Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust

Dopust

Banda naša,
malo mi povejte, kdaj, kako in kam na dopust…..:-)))
Ne bi rada, da naga skačem pred katerim(o) izmed vas, ne da bi vedela, da je to eden(ena) izmed “naših”….:-))))

Torej?!

UFFFFFFFFFFFFFFF… a zdaj bom pa moral še do poletja čakatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…….

kaj se ne bi raje prej dobila, da mi ne bi kap trofla…..hhihihihiihihii

lp

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

Babyface bo v Strunjanu :)))))

Točno veš,kam MORAŠ prit!
Je tko fejst zdej dol,kr je struga spremenila tok…..in sem sklenil,da bom tud jaz nudist po novem
😉
Sp

..HEHHHHH…KAM BOŠ PA TIČA SKRIL….HIHIHIHI

LEP DAN

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zakaj pa kap?!
Kaj še nikoli nisi videl muce v živo?!
:-)))
Na, le moj profilček klikni, pa boš lažje čakal….:-)))
Nisi pa povedal, kje te lahko najdem…

Tja…za kamor je namenjen…..in narejen….
:-)))
Sp

Žal, predaleč boš zame…..:-)))
A k sosedom pa ne bi malo pokukal, kaj?! Bi skupaj ribce lovila….

mamljivo….
Ej, rada imam morje – a boš v Sočo malo soli stresel?!

zame že veš in prav drek, če vidim eno več…hihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žverči….je foušena zdej….da ji ne bi Joklnov mešala tam dol….konkurenca pač!
😉
Sp

Na svojga k…k pa ja ne bom fofšljivka…pa ti bi pa že moral vedeti, da pri meni ni fofšije ali ljubosumja…;))!
Itak je pa vsega tega preveč okoli mene…Žverčka kar pridi, to bo žur…,hihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Oh…a sem na tvoj post repliciral?Napaka!Sem se zmotil,ker te itak ne maram!
Sp

sem ti trn u peti, kaj dragi moj…hihihi…ja ko sem enkrat notri, grem tezko ven…saj vem…hihihihi

A boš v Izoli :))))))))))))

Seveda bi lovu…..ribice….pa tudi vodnarke in bikice in ostale “žverce” :)))

Zmanjkalo mi je salmonele, pa grem v lipo našo (njihovo, no)…. saj veš, kako je, ko ti trenutno zmanjka inspiracije in salmonela je ta pravo….:-)))) Objemaš sekret in poješ rigoletto……:-))))
Že prav, da imaš rad žverčke, pazi le, da ti katera ne stopi na…..na….. na žulj, no!!!

:-))))

Hehehe….če greš v Istro …beri čez Sočergo ali Dragonjo ali Sečovlje….potem nič.

Če greš pa proti Kvarnerju….torej čez Jelšane ali Starod….pol se pa lahko ustaviš pri Saškotu na eno kavico…za malo pavze. Ali doma ali v službi sem zelo….blizu.

V vsakem primeru pa….sam da je človk fraj, ni tako?
Al te obkroža rodna dežela, al lipa naša al pa Venezia-Julia…sam da si z ljudmi ki ti rišejo nasmešek in da si freeeeeeeeeeeeeee……..

Že vnaprej….lepo se mej :)))

a bi se čez poletje morda preselil v Zagreb ali Karlovac?! :-)))

No, ja, ob povratku z mojega dopusta bi se pa morda dalo kje ustaviti….:-))) Takrat bodo pa ziher “pele” Jelšane…:-)))

Me veseli, da si delno odkril svoje poreklo… čeprav vem, da ni nujno, da izhaja ravno od tam, ne?!

Poreklo ?

Ma ni blema…Pivka….z zelooooo bližnjo okolico je dom…že prej omenjeni MP Starod, pa službica :)))

Tako da če te kaj okrog prinese …b.p. kontaktiraj…bom vesel kofetka.

Čau.

Še vsakega mi je uspelo izbezati..ni vrag,da tudi tebe ne bom!
;-)))
Sp

New Report

Close