Dooooooobro juuuuuuuuutro …
… tralalalalalaaaaallaaaaalaaaaalaaaaa … he he … Danes se mi pa kar poje … … … in bi pojala cel dan … Rooooooooooola rola se mi zdej … :))))))))))))))))))))))))))))))) he he he …
No … srčki moji … RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADA VAS IMAM!!!! Vse po vrsti … :-*************************************************
Lp, Bgv
Daj ti meni povej…kdaj se bo to nehalo…se je zacelo pred pomladjo in kar traja…a amislis, da nas bo zima kaj ohladila…je bil kriv cvetni prah…baje…ampak tud tega ni vec toliko…ne vem…ce niso “Amerikanci”…kaksni nori afordiziak vrgli med nas;))…Draga moja..lep dan…ja rola se nam…pa kaj…ko je tko lepo…in pase in zadane…anedA…
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
In prespala sem, pri njemu … celo noč sem ležala ob njem … dokler se nisva zjutraj zbudila, presrečna da sva skupaj … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Uh … Sonči … … .. če je res nekaj v zraku, ki sproža taka močna čustva kot jih čutim zadnje čase … … …. … naj kar ostane to v zraku … Se ne pritožujem čisto nič … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Res ne vem kaj se dogaja … … …. nekaj mora bit … … …. ker nisem jaz edina, ki me tako meče … … … se mi zdi, da kar vseh naokoli tako meče … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv