Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dooooooobro juuuuuuuuutro …

Dooooooobro juuuuuuuuutro …

… tralalalalalaaaaallaaaaalaaaaalaaaaa … he he … Danes se mi pa kar poje … … … in bi pojala cel dan … Rooooooooooola rola se mi zdej … :))))))))))))))))))))))))))))))) he he he …

No … srčki moji … RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADA VAS IMAM!!!! Vse po vrsti … :-*************************************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

dobro jutroooooooooo, pupa!

hehe, a sta, de si teku vesjela? ;))))))

cmoka kjedol u …

Daj ti meni povej…kdaj se bo to nehalo…se je zacelo pred pomladjo in kar traja…a amislis, da nas bo zima kaj ohladila…je bil kriv cvetni prah…baje…ampak tud tega ni vec toliko…ne vem…ce niso “Amerikanci”…kaksni nori afordiziak vrgli med nas;))…Draga moja..lep dan…ja rola se nam…pa kaj…ko je tko lepo…in pase in zadane…anedA…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uuu helcka…kam jo pa cmokas..bemtis…kam tja dol…a u razdaljak.hihiih

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bugi!Včeri sva s Saškotom tvoje joške opravljala tu na forumu….najbrž sva imela dober razlog ,kaj?
;-))))))

najebala sta ga…sedaj se pa kar vadi ja…gobcna sta…vama kaj zaupat,hihihihi

To je pa kot,da bi tebe……CENZURA……….. 🙁

Je tako?
Cmoka!Sem vesel zate,res sem vesel!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

V koga si pa zdaj zaljubljena?
Za moža vem,za otroke tudi….sam kdo je pa…khmmm…?
;-)))

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

In prespala sem, pri njemu … celo noč sem ležala ob njem … dokler se nisva zjutraj zbudila, presrečna da sva skupaj … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … Sonči … … .. če je res nekaj v zraku, ki sproža taka močna čustva kot jih čutim zadnje čase … … …. … naj kar ostane to v zraku … Se ne pritožujem čisto nič … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Res ne vem kaj se dogaja … … …. nekaj mora bit … … …. ker nisem jaz edina, ki me tako meče … … … se mi zdi, da kar vseh naokoli tako meče … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hvaaaaaaaaaala srce … :-*******

Lp, Bgv

Ne seri…zame je samo on…in ti to ves…tko…

A ti nisi nič?

Pri tebi vem samo to,da ti je ime Evlalija!Tko!
😉

Ne,če si pa rit skrila,preden sem do tebe prišel…;.-)
Sp

ne ne… tjadol v njene kraje sem ji poslala enga cmokeca…

tjebe pej cmoknem tjagor… 😉

cmok cmok

Jaz pa sem včeraj, ha, ha ha……

Moje sožalje!
😉
Sp

Ej, zakaj pa sožalje?

Ah….a se še nisi naveličala moža?
😉

NEeeeeee!

Premlada si še!
Že prideš za nami!
😉

Hvala za kompliment. Če ti pa še nekaj povem, mi pa itak ne boš verjel.

Povej?

New Report

Close