Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust (dostop do spleta)

Dopust (dostop do spleta)

Nekaj me zanima, namreč pri telemachu imam 8GB podatkov na hrvaškem in rabim več od tega kje oz. kaj se splača izbrati mkslil sem kako dostopno točko ali kaj oz. kaj uporabljate vi namreč na območju kjer sem sploh ni internetne povezave.

Kupi si neko hrvaško sim kartico v stilu net2go.

Mi kupimo VIP net kartico oziroma mislim da ji zdaj nekak drgač rečejo. Stane 80 kun, 7 dni, neomejeno. Se priklopimo z vsemi možnimi telefoni in računalniki, funkcionira super.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako v Bosni dostopati do interneta? Nimam nič v slovenskem paketu, ker Bosna ni v Evropski uniji.

Kupi si neko bosansko sim kartico v stilu net2go. 🙂

Kupi si neko bosansko sim kartico v stilu net2go. 🙂
[/quote]

Npr? Kako se imenujejo, da si lahko na internetu ogledam, koliko me bo približno stalo in koliko podatkov vključuje.

Npr? Kako se imenujejo, da si lahko na internetu ogledam, koliko me bo približno stalo in koliko podatkov vključuje.
[/quote]
gugl ve … recimo tole … za kaj več pa brskaj 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Zdaj me pa zanima še za Kosovo, ker bom tam tudi dopustoval.

[/quote]

Pojma nimam, pogooglaj. Predvidevam, da je podoben cenovni rang kot kjerkoli drugje ali pa cenejši, ker je Bosna cenejša menda, čeprav še nisem bila tam. Če se gre samo za INTERNET za neko krajše obdobje, je lokalni operater gotovo najbolj ugodna opcija. Poleg tega, kakor vem, pri nas npr. na črpalkah, busnih, železniških, v trgovinah prodajajo razne sim kartice, tako da jih imajo verjetno tudi v Bosni in si urediš, ko si tam. Mislim, da imajo vsi večji slovenski operaterji opcijo tudi za mobilni internet na Balkanu, ampak se ne splača (razen če bi rabil samo malo podatkov za res nujne stvari ….. trošit/dokupovat podatke v tujini prek domačega operaterja celoten dopust kot doma je pa nesmiselno pomoje).

google
bosnia prepaid internet
prvi zadetek: https://prepaid-data-sim-card.fandom.com/wiki/Bosnia_and_Herzegovina

nadalje kosovo prepaid internet …..

kateri opreater pa ponuja za malo ceno najvec na hrvaskem in kej to kupite tam ali se da naročiti domov???

New Report

Close