Dopisovanje
Najbrž nisem bil jaz, jaz se ne zgražam, če mi nekdo ne odpiše. Grem naprej.
Ne, ti samo par dni jadikuješ na monu glede tega, da ti ženska ni v 48ih urah odpisala.
Obup kar veje ven iz tebe. Res, ni čudno, da se te ženske umikajo, če jih tako dušiš.
Dr. Mii, ti raj sebe porihtaj tko k trebe, bishes ti bodo sledile kot čebelce…
“You can lose lots of money chasing women, but you will NEVER lose women chasing money.”
Postanji najboljša verzija sebe, ostalo bo sledilo…
Sedaj pa verjetno ves bogi pa depresiven ženskam izpoveduješ ljubezen, ves obupan bi se na njih obesil kot edini vir sreče in veselja v življenju, valda se vsaki samo vklopi RUN LIKE HELL. Sploh če si BROKE as FUCK.
GTFO.
A to še vedno govorimo o sošolki iz OŠ ali na splošno ali je že kakšna druga v igri?
No, odgovor je še vedno, da ji enostavno nisi. Na začetku se je zagnala vljudnostno, potem pa videla, da si ti preveč zagrabil in te je dala na hladno, ker se ji z enim sošolcem iz OŠ res ne ljubi dopisovati vsakodnevno in non stop. Navsezadnje predvidevam, da se v Nemčiji ne čoha po riti, ampak počne kaj bolj pametnega s svojim časom in prostorom kot nedeljivo celoto.
Na splošno so pa ta dopisovanja itak ena hecna reč, ljudje zelo hitro zamenjajo cvet, če zaslutijo, da bi bilo tam lahko slajše, pa si recimo niti slike ne izmenjaš 🙂 In potem čez par let spet nekje naletiš nanj z isto zgodbo, z istimi fintami in si misliš, živel groundhog day. Še celo tukaj na monu se včasih reciklirajo.
“ni čudno, da ti ne odpiše”
če želiš, ti lahko pošljem svoj zadnji mejl, pa oceni, kako zadušljiv oz. grozen se ti zdi (če te zanima)
jaz tega ne znam oceniti, pač pišem po navdihu, ne preračunljivo
Glede na to, kar pišeš tu gor, je več kot jasno, da ženske dušiš. Tak cirkus zganjati zaradi ene internetne neznanke – to vsekakor ni normalno.
Tipson: ženska ni tvoja ljubezen, ženska je NEZNANKA, ti pa zganjaš tak halo in cirkus.
meni se zdi pa to histerično, da ti moja vprašanja in pomenkovanje označuješ za cirkus in podobno – si ti histerik?
Kaj sem pa sploh napisal takega?
Malo ga nemara neutemeljeno napadate. babe so prave mojstrice gelde tega, d azaigrajo zanimanje, potem s epa potegnejo nazaj. Morš met dovolj prakse s takimi situacijami, da jih pravočasno prepoznaš. Sploh pa 90% bab celo življenje blefira.
Koliko postov in koliko dni za neko neznanko, ki je sploh ne poznaš, si porabil?
Se ti zdi normalno? Pojdi stran od računalnika, najdi si prave znance in znanke, ne samo nekih spletnih neznank.
Zakaj se sploh ubadaš z žensko, ki je ne poznaš?
🙂
…..90% bsb pa tako celo življenje blefira.
Točno in to tudi po mojih izkušnjah drži.
Ma fantje ne razumejo… A veste kaj je fora DSG (dopppelkuplung oz dualclutch) menjalnika k je tak hype ?
To, da še predno prestavi, ta drugo prestavo že vrti (ji daje upanje), da je prehod gladek
Babe imajo pa MULTI-KUPLUNG, vrtijo 100 tipov, pa potem se prestavijo tja kjer je najbol optimalno (videz, starost, pamet, denar, penis, sex)… A hkrati še ostale držijo v vrtenju, če bo treba prestavit (pizdo).
