Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopisovanje:-)

Dopisovanje:-)

Ali pa pomeni (po njegovo) da ženske več varajo kot moški (kar lahko v dokaz spet predlaga sebe).

Ali pa pomeni (po njegovo) da ženske več varajo kot moški (kar lahko v dokaz spet predlaga sebe).[/quote]
Ja tako je veš, zbudit se bo treba. To so tok osnovne stvari za razumet, da se čudim kako nekateri še vedno nasprotujete temu, verjetno zato, ker preveč časa zabijete pred računalnikom, pa še to ne bi smel bit zadostni razlog. Ti si včeraj celo napisala, da smo moški nečustvena bitja, ker ne kažemo nobenih znakov ljubosumja. Potem pa pogledaš statistiko, pa vidiš, da moški še samomore delamo zaradi vas punc, ko nas pustite za drugega. Kar nekaj palamudiš, ista si k Marko, samo da si ženskega spola.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Čudna logika. To kvečjemu pomeni, da ostalih 20% žensk pač seksa toliko kot tistih 20% moških, to je s preostalimi 80% nasprotnega spola. Sklep, vsi seksajo. 🙂 Ne vem, kje si razbral, da marsikateri moški ne seksa iz tega zgoraj. Potem lahko rečeš, da tudi marsikatera ženska ne seksa. Eh, matematika ti ne gre Sadni. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oh, tudi ženskih obupank je poln med.over.net, sosednji podforumi, pa tudi sem kakšna zaide. Ampak njihov problem ni pomanjkanje možnosti seksa, tega imajo v izobilju, če hočejo, ampak pomanjkanje kandidatov za resno zvezo. Ker ženske resni zvezi pripisujejo vsaj tolikšen pomen, kot moški seksu, sta problema izenačena.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Samo tebi lahko uspe priti do takšnega sklepa.

Oh, tudi ženskih obupank je poln med.over.net, sosednji podforumi, pa tudi sem kakšna zaide. Ampak njihov problem ni pomanjkanje možnosti seksa, tega imajo v izobilju, če hočejo, ampak pomanjkanje kandidatov za resno zvezo. Ker ženske resni zvezi pripisujejo vsaj tolikšen pomen, kot moški seksu, sta problema izenačena.[/quote]
Ja samo takšne še vedno niso osamljene v tolikšni meri, kot je lahko osamljen moški, ki ga še povoha ne nobena.

o bogpomagajvsisvetnikinapomoč – in I.N.R.I je po nepotrebnem na križu umrl.

še navadno seštevanje vama ne gre ☺

a je to kakšna “pravniška” logika in FDV matematika

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

@Nm-3w

ps : Ne vtikuj se več v moje poste, če ne ti bom vsa sporočila reportal Primožu in ti bodo izbrisali račun, po možnosti še blokirali dostop do tega foruma. Obnašaš se k opica, sploh ne znaš normalno debatirat, take kot si ti bi bilo potrebno strpat v živalski vrt, direkt v kletko zraven orangutanov.

Ne vtikuj se več v njegovo slabo računanje NM-3w (seštevanje do 100), ker te bo zatožil “atiju”. Jah, takle mamo, žalostno stanje. Ko bi vsaj šlo za 5 letnega otroka, tako gre pa za blizu 30 letnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a to so tale generacija ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pravi odrasel moški, ki si ni bil sposoben najti punce v reali in potem preko interneta spoznal svojo zaročenko :>

Jaz sem ponosen na to, še vedno gre za osebo vredno ljubezni. Ne skrbi, saj tudi tebe se bo katera kdaj usmislila, ko boš dovolj star. :))

a mi lahko kdo napiše poljuden izraz za objavi od DoSadni v teh terminih 10:49 in 13:04

meni deluje kot avtoposilstvo ☺

Zeeeeeeeh, bi bil primeren izraz!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zivjo! Sem 31 letna tehtnica in rada bi se dopisovala.Ce se rad/a dopisujes pisi na [email protected] bom vsakega sporocila.

zelo rad bi se dopisoval steboj ,rad bi te spoznal za klepet ob kavici-lp

Draga moja prijateljica stara si ravno prav jas te bi tudi rad spoznal .
Zato ti sporočam da te močno poljubljam na usnice ljubezni .

Živijo, si še kod drugod na voljo za dopisovanje? 🙂

Helo, a z mano bi se tud dopisovala?

[email protected] hot dopisovanje za mlajša dekleta

Jaz prihajam iz prihodnosti in bi si dopisoval z nerojenimi dekleti, saj si bom le tako lahko pripravil socialno omrežje, da bom vsaj enkrat lizal med, v našem času so namreč vse ženske samske in vase zaverovane kure. Torej starši, ki pričakujete dekleta ali mislite, da jih boste kdaj imeli, javite se na [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close