Dopust in regres
Pozdravljeni!Zanima me ali mi pripada regres in dopust za to leto in naslednje leto in seveda kdaj ga lahko koristim.Noseca sem 4 mesece( od tega sem 2 meseca bila v bolniski) in sedaj grem spet delat.Delala bom od marca pa do julija potem pa grem v porodnisko( vrjetno z 11.7.2014).Rada bi dopust pokoristila pred porodnisko,vendar mi sef ne dovoli( bom pokoristila naslednje leto pravi).Potem bom naslednje leto po porodniski koristila oba dopusta?In kako je z regresom,ga dobim tudi ce ne koristim letos dopust?Hvala za pomoč in se opravičujem na dolgem opisu.Pa lep dan se naprej :). Andreja
Pozdravljeni!Zanima me ali mi pripada regres in dopust za to leto in naslednje leto in seveda kdaj ga lahko koristim.Noseca sem 4 mesece( od tega sem 2 meseca bila v bolniski) in sedaj grem spet delat.Delala bom od marca pa do julija potem pa grem v porodnisko( vrjetno z 11.7.2014).Rada bi dopust pokoristila pred porodnisko,vendar mi sef ne dovoli( bom pokoristila naslednje leto pravi).Potem bom naslednje leto po porodniski koristila oba dopusta?In kako je z regresom,ga dobim tudi ce ne koristim letos dopust?Zaposlena sem za nedolocen cas.Hvala za pomoč in se opravičujem na dolgem opisu.Pa lep dan se naprej :). Andreja
Forum je zaprt za komentiranje.