, da bo lahko Slovenija poslala čim več slovenskih fantov na ukrajinsko-rusko mejo. Tam bomo branili slovenijo pred rusi, ki so sicer naši največji prijatelji. za crknt
me veseli, da imam skoraj vedno prav
vedeževalka, 01.12.2021 ob 13:01
me veseli, da imam skoraj vedno prav
Kako prav, če je vojna tam že 7 let? A živiš v preteklosti?
vidim, da bodo živi zavidali mrtvim. Velik svetovni spopad, porušena Evropa, London, mesta v ZDA. Zmagovalka Rusija, vzpon duhovne religije, ki bo temeljila na nenasilju.
ne vem, če bomo rešili telo, poskusimo rešiti vsaj dušo. Bodite usmiljeni do vseh oblik življenja, celo do male čebelice ali bežečega pajka. Ne mučite, ne ubijajte, pazite na čistočo duše, ker edino ta bo preživela telesno smrt.
neverjetno Rusija agresor, nazivaš jo zmagovalko in zraven dodajaš,da bo zmagalo nenasilje… a se zahebavaš…
meni so moje karte pokazale,da ne bo prišlo do svetovne vojne, na dvojki se mi je pokazala pomiritev – kaj to pomeni ne vem… 2 tedna, meseca… gledala astrologa po tem ko sem sama vrgla karte in pravi,da se ne vidi dolgoročnih spopadov glede na planete,da se vidi želja po pogovorih in premirju in da naj bi se to zgodilo v 2 tednih – omenja nek položaj planetov 10 marca, ki naj bi nakazoval na to…
zanimivo – moje karte in tale astrolog očitno sinhrono – bomo pa videli kako bo se zgodilo…
En drug astrolog govori,da svetovno naj bi bila v letošnjem letu prva dva meseca najhujša, potem so še kakšni aspekti posamični, ampak ne da bi kaj hudega posebnega napovedovali…
zdej pa da vidmo kdo ima prav.
vsekakor upam,da tvoje same sebi kontradiktorne napovedi, ne… agresor ni še nikoli bil miroljubna religija, saj je agresor.
a glede tega, da je Rusija agresor… kaj pa Libija, Afganistan, Irak, Sirija… ljudje komentirajo kar logično glede teh zadev, če malo pogledaš po spletu;
NATO z dementnim senilnežem Bidnom bi se rad razširir do ruskih mej, potem se pa čudijo, če Putin udari po mizi? Kaj so pričakovali, da bo ruski medved tiho kot zahodnjaki, ki ne upajo ugovarjati tiraniziranju s Covid ukrepi in LGBTŽNJ+ nesmisli? Kaj so pa ameri naredili, ko so Rusi postavili rakete na Kubo? Sankcije pa? Nova priložnost za bogatenje vojnih dobičkarjev, kratko bodo pa kot vedno potegnili navadni ljudje. Igrice za manipuliranje.
vannnja močna vedeževalka, 26.02.2022 ob 08:08
a glede tega, da je Rusija agresor… kaj pa Libija, Afganistan, Irak, Sirija… ljudje komentirajo kar logično glede teh zadev, če malo pogledaš po spletu;
NATO z dementnim senilnežem Bidnom bi se rad razširir do ruskih mej, potem se pa čudijo, če Putin udari po mizi? Kaj so pričakovali, da bo ruski medved tiho kot zahodnjaki, ki ne upajo ugovarjati tiraniziranju s Covid ukrepi in LGBTŽNJ+ nesmisli? Kaj so pa ameri naredili, ko so Rusi postavili rakete na Kubo? Sankcije pa? Nova priložnost za bogatenje vojnih dobičkarjev, kratko bodo pa kot vedno potegnili navadni ljudje. Igrice za manipuliranje.
ker rusi pa niso bili na teh bojiscih ane… rusi so pa pridkani in skoz svoje vojakce samo doma drzijo… not!
to so beke bolne zlajnane teorije, kaj uma veze bliznji vzhod s tem, da je putin udaril po ukrajini sedaj…
putin s svojo vojsko nima sans proti natu
V planu je gospodarska kriza.
https://www.facebook.com/100075977540748/videos/279775827612360
Fašistični mediji vam še naprej lažejo, perejo možgane in zavajajo ter Rusijo predstavljajo kot novo grožnjo. V ozadju pa se fašistični plan izvaja naprej. Slovenska fašistična oblast pa vas hoče narediti popolne sužnje.