Dopisovanje
Samo v vrednost, kaj se tudi dogaja, ali lahko dogodki.
Mene si je moja bivša zaže!ela po 20-tih.
Ful dobr ja, pogreta juha po 20-ih letih. Kakšen dolgčas se ti mora zgoditi, da padeš v staro zgodbo.
meni se tudi en bivši še po več kot 5 letih še vedno slini in pošilja voščila za rojstni dan in novo leto in za… čeprav mi nisem niti enkrat do zdaj odgovorila.
vsakemu ne preveč zabitemu je jasno, da samo malo preverja teren in stopnjo moje morebitne obupanosti. valda si me ful želi. hahaha 🙂 not. nekaterim pač manjkajo senzorji za detekcijo lažnivcev, prašičev, manipulatorjev in seksualnih in finančnih izkoriščevalcev.
HAHA… Ja sigurn si bil 20let PRVI na seznamu… Pol k so se ostali spraznili notr, ko je vidla da je stara že, ko se za njo niso več obračali oz vedno manj, daleč od tega kar je bilo 20let nazaj… ko je rabila samozavest popravit, se je pa spomnila na enga luzerja izpred 20let, da jo malo potolaži kako je oh in sploh.
Kako krasen je ta svet. Največjo darilo k jo ma človek je taka ogromna pamet, da se lahko nategne v karkoli.
Možno pa da si te, vpraš ga če bi se poročil, takrat vidš a res samo preverja al je LEGIT.
Pa dobr no, če nima gužve ji lahko odpiše, mar ne? 🙂
rofl :)))))))))
manjkajo še robi, matjažko in nekulturnež, pa bodo prava 4-peresna deteljica (ni čudno, da se na njih pasejo samo krave) :)))))))))
ahhahahahaha :))))) ne boš verjel, ampak me RES NE zanima :)))))))
pogrete juhe jaz ne jem – in je ne bi niti, če bi bla samska :)))
bebec se po 5ih letih ne spremeni v princa, niti po 10-ih se ne :)))
Pa dobr no, če nima gužve ji lahko odpiše, mar ne? :)[/quote]
Nekateri v sili še muhe žrejo. Lajf gre naprej, ne nazaj.
wohooa – kje je pa tvoj opevani alturizem, pa razumevanje, pa ljubezen, pa sočustvovanje, pomoč in dobrosrčnost…? :o)
bebec se po 5ih letih ne spremeni v princa, niti po 10-ih se ne :)))[/quote]
ja to je pa res, luzer je luzer
wohooa – kje je pa tvoj opevani alturizem, pa razumevanje, pa ljubezen, pa sočustvovanje, pomoč in dobrosrčnost…? :o)[/quote]
Saj to je pomoč. Ljudem želim, da spoznavajo boljše, lepše stvari in se vržejo v nova doživetja. Nikomur ne privoščim, da se sprijazni z 20 let pozabljeno “ljubeznijo”, ker ni nič drugega na vidiku.
bebec se po 5ih letih ne spremeni v princa, niti po 10-ih se ne :)))[/quote]
ja to je pa res, luzer je luzer[/quote]
Nekaj pa je tudi na tem, da luzer sprašuje luzerko.
lej, mogoče ima pa sindrom karpalnega kanala in se ne bi sprijaznil, samo izpraznil?
mislem… človek išče pomoč, vi pa tkole…
noup… jaz nisem karitas, to delo je bolj za… alturistke :))))))
Ti si bolj širokih nog, jst jih držim skupaj, ne dajem svojih darov na oglasno desko. Začutila sem te kot osebo, ki bi brezpogojno pomagala. Samo prej se pozanimaj, da ni debel prašič.
nekaj si pomešala, imam res zelo široke noge, ampak samo za mojega :))) kljub temu, da on nima debele riti, vseeno paše fajn odpret :)))
probaj doma, tvoj dedc bo vesel :)))
ajaaaaa… tebe je debela rit zmotila 🙂
jah, sorči. nismo vsi nad špehom navdušeni :)))
Mene ni nič zmotilo, samo sledim kakšnim tvojim zapisom, pa je bil to le dobrohotno altruističen nasvet.
oh, brez skrbi… :))) VEDNO preverim, da mu špeh ne visi, preden seksam :)))))
Spat!
zguba cajta :)))
Forum je zaprt za komentiranje.