Al pa žerjavice. Ženska ima več ognjev, če pade kakšen samo do žerjavice gre sem pa tja mal hoste vreči gor, da ne ugasne, tako ima zagotovljeno, da si zakuri ogenj kjer ji paše.
To je naravno. Moški pofukamo vse kar se da (če s tem ne tvegamo super žene, to preračunamo), ženske pa morajo držati na toplem čim več moškim, jim dajati upanje, dvoumne flirte, besede, da nikoli ne vejo kje so, tako se ženska lahko vedno izmuzne ali “nisem tako mislila – samo prijatelja” ali pa “kako nisi opazil mojih signalov že pred leti”. ITS WHAT THEY DO, ITS ALL THEY DO! Tako je poskrbela narava. Dont fuck with nature. Respect it.
Moški ulovi, ženska pa pripravi ulov. Lovci in nabiralke. Thats all there is.
[img]http://shrani.si/f/3F/AV/2H91nwdJ/110781421020607610764299.jpg[/img]
Al pa če se nekateri tu gor malo preveč ukvarjate z ženskami ? Koga briga za te njihove igrice, taktike, da uživaš life ne rabiš imet ob sebi ženske. Izpopolnjuj se, postani the strongest version of yourself, potem pa tista, ki bo nastavila pi*do bo, če ne pa nič. Uživaj v stvareh, ki te veselijo, ženske pa postavi na stranski tir. Lahko si tudi sposodiš kakšno za zabavo, sam naj se ti ne vrti cel life okol ene glupe babe, ker so vse po vrsti izguba časa.
Pusiji ste, ker ste preveč odvisni od žensk, od seksa. One pa se tega še kako dobro zavedajo, zato vas pa drkajo v mozak. Babe zanimajo nedosegljivi, jebivetri, in to z razlogom. S copato nima nič za počet, če ga ima že na začetku v nulo naštudiranega. In to glih zato, ker se obnaša kot največji debil – ker je iskren, odgovoren, pozoren. Vse ji pove, sekira se za njene problemčke, ona pa potem to uporablja proti njemu in mu dela sive lase.
Lepo napisano in kaj je to drugega kot babji blef.
In kaj je to, ko pristavljajo pi*zdo k :
starost, pamet, denar, penis, sexabe imajo pa MULTI-KUPLUNG, vrtijo 100 tipov, pa potem se prestavijo tja kjer je najbol optimalno (videz, )… A hkrati še ostale držijo v vrtenju, če bo treba prestavit (pizdo).
…drugega kot blef.
Razumljivo. Tako je to življenje narejeno in blefa se je potrebno iz moške strani zavedati.
Ti tko blefiraš, da še sam sebi verjameš. Eno je samozavest, drugo pa neumnost in neotesanost. Ti si globoko v drugi kategoriji.
Iz tvojih psevdohipotez kar veje jeza, kar pomeni, da si zelo prizadet in nezadovoljen, najbrž ti je ena moćno zlomla srce ali pa si še devica in totalno neizkušen.
multipraktik: Aja, ja točno, blef je ja… Sem pomešal z drugo temo, k je en reku da ne vejo kaj delajo, hotu sem povedat/potrdit, da dobro vejo kaj delajo, le BLEFIRAJO ja 🙂
Tko je v naravi, a je kaj drugač.. Živali/rastline uporabljajo trike, da privabijo žrtev, se delajo nemočne, hrana…
Sam to je dobro, še vedno ima žrtev izbiro, trnek je pošten, harpuna ni. Babe imajo trnke, če se ujameš je vsaj delno tvoja krivda 🙂
[img]http://images5.aplus.com/uc-up/89b433d6-570f-413f-9d55-3487ff31336a/89b433d6-570f-413f-9d55-3487ff31336a.inline_yes.gif[/img]
Samo bedak aplicira vzorce vedenja od drugih, manj razvitih bioloških vrst direktno na medčloveške odnose? Veš kakšna razlika je med kognitivnim aparatom človeka in živali? Veš kakšnega spektra čustvovanja je človek sposoben, kakšnega pa žuželka zgoraj? Seveda smo močno pod vplivom nezavednih procesov in našega genskega ustroja, ki izvira od te žuželke, ampak nas vodi še vse kaj drugega in smo veliko bolj kreativni ter iznajdljivi. Sociologija ni ekzaktna znanost, zato ne moreš kar tko operirati z nekimi preverljivimi teorijami, bog ne daj postulati oz. če želiš aksiomi. Tle neko preprosto deduciranje ali induciranje enostavno ni mogoče- Samo od primer do primer avtonomna analiza. Človek ni ujetnik ali prebivalec nekega naravnega sveta, človek si je ustvaril umetno civilizirano okolje, v katerem deluje bolj kaotično in spontano kot pa po nekih nevidnih silnicah oz. zakonih narave.
