Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust hotel polpenzion 3-4 dni

Dopust hotel polpenzion 3-4 dni

Pregledujem ponudbe, pa ničesar pametnega ne najdem. Šli bi za 3 nočitve s polpenzionom na morje nekam blizu – Istra, tudi Slo. Hotel. 3 odrasli, 1 otrok do 12 let. Kakšna ideja?

Glede na to, da nimate denarja, se spogledujete s skoraj najdrazjo možno varianto. In sicer Istra je draga ter hotel s polpenzionom xa tri osebe boste odšteli za tri nočitve min 500 eur. Za piko na i pa greste v top sezoni po možnosti okoli 15 avgusta ko so hoteli prenatrpani.

Za isti denar lahko koristite par dni morja več v kakem apartmaju.

Konec junija smo bili v umagu preko bookinga, apartmaji stiri nocitve, dva odrasla in 12letnik. Cena 250 eur. Ce bi vzela se polpenzion bi me na osebo prislo 80eur, za toliko pa vsi trije pojemo v toliko dneh, ne en sam, pa se vezani nismo bili na uro.

Tega za 3-4 dni imaš pa zdaj ful na last minute, mogoče ne ravno odhod jutri, ampak v drugi polovici avgusta, a roko na srce, za dopust za jutri ste itak malo pozni. Hrvaška z Istro vred je letos zabasana.

Hvala.
A kdo ve kako je s kampi na Krku? Se sploh da dobiti v.kakšnem prostor za šotor?

Za punat lahko povem za danes, da je še precej prostora. Kamp sicer OK, ampak me nekaj časa ne vidijo. To je za takrat, ko bi res skočil za par dni v top sezoni in ne dobiš nikjer drugje. Apartma je svetlobno leto pred kamnom, zame seveda.

Ma prosim te no – iz polpenziona prešaltaš na šotor na Krku?

Kaj sploh želiš?

Lahko pa poskusiš v dijaškem domu v Izoli. Poceni nastanitev, dobra hrana ( gostinska šola) in imaš peš kopalnih destinacij za vse okuse. Od svetilnika, mivke v Sansimonu, “divjine ” med le tem in Belvederjem. Za vztrajne pa do Mesečevega.

Ja, v bistvu mi je vseeno, kje spim. Le, da sem na motrju, ker si želim malo tega utripa. Bova pač šotor postavila, sva vajena, jedli pa bomo zunaj. Kaj je v tem tako nerazumljivega?

Hvala, sem sama tudi na Punat pomislila. Upam, da bomo dobili prosto za par dni.

Priporocam Penzion Maslina na Pagu v Jakisnici. Polpenzion v prostorni sobi 40 eur na dan. Otroci zastonj, oz.20 eur, ce so starejsi. Povezava je na internetu. Lp

New Report

Close