Dopisovanje
Po kwa si ti Dr. Mii sploh prišel sem ? Vsem nekaj negiraš , sam filozofiraš v p.m., če se kdo temu približa 10% ga pa zmerjaš s kvaziteoretikom.
A hkrati si prišel sem na znanstveni forum, profesionalni teoretiki, da ti pove, da daj ženski še čas, da potrebuje čas za odpis, da te grozno ljubi, samo je imela slabe izkušnje in se boji zaupati pa to 🙂
Poglej v ogledalo.
wau dat shitstorm 🙂
Pri takih kot si ti je vedno brezizhoden poločaj. Če se ti poskuša razložiti je teoretik/shitstorm, če se ti pa ne, si ga pa našel kajne, si ga zabil z argumentom in ni vedel kaj odgovori ali ne. Brezveze. Ignore.
Baby don’t hurt me, don’t hurt me, no more.
Haha, kaj počne. Sam se v tej temi počuti kot razžaljen ranjen revček in sedaj bi rad obrnil žogo, kot da se on iz ranjenega in prizadetega dela norca 🙂 Raje poji pesmice. Lets twist again. A ti je žal, da si nam to “romantično” (beri: patetično) zgodbico zaupal, sedaj smo ti pa vsi povedali, da si postaran (let nisi hotel razkrit tukaj, si drugje) tepček, k se je k otroček zaljubil in izvisel. Vsaj eno deklino smo rešili, k si jo zasuval s svojimi posiljevalskimi izpovedmi. Tist STALKER, a si ji napisal da boš umrčkal brez nje kajne ? Daj ji pošli link foruma, da si oddahne. Verjetno je šla kleče do Brezij, da se te reši, al katerkol drugi ritual si je zadala. Zgleda bo deloval, upajmo. Ni večje nočne more kot en brezposelnež/revež brez življenja k se čez vrata “najboljši prijatelj” hoče čez stranska vrata prešvercati v odnos, to je k nočna mora za žensko. Po moje jo je srat prijelo, ko je dobila tvoj email in ja kot je ena ženska napisala, prvo je bila vljudna, pa nisi dojel oz. te je nehote še ojačala, pol pa vadla IGNORE, saj si v tej temi dokazal, da maš TWISTED mind, vse razlage popačiš, da se skladajo s tvojo željeno inerpretacijo in ženska je res naredila najbolje kot je, IGNORE. Kapo dol.
A lahko ugibam, se še ni javila ? 🙂
Avtor ne obupaj, javijo se tudi po enem letu popolnega molka (če/ko gre z drugim/i po zlu)…
Samo kok jih je še pred tabo, po moje kar dosti. Ste… 25i/25 v čakalni vrsti. Predviden čas čakanja je… 2leti.
Kako pa lahko kdorkoli preseže naravne zakone ?
Vso dogajanje v tem vesolju (kamor spada tudi človeški um), je podrejeno naravnim zakonom.
In koliko je to relativnostno nadbitje staro, ker jaz sem sklepala, da je mogoče ravno začel faks, ko je govoril o OŠ pa srednji šoli …
Kje sem pa rekel, da je kdo nad fiziko? Narava je bil tu mišljena kot habitat bioloških organizmov z vsemi materialnimi interakcijami (čutnimi, kinetskimi itd), kot nek prvobitni življenjski okoliš, ne pa kot fizikalni sistem (kvantni ali kakršnokoli drugo specificirano polje). tle je še ena materialna komponenta, ki je ne moremo stlačiti v ta okvir, to je človekova zavest, njegova volja, to je kot neka anomalija, ki je ne moreš stlačiti v ta okvir ekzaktne znanosti. kvantne fizike in biokemije ter genetike še ne razumemo dovolj, da bi lahko poznali vse vzgibe, ki ženejo človeka v neke relacije z ostalim inanimatno in živo materijo, kar je sam. Sam pa sploh močno dvomim, da je absolutno epistemološko spoznanje sploh mogoče. Ti lahko postaviš neko teorijo, ampak jo bom jaz (lahko celo skupinski eksperiment izvedemo) iz principa takoj za tem ovrgel, pa niti ne rabim kakšnega globljega razloga za to.
