Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopisovanje

Dopisovanje

Pozdravljeni. Kakšno je vaše mnenje o tem, kako dolgo je smiselno čakati in upati na odziv ženske med dopisovanjem, preden daš vse skupaj na hladno? Moje zadnje sporočilo je bilo precej izpovedno in odkrito, ampak obenem ni bilo agresivno in precej pozitivno naravnano. En teden, en mesec….? Do zdaj sem fasal en odgovor in je bil pozitiven. Dajte se mal razgovorit prosim in delit kakšno izkušnjo. Thanx Bye, uživajte.

Če si pošiljata po navadni pošti, potem je en teden sprejemljiv, če si po e-pošti, potem pa se mi zdi, da je bolj na silo vse skupaj. Sicer pa bi se sam bolj osredotočil na vsebino njenega pisanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po emailu. Kako misliš na silo? Saj nisem niti toliko opisal zadeve, da bi lahko to trdil.

Ja, če čakaš na njen odogovor več kot en teden, potem se meni to zdi, da je na silo, ker če si z nekom rad dopisuješ/slišiš, to narediš prej. To je moje mnenje, to ne pomeni, da tako mora bit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če gre za spletne zmenkarije, kjer sta iz portala prešla na e-mail, potem je nekaj dni kar dovolj, se mi zdi. In če ni odziva (po enem tednu), lahko kar pozabiš nanjo. Ona vsekakor pozablja nate, če že ni pozabila.

To je to, sem precej podobnega mnenja, pa še potrudil sem se, da jo pritegnem k pogovoru, ve tudi, kako izgledam in kaj počnem, je pa res, da sem od njenih znank že slišal, ‘da ne zna z moškim’. bog ve, kaj to v ženskem jeziku pomeni. je pa samska, skoraj zagotovo. prosjačiti itak ne mislim, sem že enkrat sitnaril, pa je bilo iz koraka v korak bolje neumno oz. nadležno vse skupaj, z njene strani aroganca in otročji odzivi, z moje pa morda nadležnost, pojma nimam, ker se potem nisva o tem odkrito pogovorila.

PS. šlo je za drugo osebo, ne za tole.

Kaj pa, če je šla na dopust?
Potem to lahko pomeni dva, tri tedne brez neta.

Ali pa če si je prste opekla na štedilniku, who knows….

48 ur?
Recimo preko vikenda; ok, će ni glih kakšna težka tema… Teden-nikakor; čeprav lahko pomisliš na kak dopust itd itd..

Je pa res, če pišeš osebi k misliš da jo spoznavaš, potem predvidevaš stanje druge strani…. ne samo po časovnih okvirjih tut po vsebini!

Ma, ćlovk, zdle sem videl tole; taki ne pišeš ker, če je tvoj interes se moraš potrudit in najdt aktivnost, ki je njej všeč – tu pa pol niti popustit ne more… bod mal iznajdliv no!

10 dni je primeren čas, da jo pozabiš.

Pa če potem na lepem neha pisati, tudi ne vrtaj, ker je že šla na naslednji cvet.

Ej Dr. Mii, mislim da poznaš odgovor. https://www.youtube.com/watch?v=0hnhvWKMqm4

baba te je dala na čakanje, če ne bo nič bolšega, potem prideš tudi ti nižji spermij na vrsto, drugače pa bo še malo čakala, da pride kakšen alfa sperm, drugače bo tudi tebe beta+$$$ vzela

Tako je in drugače ne more biti -;))

Jaz nisem spermij, ampak oseba s čustvi in dostojanstvom. Hvala lepa. 😉

Ravno zato si ne jemlji k srcu, če je ona mrknila. Ni vredna tega. To so samo odprta vrata tisti, ki bo resna v namenih.

Mi na pamet ne pride, da bi si. Me pa zanima, zakaj je mrknila (skoraj), mogoče celo izvem nekoč. Pa tudi če ne.

Izvisu si. Zgodovina. Bay bay baby. Razumeti zensko? Operacija nemogoce.

To ti pravim, ti se obremenjuješ z vprašanjem zakaj je mrknila. Ne počni tega, ker ni vredno iskanja odgovora. Njen problem če se je nehala javljat. Pozabi jo in pojdi naprej.

Si res moški? Ker moški se o teh stvareh sploh ne sprašujejo.

Tukaj sta na mestu dve vprašanji; Dr. Mii, koliko si star in ali imaš kaj izkušenj z ženskami?

Dušenje, dihanje za ovratnik je značilno za ženske.

Pizda, eni tle ste res čudni, vaša neobčutljivost včasih meji že na sociopatijo, totalno pomanjkanje čustvovanja. Ni čudno, da je tko fucked up družba, v kateri smo trenutno. Bože mili. Očitno je zdaj že čist narobe, če človk malce kontemplira o svojih izkušnjah in se sprašuje o vzrokih. To je normalno in zdravo do neke mere.

Pa za začetek odgovori na preprosti vprašanji: koliko si star in ali imaš kaj izkušenj z ženskami?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close