Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Donbas

Donbas

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 26.02.2022 ob 09:42

Fašistični mediji vam še naprej lažejo, perejo možgane in zavajajo ter Rusijo predstavljajo kot novo grožnjo. V ozadju pa se fašistični plan izvaja naprej. Slovenska fašistična oblast pa vas hoče narediti popolne sužnje.

https://www.odpriteoci.si/post/szo-je-svetovna-vlada-prevzem-oblasti-je-predviden-za-1-maj-2022?fbclid=IwAR2iDTOSuNII9ZzPfhqgDRO9T-otYQSlbty0C3akW3WNLaed6YuTYJNDpBc

Kaj porečeš na to da je putin kot lastnik večih farmacevtskih podjetij forsiral cepljenje pravzaprav ga je v rusiji celo uzakonil?

Kaj vidite gospa vedezevalka, kdaj bo konec te morije?

Bo res 3. sv. vojna?

Upam, da ne…………😞

20 let bodo težki časi. Vidim nevarnost za London, tudi Rim. 3. svetovna vojna pa že je na nek način, od covida naprej

Ufff, sem se fajn nasmejal. Ej, ej uboga raja, ko bi vi vedeli kako slepi ste. Ahh, saj bo bolje. Vse gre po planu, ko boste lastne glave potegnili iz vaših riti očistili oči, ušesa od lastnega d___a, morda boste takrat dojeli.  Resno občudujem vašo moč, kako lahko živite v konstantnem strahu. Tako labilni, da se pustite vsakemu Idiokratu na čelu, da vas vodi (slepi). ”It’s kind of magic”. Vprašanje. Se sploh zavedate, kaj vse se dogaja po mizah ”vplivnežev” med tem ko so vse oči uprte v Ukrajino. Eye of beholder. ”No worries”, konvencionalno orožje se ne bo porabilo v Ukrajini. Aja, sem vesel, ko vidim kako vsi sadisti, morilci, nizkotneži takoj priplavajo na plano v vsaki krizi, ki pesti človeški rod. Pomlad prihaja, zaužijte jo s široko odprtimi očmi. Zadihajte s polnimi pljuči. Dovolite si občudovat vse kar je lepo. Dovolite si zaljubiti  v partnerja, na novo. Naj vam navdih za lepoto, smisel, življenje opogumi srce. Ikarji moji, vsi mi letimo na svojih krilih.

vedeževalka, 28.02.2022 ob 10:40

20 let bodo težki časi. Vidim nevarnost za London, tudi Rim. 3. svetovna vojna pa že je na nek način, od covida naprej

Hvala in lep dan

https://www.24ur.com/novice/tujina/ukrajina/rusija-ne-izkljucuje-uporabe-jedrskega-orozja-v-vojni.html

vannnja močna vedeževalka, 25.02.2022 ob 20:44

o madona, zdaj sem se šele spomnila…. spet sem ZADELA!!!

Nič nisi zadela, če to ni svetovna vojna.

Pa če ne gre z Donbasom osem let nazaj, proba pa še s covidom na nek način ☺, pa malo branja kakšne Vange, pa neki hrvaški linki, na katere moraš biti naročen ali nedelujoči linki, če pa drugače ne gre, bo pa duša preživela. Ma, če rata rata pravi. Jo je nek vprašala ena, naj ji konkretno odgovori glede zaposlitve, je pa mutila spet kot z odgovorom o pajkih, čebelcah in duši. Jest sem tud zadela Loto, samo listka še nisem vplačala.  ☺☺☺

raznorazni mešalci megle, kvazi astrologi in lažni preroki, ki cuzajo po 5o evrov od naivnih strank za mešanje vedeževalske megle bi seveda radi pohodili amatersko brezplačno konkurenco. Ampak dejstvo je, da napovedati začetek januarja 2020 razpad življenja, kot ga poznamo, je zadetek, saj se o temu ni sanjalo takrat še nikomur.

