Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOPUST

DOPUST

Po moje bomo morali še ostali na dopust, ker tle itak tri četrt ljudi fali…

Dejmo…….predlogi………kam se čmo odpravit? Poleg Soče seveda…..CMOKA

Jaz bi (poleg Soče in banje) rad šel na avstrijsko Koroško h kakemu jezeru…najraje Milštatskemu ali pa Baškemu.Noben Jadran bi mi ne odtehtal tega dvojega.Pa kak dan v Dolomite tudi ne bi bilo slabo.
Še kam?
Sp

Ma…….jaz imam pa tako rada morje, da ga ne dam in ne zamenjam:))))) Čeprav mi včasih kakšen počitek pri Blejskem jezeru kar poživi srce…..

Blejsko jezero je privatna mlaka…no vsaj lahko bi bil,ko je tako majhno.
No saj ne rečem,da tudi jaz ne bi bil kje ob Jadranu rad,sam pogoj bi pa dal….septembra…prej ne,ker se je za skuhat,pa še Kroati so neprijazni do nas,če vidijo samo enega več,ki ni slovenec zraven.
Sp

Jaz bi tudi šla septembra, pa ne morem, ker je takrat trgatev….letos pa greva itak junija….se pravi…še ta mesec….

Morda na teraso z enim lavorjem vode?! Bom noge namakala, vsaj smrdele ne bodo….:-)))))

He, he, he……….pa dežnik vzemi s sabo na teraso, da te sonček ne opeče….

Uživajta naprej…..jaz grem počasi domov………..pod tuš…..se namakat…pa, pa……se beremo jutri………….CMOKA

Ja a zdej pa še ti spizdiš?
A bom kmal sam sebi sogovorec tuki?!
🙁
Sp

CMOKA takega veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikegaaaaaaaaaaaa…………Ne se jezit……….sej te bom jutri cmokala naprej……………Pa, pa….

Fejst bodita!
Eno nevihto ti že pošljem tja dol…..sam napisal sem,da grem k Soči,pa je že začelo po strehi škropit.Sam,da toče ne bo!
Cmoka
Sp

krasna si bistra hči planin.brhka v prirodni si lepoti,ko ti prozornih globočin,nevihta temna srh ne moti…krasna si hči planin…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz grem šele konec avgusta!!!! Drugač mam pa kolpo zraven.

Nanči?
A ti si pa z juga?
Cmoka….enega zelo dobrega prijatelja sem imel tam nekje(Črnomelj).
🙂
Sp

seveda, sem južna…

Pa ne bit tko uradna in brezosebna,no!
Tu se vsi poznamo in želim,da se tudi ti predstaviš pred nami.
(beri razgališ!)
;-))))
Sp

New Report

Close