Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Dopust in regres

Dopust in regres

Pozdravljeni!Zanima me ali mi pripada regres in dopust za to leto in naslednje leto in seveda kdaj ga lahko koristim.Noseca sem 4 mesece( od tega sem 2 meseca bila v bolniski) in sedaj grem spet delat.Delala bom od marca pa do julija potem pa grem v porodnisko( vrjetno z 11.7.2014).Rada bi dopust pokoristila pred porodnisko,vendar mi sef ne dovoli( bom pokoristila naslednje leto pravi).Potem bom naslednje leto po porodniski koristila oba dopusta?In kako je z regresom,ga dobim tudi ce ne koristim letos dopust?Hvala za pomoč in se opravičujem na dolgem opisu.Pa lep dan se naprej :). Andreja

Pozdravljeni!Zanima me ali mi pripada regres in dopust za to leto in naslednje leto in seveda kdaj ga lahko koristim.Noseca sem 4 mesece( od tega sem 2 meseca bila v bolniski) in sedaj grem spet delat.Delala bom od marca pa do julija potem pa grem v porodnisko( vrjetno z 11.7.2014).Rada bi dopust pokoristila pred porodnisko,vendar mi sef ne dovoli( bom pokoristila naslednje leto pravi).Potem bom naslednje leto po porodniski koristila oba dopusta?In kako je z regresom,ga dobim tudi ce ne koristim letos dopust?Zaposlena sem za nedolocen cas.Hvala za pomoč in se opravičujem na dolgem opisu.Pa lep dan se naprej :). Andreja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close