Dopisovanje:-)
Zivjo!
Sem skoraj 25 letno dekle,rada spoznavam nove ljudi
.Sem zelo klepetava,druzabna,vesele narave,rada prisluhenm,izmenjujem mnenja..Obozujem shooping;-)…
Skratka pisite mi vesela bom vseh!
Lep pozdravcek!
Ja, lep pozdrav, na čvek forumu.
Lp
živjo!
Tudi jaz sem skoraj 25 letno dekle in tudi jaz rada spoznavam nove ljudi. Iz kje si?
Dopisovanje rane teme.l
Shopping je kul ja, predvsem shopping oblačil. 🙂
alo je kera punca za dopisovanje
ja, jst sem za.
jst bi tud….
Jst pa ne.
ker je to dolgocajtno
itak, da je dolgcajt
Ja, včasih ene 15 let nazaj smo si kr precej dopisoval…zdej v poplavi e pošte in raznih forumov to ni več popularno:)
Živjo sem iz okolice ljubljane, stara 26 let. Tut jaz rada spoznavam nove ljudi, sem zgovorna, družabna in iskrena. Sem za dopisovanje pa tudi za kakšno kofetek kdaj ali sprehod.
živjo,
jaz bi rada spoznala kakšne nove ljudi, stara sem 28 let, če se kdo želi dopisovati naj mi piše na mail klaudia,[email protected]
lp
jaz bi se rad dopisoval z žensko od 36 do 50 a je katera za
jaz bi se rad dopisoval z žensko od 36 do 50 a je katera za lahko mi pišeš tudi na 040 224 402
Zanimivo, 10 let nazaj so 25 letnice sm gor hodle.
Zdaj so starejše, modrejše, pametnejše…ni da ni:).[/quote]
… in ne iščejo več. Še bolje, zdaj iščejo osamljeni 30, 40+ letniki hehe
Vedno bo več osamljenih 30, 40 letnikov, kot osamljenih 30, 40 letnic.
poglej si nataliteto v statističnem koledarju (tako za SVN kot za svet) — pušnil si.
Je ne rabim gledat, sem uspešno opravil oba izpita iz Statistike. Vprašaj se ti pametnjakovič, gospod baza podatkov, zakaj potem tu po forumih visi več obupanih moških, kot žensk ? No zdaj se pa še vprašaj kaj sploh ima s tem opraviti nataliteta prebivalstva v Sloveniji ? — pušnil si. 🙂
štetje nickov, ki izražajo spol pisca ti tudi ne gre.
Razen, če sebe šteješ za 100[sup]2[/sup]
Da ne boš preveč napenjal možgančkov si bom sposodil komentar Spiderja, ki ga je napisal par dni nazaj :
“Sem že pred časom napisal: 20% moških seksa z 80% ženskami, ostalih 80% moških pa seksa z 20% ženskami. To pomeni: marsikateri moški ne seksa.”
Forum je zaprt za komentiranje.