pardon za lapsuse pri tipkanju
Za nepismene: človeški odnosi so kaotičen mozaik, ki ga ni mogoče matematično teoretsko izvesti na nekaj teoremov, aksiomov in teorij, kot bi nekateri mene radi tu prepričali, kao da nekaj počnem narobe. Dokažite mi, da počnem narobe, kaj pa veste, s kakšnimi vzgibi sem se lotil tistega pisanja, kakšne podzavestne motivacije obstajajo. Moji so tako normalni in legitimni kot tvoji, vsaj za ‘naravo’. Vse je normalno in obenem nič ni. To je za tiste, ki hočete spisati učbenik Odnosi med moškim in žensko.
*moji medosebni odnosi / življenjska načela je zgoraj mišljeno.
Robi, tisto kar si napisal, je popolnoma napačno. Recimo, da čas kot fizikalna količina ne obstaja, ampak je produkt naše oz. živčno-sinaptične mreže kompleksnejših organizmov. Iz generalne R je mogoče izpeljati čisto argumentirano predpostavko (glede na to da c = const.), da je čas iluzija (lahko da je, lahko da ni, odvisno od predpostavk). naš kozmos je tako mogoče razrezati na neskončno rezin prostor-časa in vsaka rezina je samo določena perspektiva celotne vidne stvarnosti. je zvita sama vasa, kompaktna in v njej ne velja klasična kavzalnost, kar je očitno pri matematičnih zakonih in fizikalnih procesih, ki niso časovno pogojeni, ne poznajo t.i. časovne puščice (oz. entropičnega načela), ni važno, v kateri smeri časa potekajo. naš prostor-čas je dejansko zaprt, nima pa meja (kjerkoli si, imaš iluzijo, da si v središču vesolja). prostor brez časa lahko obstaja (to se bo pokazalo v daljni prihodnosti, ko se bo zaradi t.i. big chill zaradi eksp. širjenja prostora vesolje tako ohladilo, da ne bo več materije, samo še energija praznega prostora (ki je velika večina mase vidnega vesolja). takrat časa ne bo več, saj ne bo objektov, ne bo svetlobe, ne bo možno opazovati razmerij med telesi v vesolju in gibanja njih, kar je osnovna konstituanta časa sploh. čas je ena ful zapletena zadeva, še posebej v fiziki.
prostor lahko obstaja brez časa, ne more pa čas brez prostora.
Malo več, bere pa Brian Greene, fizik, kozmolog
Pa še nakaj glede tiste ženske: če bo vesela, da se me je znebila, ve samo ona in nihče od vas.
Funny k bi rad tip naredu vtis na nas kok je fizik 🙂
Super.
Don’t feed the troll.
Stari , ti se samo drži znanosti in globokih debat, vidim, da si čist za to. samo stran od bab, na njih ne boš kariere naredil. Preveč filozofiraš, razčlenjuješ..
Ne morem, ker samo trollam, so zgornji analitiki ugotovili.
To sam zgleda znanost, ene pop sci izraze je privleku ven da zgleda OMG… pa se vid da nima osnov fizike.
To je samo en tip žensk, pri čustvenih to nima mnogo veze, ker čustva ne kalkulirajo, da bi zajemale ne vem kakšne vse vidike.
Zakaj pa zgornja ni čustvena ? Kaj kaj pa če je čustvena IN, vsaj ko je rahlo naprej od zaljubljene nojstnice, še razum ? A oboje ne sme biti ? Al ti mešaš pri zaljubljenih, k nastavi bajkerju, ker je to brezpogojna ljubezen, potem pa jo rukne v drug ekstrem, razočarana ranjena samohranilka k gleda samo kje ma kdo denar da voz naprej fura, pa da pravi da so čustva nateg narave. A oboje ne gre ? Čustva in vse pa še možgani ?
Forum je zaprt za komentiranje.