Dopisovanje
Po enem letu dopisovanja sm se odločila dobit s njim. Ful mi je bil simpatičn, mela sva že svoje fore, res sva se ujela… vsj na dopisovanju. Ko sva se hotla dobit v preteklosti je vedn neki vmes pršlo, al z moje al pa z njegove strani. Oba delava cele dneve in živiva cca 70 km narazn. Planirala sva da se dobiva in greva mal na sprehod pa kavo. Običajno sm v supergah in kavbojkah. Tokrat sm se odločila da se mal bolj zrihtam. Obula sm si črne gležnarje s peto (cca 10 cm visoke), lep plašč, pa kavbojke. Aja pa naj povem da mam 177 tko da tole s petami je blo že v štartu mal tvegan. Ko pridm do tja pa mi tip v štartu reče da ma 30 min sam časa ker so ga klical v pisarno. Men ni blo nč jasn, pričakovala sm vsj tisto urco za kavo. Pol je blo itak vse skp polomija. Kasnj zvem od skupnega znanca da je blo krivo da sm obula pete. Aja pa naj povem da ne zgledam slabo, mam 30 let, 177cm in 65 kg in ja znam se zrihtat sam lepo u izi pa elegantno.
A je res tok grozna situacija na področju zmenkarstva? Da kljub temu da si z nekom pišeš 1 let in se kr dobr spoznata sam zato ker ne pridš oblečen tako kot si nekdo zamisnl te skensla? Smo res tok površinski?
Pozdravljena Sogovornica, moj nasvet je da prekineš vse stike z njim, bo bolje zate. Čeprav si se mogoče malo navezala na njega.
Naj ti povem zgodbico ki sem jo jaz doživel lani, sem pač preko znanca spoznal dekle staro 27 let, na zmenek je prišla čisto v vsakdanjih oblekah ni se nič zrihtala, izgledalo je tako kot bi se malo zapustila. Ampak vseeno sem jo sprejel tako kot je in je nisem sodil po tem, sem se z njo dobil še 2x potem.
Ja velikokrat je to igra številk, ker si takoj ocenjen na podlagi videza oblek.čevljev petk,trebuha itd..
Pojdi dalje, najdi si nekoga ki te bo sprejel tako kot si, s petkami ali brez.
Imej lep dan.
So opravičujem ampak moram še nekaj dodati za tisto na koncu,
Situacija ni tako grozna, so samo osebe ki niso pripravljene za kaj resnega oz kot si napisala so površinski. Začni znova spoznavaj moške naprej nekdo te čaka tam zunaj, samo zate in bo samo tvoj ter te bo spoštoval… Ne obupat.
Želim ti vse dobro v prihodnosti ter da spoznaš dobrega moškega.
Ej teta, pa drugič ne čakat 1 let na prvi zmenek če si že 30 stara
Mislim…pa danes je enim cel projekt iti na eno ubogo pijačo. Folk res komplicira, kot da se bo zaradi ene pijače treba že skoraj poročiti, pa si potem dopisujejo pol leta in več, da pride do tega zmenka. Če seveda sploh pride…
Bodite fer in vsaj priznajte, da pač rabite le dopisovanje in pozornost, da nasprotna stran ne čaka Godota, pardon, zmenka. Osebno menim, da če nekje po 3 – 4 mesecih rednega kontakta ne pride do srečanja v živo, ni veliko uspeha za zmenek, niti za nadaljevanje, če do njega že pride.
Forum je zaprt za komentiranje.