Napovedat vojno Donbas konec leta 2021 je tudi soliden zadetek za popolnega amaterja. Ostalo pa še pride, samo počakajte.

vedeževalka, 26.03.2022 ob 16:04

raznorazni mešalci megle, kvazi astrologi in lažni preroki, ki cuzajo po 5o evrov od naivnih strank za mešanje vedeževalske megle bi seveda radi pohodili amatersko brezplačno konkurenco. Ampak dejstvo je, da napovedati začetek januarja 2020 razpad življenja, kot ga poznamo, je zadetek, saj se o temu ni sanjalo takrat še nikomur.

Napovedat vojno Donbas konec leta 2021 je tudi soliden zadetek za popolnega amaterja. Ostalo pa še pride, samo počakajte.

glej jaz ti verjamem,da imaš določene vizije, videnja, občutke, tudi jaz jih imam… smao za vedeževalca je treba znati to prav napovedati, interpretirati… jaz si ne domišljam da to znam…

včasih vidim in začutim za nek točno določen dogodek… pa še takrat se prepričujem – če je kaj slabega, saj je samo strah… na žalost se je žal uresničilo – pa je bilo popolnoma neodvisno od mene in teh mojih občutkov…

se pa zavedam,da če se kdo hoče sam oklicati za vedeževalca ali jasnovidca ali  nekoga, ki zna napovedati prihodnost pa pač se mi zdi bi moral znati to bolj določno povedati interpretirati…

aja pa profi jasnovidcev ni… jaz verjamem da je to dar – ali ga imaš ali ga nimaš – tajko da amaterstvo ali profesionalizem tukaj ne igra nobene vloge, razlike…

sploh ker zadnje čase so se razpasli bralci kart – to so daleč od jasnovidcev napovedovalcev prihodnosti z darom – ne oni so se samo naučili simboliko kart in jo povezovati  med seboj – in iz kart znajo odlično razbrati potem preteklost in sedanjost – ja to branje se pa da naučiti- ampak to nima veze z napovedovanjem prihodnosti, ker to večinoma kiksnejo… ker sedanjost zamenjajo za prihodnje napovedi navadno…

kot ti je rekla ona zgoraj – zakaj nisi tisti, ki te je vprašala za zaposlitev konkretno časovno napovedala (če trdiš,da si tako odlično časovno zadela in covid in vojno), takaj njej nisi povedala, zakaj neko mutenje  pa delo na sebi, pa umiri se pa itd… nisi psiho svetovalec – kot vedeževalka si bila vprašana za točno časovno napoved samo to…vse ostalo pdihološko, duhovno duhovičenje v napovedi je meni navadno bluzenje nekoga. Sorry…

aja, torej si res profi jasnovidka, ki te pač moti moja vizija.. meni odgovore posreduje višja sila, zadnje kar vidim je London, napad na London

nisem nobena prodi jasnovidka… nasprotno sploh se nimam za jasnovidko, ker za določene vizije ne znam razbrati točno – da bi jih znala natančno interpretirati

glej vidiš napad na London – ti verjamem… ampak to ni nujno,da ima veze s to vojno… samo iz glave na pamet lahko bo spet terorizem – ne bi bil prvič… recimo

lahko da bo kje hud požar recimo in bo kaj gorelo – pa boš se ti oglasila,da si videla London v plamenih-  pa  v primeru požara to nima veze z vojno in napadom recimo ane… samo kot primer kako znajo potem svoje napovedi jasnovidci različno upravičiti…

kot razlaga zakaj za točne napovedi je pač prav da je jasnovidec natančen… jaz tega ne znam in se nimam za jasnovidca… dobim pa včasih kakšne vizije in občutke  – vem ja pridejo kar sami, to ti verjamem

me res zanima zakaj ne odgovoris tisti za službo časovno, če si tako natančna časovno kot trdiš… ker ravno čas jo zanima…

in še kdaj pa vidiš ta napad na London – čas torej kdaj?

