Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust – Grčija

Dopust – Grčija

Zdravo!

Odločamo se za dopust v Grčiji. Pregledala sem že vse ponudbe, kontaktirala agencije, vendar se še kar nisem odločila. Najprej sem mislila KRETA – PETRA MARE, vendar nima Relax več prostega termina konec junija, pri drugih agencijah pa tega sploh nisem zasledila. Imamo dva majhna otroka, tako da potrebujemo hotel primeren za otroke (igrala, bazenčki,…).

Ima katera kakšen predlog. Pa čimceneje seveda.

Zadnjič je ena pisala, da je dobila za 5 oseb za 1400 € – le kje ti je to uspelo, jaz za štiri ne pridem pod 1900€.

Vsi nasveti dobrodošli….
Hvala!

Odkrito povedano – nič kaj dosti več ne boš dobila za ugodno ceno, morda kak Krf, kaj drugega pa ne. LEtos so vsi kolikor toliko ugodni aranžmaji izginili že v ponudbi first minute, ki so jo začeli ponujati že januarja. Vem ker sem iskala sama. Malo bolj podrobno poglej še Intelekto (čeprav nam letos na poizvedbo na njihovi strani na internetu niti odgovorili niso – tako da smo šli drugam), oni imajo veliko popustov za otroke, velikokrat je kak otrok zastonj. Mi smo naš Rodos našli preko Sunholidaysa (14 dni, studio za tri z zajtrkom – 1300E, v juliju). Pa že oni so mi pred kakimi tremi tedni rekli da je 5 julija samo še 10 mest na letalu, kar pomeni da jih danes najbrž ni več. Morda se da še kaj dobiti v predsezoni, julij in avgust sta pa bolj kriza. Jaz imam izkušnje z Atlas airtoursom, Intelekto, Kažipot toursom.. pa ni bilo z nobenim nič narobe.

lp tinca

Intelekta je imela Djerbo zasedeno že februarja, tako da smo padli skoz, letos se vračamo na Rodos za 1020 eur 2 odrasla + 1 otrok letalo in studio.

t-inca ali greste morda v Orion ?

lp

Ja v Orion gremo. Vi tudi ? Kdaj pa?

lp tinca

Ja, letos je kar kriza pri teh rezervacijah. Tudi midva sva prejšnji teden hotela rezervirat dopust konec junija, vendar so bili vsi tisti hoteli, ki sva jih doma nekako izbrala, že zasedeni ali pa za tisto destinacijo ni bilo več prostora ne letalu. Tako da ti svetujem, da kar hitro v agencijo, naj ti oni svetujejo, kaj še sploh lahko izbiraš in se potem odločiš. Zgleda, da je letos zalegel tisti Pavlihatov poziv, naj Slovenci ne dopustujemo na Hrvaškem:-D. No, name to ni glih vplivalo, ker jaz že dolgo ne hodim na Hrvaško.

Mi smo rezervirali prav v hotelu Petra Mare, konec junija.
Gre še kdo?

Aja, ta isti hotel je imela v ponudbi tudi neka hrvaška agencija. Pojdi na iskalnik pogledat.

Koliko vas je pa prišel tak dopust, kakšen hotel je to?

Hvala

Vplačali smo 1.47o €.
Hotel 4 zvezdice, 7x all inclusiv.
Končna cena, s stroški posredovanja, odpovedim rizikom, leteliške in turistične takse.

Dva odrasla, dva otroka.
En gratis do 12 let, plača samo latalski prevoz, letališke in turistične takse. Drugi še ni 2 leti, zato vse gratis.

Hotel je primeren za družine. Lastna plaža, ležalniki in senčniki na plaži in ob bazenu, tobogani, bazeni, otroški bazenček s sladko vodo…

Mi gremo od 21.6 do 5.7. V Orionu smo bili že pred 2 letoma in nam je bilo všeč, le da mi najamemo samo studio potem pa nekajkrat kuhamo sami nekajkrah pa jemo zunaj…
Morda se pa še srečamo !

Lepe praznike vam želim !

lp

New Report

Close