Najdi forum

dopust ali ali

Namen je bil iti na enega od grških otokov. Na takega, kjer je kaj videti. Prečekirali smo cene. Pod 400€ na teden ne gre + rent a car + hrana…! Kar nanese. Sedaj pa je padla druga ideja: z avtom po Bosni. Veliko zanimivega je za videt, je pa tudi občutno ceneje (po pripovedovanju). Zanima me, če je kdo pred kratkim bil…par podatkov bi bilo dobrodošlih: manjava valute, koliko v povprečju stane nočitev+ zajtrk (nekaj srednjega razreda). No, kakršna koli informacija bo dobrodošla.

Bili smo lani. Cene so normalne, prenočišče se dobi na licu mesta, hrana dobra, veliko videli….Varnost? Ta nas je malo skrbela. V Mostarju in Sarajevu smo imeli varovano parkirišče…

Ko enkrat premaknejo na drug forum, je stvar opravljena. Nikogar ne zanima, tisti forum je bolj slabo obiskan.
Malo pogooglaj…vse se najde. Najboljše so informacija iz 1. roke, se strinjam.

V Bosni sta hrana in pijača res noro poceni kar se tiče pa prenočišč pa kr majo navite cene.

Koliko je to-kar navita cena? Koliko je npr. b&b v Sarajevu, Mostarju, ali kje na periferiji?

Koliko je to-kar navita cena? Koliko je npr. b&b v Sarajevu, Mostarju, ali kje na periferiji?
[/quote]

V Mostarju so neke srednje cene od 40-60€ na noč (b&b). So tudi višje, v hostlih tudi nižje.

[/quote]

V Mostarju so neke srednje cene od 40-60€ na noč (b&b). So tudi višje, v hostlih tudi nižje.
[/quote]

No o tem jaz govorim. Kosilo za 4 odrasle osebe iz vso pijačo nas je prišlo cca 20 eur kar je 3 x oz 2 x ceneje kot drogod, prenočišča pa imajo napram hrani pa noro draga oz enaka kot Hrvaška, Italija in celo dražja kot Španija.
Mi smo pred leti kampirali pa mislim da smo dali za res nikakvi kemp drugega v bljižini ni bilo cca 40 eur. Letos za top od topa kemp v španiji 36 eur.

[/quote]

No o tem jaz govorim. Kosilo za 4 odrasle osebe iz vso pijačo nas je prišlo cca 20 eur kar je 3 x oz 2 x ceneje kot drogod, prenočišča pa imajo napram hrani pa noro draga oz enaka kot Hrvaška, Italija in celo dražja kot Španija.
Mi smo pred leti kampirali pa mislim da smo dali za res nikakvi kemp drugega v bljižini ni bilo cca 40 eur. Letos za top od topa kemp v španiji 36 eur.
[/quote]

Meni se ne zdi 50€ za spanje in zajtrk drago in to v Sarajevu.

[/quote]

Meni se ne zdi 50€ za spanje in zajtrk drago in to v Sarajevu.
[/quote]

V Mostarju smo bili v nekem B&B. Zelo solidno, 40€. V hotrlih se dobi tudi že za 50€…pa seveda rudi več. Hostli so pa res poceni. Hrana pa sploh. Pa izredno prijazni gostitelji, tur. delavci so. Bi morali priti Hrvati na en šnel kurs.

New Report

Close