Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dončićeva bejba Anamarija

Dončićeva bejba Anamarija

Odkar je Luka v Ameriki, je tudi te Anamarije povsod vse polno. Kakšna se vam zdi kot model? Mene je presenetilo, da je Tomaž Mihelič rekel, da je plus size model, ko jo je angažiral za Immortal models. Meni se ne zdi ravno plus size 🙂

https://www.instagram.com/p/ByS500RjkUB/

[img]https://www.cosmopolitan.si/media/cache/upload/Photo/2018/09/25/anamaria-goltes_i940.jpg[/img]

meni se zdi bolj minus size model

Zelo luštna, “plus” pa na ravno pravih mestih.

Mama je dosti bolj luštna in postavna. Anamarija je simpatična, ni pa lepotica. Plus, njen ratio boki-pas mi ni všeč.

Simpatična punca, kakršnih sicer na cesti vidiš veliko.
Za manekenko res ni (ne po telesu, ne po obrazu), za naše firme je kot model ok, ker je zaradi Luke prepoznavna.

lušna mlada punca, nobenih plusov pa na vidim, da bi po čem izstopala proti njenim vrstnicam, ki jih vsak dan lahko vidiš v Ljubljani.

Men je bolj všeč kar Luka. Zanima me, kolk ima velkega, med nogami mislim. Košarkar pa to …

ima kar velikega luleka.

No dej naj vsaka prej tule gor sebe napopa, preden si da duska komentirati postavo in videz Dončićeve punce.

Komaj čakam, kakšne izgledate te monovke.

Lustna , a za manekenko ima 10 kil prevec.

[img]https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/28/00/4EA17E8A00000578-0-image-a-47_1532733852347.jpg[/img]
A hočeš rečt, da bi morala biti taka? Tale je manekenka visoke mode. Hči od Cindy C., ki je imela v enakih letih vsaj 10 kg več.
Tole je sforsiral gejevski lobi. V visoki modi so sami geji. Ti pa hočejo na pistah brezspolnike,
brez vsakih oblin in brez vsakih kocin.

Ta je res presuha in ja tudi jaz se je spomnim par let nazaj, je bila zdrava mlada punca, z vsaj 8nkilami več..Cindy ni bila nikoli tak okostnjak..
Kar se Anemarije tice, sigurno ni za plus size, ni pa suha za manekenko. Cisto taka normalna punca. Moti pa tudi mene, ker nima ozkega, oziroma bolj povdarjen pas..Tudi v obraz ni nek ekstrem, taka lušna punca je..

Kolk je starejša od njega?

Obraz ma tipicno ameriski. Debela ni, sam suha tud ne. Ker nima pasu izgleda kot fant. Ce bi si dala spodnjo vrsto reber odstranit bi vsaj mal v pasu not dobila. Bojo njegovi $ pomagali, da bo dobila pravo postavo. Tasca ji je lahko zgled.

Tašča? Zgled?

Upam, da ni tako butasta, da bi ji kdaj kaj takšnega prišlo na misel. Zakaj že? Luku je očitno všeč takšna, kot je (mimogrede, tudi meni se zdi lepa), a zato, da bo zadovoljila fovšne monovke? Saj niste resne, ha, ha. Je pa res, da ima marsikatera z ultra veliko ritjo “boljše” razmerje med pasom in boki 😉 Te pa res ne zgledajo kot fant, ampak…

Debela ravno ni, jih ima pa šele 20 ali 21 in vse predispozicije, da pri 40+ definitivno ne bo zgledala tako fit kot Dončićeva mama. 🙂
Če bo pametna, se bo prisesala kot klop na Lukca, pa bo njegov denar kupil kakšno liposukcijo in podobno čudežno zdravilo za lepoto. Verjetno je že osvojila to življenjsko lekcijo in potem, ko je mali čudežno obogatel ona čudežno obnovila njuno zvezo. Verjamem, da mu zdaj v vsem ustreže in je prava mala packa, ki bi zanj naredila vse,samo da ostane z njo. 🙂
Se mi pa zdi, da neka večna ljubav to vseeno ne bo. Najboljše, da si čim prej omisli kakšnega otroka, preden se kaj nepredvidenega zgodi. Mali je šele začel na polno uživat življenje. Ni vrag, da bo celo življenje zvest samo eni babi.

Če nebi bila z Dončičem, bi imela podpovprečno manekensko kariero slovenske manekenke.

Tako bo pa daleč prišla, ker jo vsi forsirajo, ker je znana zaradi fanta.

Ni ravno svetnica. tudi nedolžna verjetno ni bila, kos ta se spoznala z Luko. 🙂
Se pa strinjam da je kot model zelo povprečna, pač ena lepa soseda in takih je ogromno. Brez Luke je kot model totalno nezanimiva.

https://www.instagram.com/p/6Fi3u9gG8J

Moje mnenje je, da se je Luka prehitro podal v tako resno razmerje, sploh v tako prelomnem življenjskem obdobju. Ampak ženska je pametna, je zavohala priložnost za lahkotno življenje in ga zdaj zlepa ne bo pustila iz rok. Saj ni švoh, on bo cele dneve treniral in garal, ona pa se izležavala na njegov račun. Tisti en seks na teden, če sploh, bo pa že preživela.
Ni mi všeč. Mislim, da je vsem jasno, da to ni neka čudežna ljubezen, skupaj, narazen, skupaj, pa komaj sta začela. Kot model pa nič posebnega.

Vse babe so lovače. ene so s tipi zarad dnarja, ene zarad lepote, ene zaradi slave, ene ker ima dec stare bogate, ene, ker je ugleden. Taki bolj navadni tipi imajo samo babe, ki ne morejo bit zbirčne, ker so grde.

Malo zožaj nabor: s tipi so SAMO zaradi denarja. Ni drugih opcij za babe. Grd, lep, značajen, prazen … ni jim to bistveno. Babe vidijo samo štalco, štalca pa stoji samo, če je plačana. Od lepote in značaja ne stoji.

Ko so mlade in še živijo pri starših, je bolj pomembno, da je frajer, nastopač. Stare babe pa gledajo samo na denar.

Da je plus size, si ni izmislil Mihelič, ampak ameriške agencije, kjer so pač taka merila. Shujšaj 10 kil ali bodi + size. Plus size modeli so v ZDA in, tržna niša in lahko naredi lepo kariero. Privoščim ji vse najlepše.

V obraz ni moj tip, ampak postavo ima pa lepo, lepšo od suhic. Očitno imam plus size okus.

New Report

Close