Dopisovanje
Zame je marsikaj normalno v reali. Ampak ti pišeš o navideznem svetu, ki ti je prirasel tako blizu, da si pozabil in se morda ves čas dopisuješ z moškim. Stvar odločitve, komu boš odpiral svoj svet, a ne. Čustvena inteligenca pomeni tudi to, da znaš oceniti situacijo ter komu kaj zaupaš.
pajkec in ostali: nisem zato tu, da me boste zasliševali in bom potem tarča ukalupljanja in predsodkov, tako neumen pa spet nisem.
Saj si dobro povedal, ampak da boš NEKOČ izvedel, zakaj je kar mrknila (po nekaj mailčkih), je pa res mal princeskasto. Ne vem, a to si predstavljaš tako, da ti bo čez dve leti poslala mail, poslušaj, takrat sem mrknila, ker …
Sicer ti pa jaz lahko povem: ji pač nisi.
Na srečo se ti že čez pol leta ne boš več spomnil, kaj je to za ena.
S kakšnim moškim zaboga, punco poznam na videz, če sva hodila v isto srednjo in osnovno.
Mene je lani ali predlani imelo, da bi eni po osmih letih napisal, zakaj sem mrknil. 🙂 Tako da niti ni nemogoče.
Princeska.
A kar zdaj, takoj? Kaj pa naj ji rečem? “Čuj ti, zakaj ne odpišeš, madonca, ves sem trd in napet od pričakovanja” ?
Kolk je pa cena minute na Švabsko?
Ej Dr ati ni jasno da te je ODFUKALA. A si bil FRENZY prvo, prijateljček, vs epomagal, nalogice pa tko… pol si jo pa napadel ko prasec oz si ji izpovedal čustva ?
Valda se je posrala, saj si prej nategoval akko si fletna ovčka, si bil pa le potreben folk k je čakal na priliko, da rdečega kurca zarine notr…
BOji se te in izogiba, verjetno si bil FRENZY prej… to se ženske najbolj bojijo, prijateljev, k bi bili radi kaj več…
Stari, zdaj je bil E3, ko sem videl, kaj vse bo treba nakupiti, sem se že zdaj prijel za tošelj.
Tko da ja, raje ne seksam in sem škrtulj. 🙂
Ta nick ti pa pritiče kot smetana na žensko, Asshole. RIT.
Ja če že drezaš v zasušen pasji drek, potem pa še vohaj smrat. A ti si prijatelja tolkel z njo tok let, sedaj bi se pa izpovedal ? Zaključi si, če si šel to “prijatelj” pot. Konec.
Če pa si, dvomim, šel prvo pot, odkito, dvomim… si pa sedaj v čakalni vrsti, a ni očitno ?
A mislš da bo prvega papka vzela k gre takoj na forum ? Ona rab enga da ji izbrizge seme v maternico, še prej pa postav štalco. Ne Mr. Sensitive, k ga bi rad v ritko fasal.
Eh preslabo ji je pisal…
Če bi ji kaj lepega napisal bi ga že ona sama poklicala pa četudi bi morala preko FBI najt št…. 😉 :))))
Ti si umsko moten, odstrani se, spaka.
Eh preslabo ji je pisal…
Če bi ji kaj lepega napisal bi ga že ona sama poklicala pa četudi bi morala preko FBI najt št…. 😉 :))))[/quote]
Aja? Tako to gre?:) Imaš gužvo?:))
Kaj si hotel povedat s štalco?
Ej, mogoče pa imaš poln predal in ti ona piše pa dostava šteka?
Pobriši vse dosedanje pisarije, da ti bo lahko pisala…. 🙂
Eh preslabo ji je pisal…
Če bi ji kaj lepega napisal bi ga že ona sama poklicala pa četudi bi morala preko FBI najt št…. 😉 :))))[/quote]
Aja? Tako to gre?:) Imaš gužvo?:))[/quote]
Kdo ima gužvo? 🙂
Operater telefonije? 🙂
Štalca pol pa kravca.. Ta bi pa mlekca zaston pil pa zaljubljen ležal na travi. Noče razkriti kok je star, zlo verjetn je pa en najstnik al pa neižzivet star kozel k še ni dal najstniškega zaljubljana skozi.
Pa saj se vsi ne ukvarjajo s kmetijstvom, da bi štalce zidal in kravce skup zganjal…. 😛
asshole je izkusen Kmet
saj ti je samo odkrito napisal, da te ima bejba za 13. prase :))) ti si pa užaljen :)))
Forum je zaprt za komentiranje.