Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka dončič na 1. strani

dončič na 1. strani

Odprem MMC in na prvi strani (novice) se z velike slike smeji Dončič. Baje se je že pozdravil! Novica za naslovnico?

Ja. Mene zanima. In desettisoče drugih ljudi tudi. Če tebe ne, te nič ne obvezuje, da na novico klikneš.

Imaš zraven tudi novice o:
– Greti in Trumpu
– letalski nesreči v Kazahstanu
– intervju s Koljo Saksido
– arhitekturni članek o hiši nad Idrijo

Če pa to ni vsebinsko dovolj raznovrstno zate, potem si pa en navaden negativističen nergač, ki ti ni pomoči.

to pa res, pa še pogodbo za 100 miljončkov ima. Normalno, da si zasluži bit na prvi strani, saj je uspešen športnik in biznismen supermen, pri komaj 21 letih.
Qurbarija, saj to ni res, sumim, da imajo spet srbi neki tukej vmes, hehe..

Normalne ljudi to ne zanima.
To zanima le tiste, ki nimajo življenja in se tolažijo z nekimi idoli.

Kar tolaži se. 🙂

Res me to ne zanima. Košarka ja, a naša, ne amerikanska.
Avtorju kar dam prav. Ni to za naslovnico. Saj je lahko novička v športnem delu.
No, vsak po svoje, kajne ;). Se da preskočit.

A imamo mi kakšna inovatorje, izumitelje, znanstvenike doma in v tujini, da bi pisali kaj o njihovih dosežkih, ne pa skoz samo o tej glupi otročji košarki?

Zdi se mi prav, da se ga omeni. Je uspel, zaslužil. Vendar me en Dallas, ali kje že igra , res absolutno ne zanima.

Fantu privoščim, da je tam, da je uspešen. Včasih je kar prav, da se kaj pove o njem. Ne pa kar naprej.

Nima samo pogodbe za 100 miljonov.
Ima tudi že podarjeno penzijo v višini 3x povprečne, ko bo nehal igrati.
Iz penzionističnega sklada, kamor mi plačujemo za svoje penzije, da nam po 40.letih vplačevanja potem pripada 500€ penzije. Več ne dajo, ker je pokojninska blagajna prazna, ker mora tud Dončič in podobni od česa živet.

New Report

Close