Lihkar danes sem poslušal intervju s Stevenom Weinbergom, Nobelovim lavreatom iz ’79 – dejal je, da nič v tem kozmosu nima pointa (smisla po naše, čeprav ni čisto istrezen prevod, morda namen, ontološki cilj), ljudje sami ustvarjamo smisel, zato da lahko sploh preživimo v tem kaosu. smisla ni. zato nehajte s tem ukalupljanjem in bedastimi teorijami, ker so navadne smeti. Smisel ti je dan v procesu akulturacije, ti je vcepljen na zavedni nivo in prehaja v nezavednega, kako boš pa ti operiral s temi orodji, je pa tudi do določene mere odločitev posameznika.
Seveda, zato ker je človek toliko bolj komplicirano bitje je tudi igra bol zapletena. Ženska bo izbrala najbolj sposobnega tipa, ki bo hkrati tudi (daljši/dolgoročni) partner, se pravi bo zatipala matematični ekstrem oz. optimum vseh parametrov, kjer je najboljša mera vsega. Prvo da smo si na jasnem, materialni pogoji al sedaj ali pa na vidiku, za obstoj/prenos potomstva, ali pa vsaj za njiju, potem v drugi vrsti da se dobro ujameta, da jo ljubi, da ji bo zvest, se pravi bo z njo vzgajal otroka (če ni kakšna feministka k hoče biti samska), kako se obnese v postelji, ali jo pripelje do orgazma.. Pač boljša je, več lahko dobi, med bolj prefinjenimi funkcijami lahko izbira. Ženske z manj izbire bodo vzele zasilnega oplojevalca. Za najboljše primerke v telesu, umu in duhu pa bo dovolj samo če bo lep, bogat, pametn, izobražen, premožen, tantrik, poduhovljen, sočuten.. sami suerlativi ampak osnovo lahko najdeš pri osnovah.
Seveda ima pa človek tudi mnogo bolj razvit razum od živali, da se lahko zavestno odloči, če ga ne zjebejo nagoni, da se v tem svetu ne bo razmnoževal, da se ne bo šel teh partnerskih iger/spletk…
In tako naprej… Zdej maš pa dost filozofije, raje ji pošl sliko kurca, pa predvsem, ne išči žensk online! Pejt tja kamor te vleče narava, jo boš spoznal na poti, le odpri oči pa na šparaj jezika. Premisli o zadnjem.
Še en kvaziteoretik. FUUUUUUUUU
Glej kdo se oglaša. Najbol preprostega sporočila ne razumeš in bi rad na tem gradil ?
Ravno toliko teh tvojih nobelcev k je za to tvojo teoriji, jih je takih kontra. Noben pa ne ve odgovora.
Samo ti selektivno izbiraš kar ti paše. Enkrat si zaljubljenček in vernik v pravo ljubeze, drugič pa random bitje, kar ti paše.
Zadnjič, pri tej ženski si al pofafal totalno ali pa je tok f.up, da bi ji moral biti poleg vsega še osebni psihiater/tolažilec, če je kaj poškodovana psihično in zato ni za odnose al karkol…
Forum je zaprt za komentiranje.