Ukrajinci so fanatiki in se bodo borili do konca. Vprašanje pa je do kdaj bodo imeli podporo Zahoda. ZDA so že dosegli nekaj ciljev: prodaja orožja in energentov EU, zmanjšanje energetske  odvisnosti od Rusije, krepitev pomena Nata itd. Ko bodo ZDA pritisnili na Ukrajino se bo lahko sklenil mir. Ali pa v drugem primeru, če Rusija notranjepolitično in ekonomsko razpade.

☺☺☺ Kakšna užaljenost. ☺ Ja Vanga je Rusijo opredelila, ne ti. Pa ona je napovedala za 2010 tretjo svetovno, pa vse kar si naštela na prejšnjem listu. Kakšen razpad človeštva? Ni ne prva, ne zadnja pandemija. Jap, London je imel teroristične napade, pa Francija tudi, pa papeža so tudi že napadli. Če ne bo drugega, se bodo pa sčasoma Benetke potopile. O tem že vrabci čivkajo nekaj časa. Mogoče bo pa na Evroviziji spet Abba zmagala na stara leta ali celo Slovenija 😂☺☺☺, o čemer boš kaj več ‘videla’. ☺☺☺ Pravi jasnovidci, pri čemer eden ni napovedal, kam je izpuhtel tisti Matej, se ne tolčejo po prsih kot gorile. Če rata rata, je pač šalabajzarstvo. Razlika je le v tem, da tisti računajo, ti pa ne.

jaz sem vedeževalka za hec, povedano že večkrat. Ko so mi skozi leta prihajali znanci, prijatelji, sorodniki in dejali, da se je vse napovedano 99% uresničilo, sem bila zelo začudena. Potem sem dobila vizije za konec januarja 2020 in Donbas in zdaj London.

po otroško se pa res potrkam po prsih, hehe, saj me še mene preseneča, da mi vsemogočni daje točne informacije. Drugače pa, počakajmo do Londona, če se bo dalo še tipkat, jedrska vojna zna ustavit komunikacije

Parodija, 26.03.2022 ob 16:57

☺☺☺ Kakšna užaljenost. ☺ Ja Vanga je Rusijo opredelila, ne ti. Pa ona je napovedala za 2010 tretjo svetovno, pa vse kar si naštela na prejšnjem listu. Kakšen razpad človeštva? Ni ne prva, ne zadnja pandemija. Jap, London je imel teroristične napade, pa Francija tudi, pa papeža so tudi že napadli. Če ne bo drugega, se bodo pa sčasoma Benetke potopile. O tem že vrabci čivkajo nekaj časa. Mogoče bo pa na Evroviziji spet Abba zmagala na stara leta ali celo Slovenija 😂☺☺☺, o čemer boš kaj več ‘videla’. ☺☺☺ Pravi jasnovidci, pri čemer eden ni napovedal, kam je izpuhtel tisti Matej, se ne tolčejo po prsih kot gorile. Če rata rata, je pač šalabajzarstvo. Razlika je le v tem, da tisti računajo, ti pa ne.

ma daj, kakšna užaljenost. jaz se razdajam zastonj, užaljeni so lahko le reveži, ki tipkajo šlogarske 090 številke, kjer je točnost napovedi 5%. Me zanima, če je že kdo zahteval denar nazaj, če so bile napovedi napačne.

Robi, ti si pa žestoki momak…

https://www.zurnal24.si/svet/rusi-spet-grozijo-z-jedrskim-orozjem-v-skrbeh-tudi-japonci-383644

ena521, 26.03.2022 ob 16:33

nisem nobena prodi jasnovidka… nasprotno sploh se nimam za jasnovidko, ker za določene vizije ne znam razbrati točno – da bi jih znala natančno interpretirati

glej vidiš napad na London – ti verjamem… ampak to ni nujno,da ima veze s to vojno… samo iz glave na pamet lahko bo spet terorizem – ne bi bil prvič… recimo

lahko da bo kje hud požar recimo in bo kaj gorelo – pa boš se ti oglasila,da si videla London v plamenih-  pa  v primeru požara to nima veze z vojno in napadom recimo ane… samo kot primer kako znajo potem svoje napovedi jasnovidci različno upravičiti…

kot razlaga zakaj za točne napovedi je pač prav da je jasnovidec natančen… jaz tega ne znam in se nimam za jasnovidca… dobim pa včasih kakšne vizije in občutke  – vem ja pridejo kar sami, to ti verjamem

me res zanima zakaj ne odgovoris tisti za službo časovno, če si tako natančna časovno kot trdiš… ker ravno čas jo zanima…

in še kdaj pa vidiš ta napad na London – čas torej kdaj?

zelo prijazna, nežna in kulturna oseba si. To te bo duhovno kot dušo daleč pripeljalo. Glede tiste službe se pa ne spomnim več, za koga se je šlo, bilo je polno vprašanj. Časa sicer ne pokaže, bolj preblisk, kot sama tudi praviš, da imaš vizije.

Ma ja, točnost je v tem in še katerem postu res napovedana jasnovidna vrlina. Svetovni dan čebelic šele prihaja. ☺ Kako nisi videla napada v Pakistanu na začetku meseca, pa lansko leto ene par po Afganistanu, pa kam je izpuhtel tist Matej, pa kdaj bo tista dobila službo itd.? Pol pridejo pa pajkci, pa čebelce menda. ☺☺☺ Imejte ala vizije, sam ne neumnosti klatil kot z Donbasom kot začetek 😂in svetovno v nadalje, ker so ti povedali, da tam traja že sedem let, sedaj osmo.

ko se bo zgodilo, ne bo več časa pisat;

“Med prvo zračno operacijo bomo uničili celotno skupino sovražnikovih vesoljskih satelitov. Nikogar ne bo brigalo, če so Američani ali Britanci, vse jih vidimo kot del Nata. Drugič, dezaktivirali bomo celotni raketni obrambni sistem. Tretjič, zagotovo ne bomo začeli z Varšavo, Parizom ali Berlinom. Prvi, ki ga bomo zadeli, bo London. Kristalno jasno je, da grožnja svetu prihaja iz Anglosasa,” je dejal Guruljov.

hvala gospa, sem kupil konzerve.

https://siol.net/novice/svet/zda-napovedujejo-stopnjevanje-pritiska-na-rusijo-vzivo-582474

Zamujaš, 24.11.2021 ob 21:25

Vojna je tam že od 2014.

ukrajinski neonacisti so ruske ljudi ŽIVE ZAŽGALI !!!!!

Čestitke vedeževalki, ki je zadela mnogo bolj točno kot vse tiste profi. Res, da je Donb as že dolgo problematičen, a takih žarišč je po svetu precej. Vojna se je pa razplamtela ravno tu.

UKRAJINA BO ZAVZELA DONBAS DO NOVEGA LETA..NIC BAT.

vannnja močna vedeževalka, 25.02.2022 ob 21:11

vidim, da bodo živi zavidali mrtvim. Velik svetovni spopad, porušena Evropa, London, mesta v ZDA. Zmagovalka Rusija, vzpon duhovne religije, ki bo temeljila na nenasilju.

ne vem, če bomo rešili telo, poskusimo rešiti vsaj dušo. Bodite usmiljeni do vseh oblik življenja, celo do male čebelice ali bežečega pajka. Ne mučite, ne ubijajte, pazite na čistočo duše, ker edino ta bo preživela telesno smrt.

a je imela vedeževalka prav? Vojni ni videt konca, Putin napoveduje novo mobilizacijo, nas že preplavlja revščina….

New Report

Close