Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopisovanje 2

Dopisovanje 2

Spoznal bi žensko za dopisovanje od 25-35 let. Sramežljivo,prijazno,lojalno,ljubeznivo,pozitivno,nasmejano,spoštljivo
sonček v glavnem 🙂 videz mi ni pomeben, energija mi je važna, da me bo spoštovala, sprejela takega kot sem. Ne ocenjujem ženske po videzu, kako se oblači… Notranja lepota mi je bolj pomebna… Spoštujem vse ženske. Če si introvert te bom tako sprejel, ker si unikatna,edinstvena in imaš dobro srce, rabim dobro srce.

Sem umirjene narave, nekadilec, pozitiven,sproščen, delam napake ker sem samo človek.
Verjamem v pravo ljubezen, v objeme, sproščene pogovore. Lahko bi bila to ti če se ujameva.
Najprej bi te rad bolje spoznal čez čas si lahko ustvariva družino.
Piši mi tukaj ali pa spročilo.

Lep pozdrav vsem.

Stari, brez zamere. Sem stara 27, pa tut slučajno ne bi povohala tipa s takim opisom.
Prav vidi se da si softič in depresivc, verjetno zadrt in dolgočasen.

“Išeč eno ful prijazno dobro dušico s katero bova skupaj jokcala in se smilila sama sebi.. Ko se tega naveličama pa dajva met še dva otroka da bova lahko smilila še malo bolj..”

Fuj, no.

Verjetno boš povohala osebo ki posluša rock,metal z dolgimi lasmi in očali.
Kaj je narobe z osebami ki nosijo očala, zakaj raje ne gledaš osebnost?
Ja sem nežen, mehkužen šibak sem.

Am ne to pa nisi uganila, šla bova skupaj v naravo se sprehajala,pogovarjala o vsem, šla v zabaviščni park ji prigral plišastega medvedka samo za njo. Šla na kavico, skupaj bova spala, se cartala skupaj zbujala itd…. Potem šele družina. Ampak to velja samo za pridne spoštljive dekleta.

samo si res glup
to ni pisala lusnavitka
samo za info
butl

Ponižuj koga drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close