Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopisovanje

Dopisovanje

jbga :))))))) mogoče se pa za vikend za kako kilo zredi :)))))))))) hahahahahaha

jbga :))))))) mogoče se pa za vikend za kako kilo zredi :)))))))))) hahahahahaha[/quote]

No, lih vikend z dobrim apetitom pa ne bo kar čez pas pogledal. Bo treba pa malo daljše obdobje.

Ampak enivejz, kaj pa če bi se mu – po tvoje in teoretično kar čez vikend – špehec malo pokazal? Kaj potem narediš?

je blo mišljeno za vsakega novega…
ampak glede na to, da je že 40+, se po mojem ne bo kaj dosti zredil več 🙂 pa še pazi se.
par kil bi tolerirala, 10+ pa verjetno ne več

je blo mišljeno za vsakega novega…
ampak glede na to, da je že 40+, se po mojem ne bo kaj dosti zredil več 🙂 pa še pazi se.
par kil bi tolerirala, 10+ pa verjetno ne več[/quote]

Aja no ok, to je pa razumljivo.

Ma kila gor pa dol gre hitro, laho čez vikend dobiš 2kg, ni problema… Eni mamo hitr metabolizem.

Sicar pa ja, treba je zaustavit jez dokler se še da. Pa za tipe še ni tak problem k za ženske, k tista koža ne skoč več nazaj. SO k razvlečen testo k ne skoč nazaj. Več al manj je debelejnje ENOSMERNA vozovnica v HELL.

Čas meri samo človek in je tudi človeška pogruntavščina. Časa ni.

Ostanejo lepi spomini in lahko tudi dogodki. Nekaj popolnoma drugega pa je tir real lajfa.

Eni fiziki dokazujejo, da je čas dejansko neodvisen od naših predstav, recimo Lee Smolin in drugi.

Tudi Einsteinove enačbe temeljijo na enosti prostor-časa. Tako da v general relativity je čas zagotovo fizikalna komponentna polja / sistema. Ne moreš biti samo v prostoru, brez da bi obenem bil tudi v času.

Aja, prevladuje hipoteza, da je čas kvantna enota, nedeljiva celota, podobno kot Em-valovanje.

nazaj k temi, približno: a se vam zdi, da ko se pogovarjate s kakšno, razberete druge kvalitete in vrednote, ko pa ko pogledate facebook in podobne profile, komentarje, razne objave? meni se zdi, da je ‘fejkanje’ danes postalo nek samoumeven del človeških odnosov, fejkaj, dokler se da, potem pa upaj na najboljse. ali pa zenske res mislijo, da so nekaj drugega, kar so v resnici. tell moar. glede na sliko nekaj pričakuješ od osebe, potem pa fašeš povsem nekaj drugega.

Kaj pomeni moar?

Včasih sem res vesela, da sem že stara.

to pomen čokoladen sladoled po bantujsko

Že v živo te lahko človek nablefira, kaj šele takole preko interneta. Na tvojem mestu si ne bi preveč belil glave s temi interentnimi ženskami. Če solidno zgledajo, jim itak vsak dan piše vsaj 20 tipov.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Izkušnje?

Če se je izkazalo nekaj drugega kar si ti pričakoval pomeni edino to, da si TI narobe ocenil, ne da so one drugačne od x trenutka dalje.
Tudi tvoje dopisovanje in razlogi zanj, si drugače dojemal kot se je to bralo na drugi strani, zato sedaj pač ni odgovora, ko je končno dojela kam pes taco moli.
Ti si tisti, ki si stvari narobe predstavljaš in se potem (drugim) čudiš.
To je vsa umetnost.

Sploh ni relevantno, če sem jaz kaj narobe dojel, itak vsi vseskozi narobe dojemamo, ker je naš čutno-kognitivni sistem anatomsko in biološko tako naravnan, se pravi zelo pomanjkljiv in dovzeten za zgrešeno interpertacijo impulzov že v em-kemični fazi. Bistveno je, da si ti zgrešil poanto celega mojega posta. Še enkrat preberi, če ne razumeš.

Gledam to tvojo sliko in še vedno vidim to kar sem ti že napisal, da klub vsemu fejkanju in predstavah, da nekaj je in se na koncu izkaže, da ni, je še vedno težava v tebi kot opazovalcu, ker šele na koncu spoznaš, da to ni to kar si ves čas mislil, da je…

Razlika med enim in drugim je v tem, da če sebi priznaš, da si bil premalo pozoren in nisi vsega pravilno ovrednotil, lahko še kaj dodelaš, popraviš, se naučiš…itd, če pa kriviš druge pa se ne premakneš iz mesta ampak si le vsak dan bolj zagrenjen, ker so oni takšni…….

Saj nikjer nisem trdil, da sem smooth operator ali pa kaj podobnega. Saj drugače me bolj ko ne boli kurac za ta primer. To človek hitro pozabi, še posebej če se izkaže, da za nekoga nisi vreden, da ti nameni 5 min časa, potem se perspektiva zelo hitro zamenja in si free.

To misliš na “Amritova” bluzenja ?

Ne.

Izkušnje?[/quote]

Ne, ti si mi povedal, zakaj si se ločil od svoje žene:))).

Izkušnje?[/quote]

Ne, ti si mi povedal, zakaj si se ločil od svoje žene:))).[/quote]

Ne spomnim se, da bi ti to sepetal na uho. No, pijem ne tak da sem ti verjetno to kdaj namignil…

Pustva to…. mi bos kej dopisovala iz morja? Mislim da bi blo lusn…

Ni to fejkanje. Temu se reče marketinški prijemi, prosim lepo!

komodizacija persone

Avtor, niti malo me ne čudi, da ti ne odpiše. Glede na poste tu gor je jasno, da deluješ za žensko kot dušilec. Kar seva iz tebe ven kako dušiš ženske.
Tak cirkus zaradi ene internetne neznanke. Se ti sploh zavedaš, da ima vsaka ženska na teh portalih na kupe pisem moških? Pa tudi, če je grda navalijo nanjo.
In ja, večina moških napiše post, dva pa se ne javijo več. Kaj, če bi se ženske ubadale z vsemi temi, ki ne odgovorijo?
In predvsem zakaj se ukvarjat s tipom, ki te obsedeno duši?
Ker ni odpisala v 48ih urah naredi cel cirkus iz tega. Adijo pamet no. Kaj če je šla na dopust, kaj če je zbolela, kaj, če se ji je računalnik pokvaril, kaj, če si je umislila nov hobi in je tako zagreta zanj, da ne visi kar naprej na netu?
Par dni nazaj sem si ene dva maila izmenjala z nekom, ki je na monu iskal žensko. Ker mu potem nisem odpisala takoj , je čisto popenil in se zgražal kake smo ženske. Mogoče si bil pa ti tisti?

Astmatiki so mi seksi, me spominjajo na Star Wars serijo in protagonista hudodelcev, Darth Vaderja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close