Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust na hrvaskem

Dopust na hrvaskem

Tisti, ki ste se ze vrnili z hrvaskih otokov, mi prosim pomagajte. Kako placujete v restavravijah oz. trgovinah, s kunami ali evri? Kako je s placilom trajektov?
Sami hodijo od avta do avta ali moramo mi kupit karto pri kakem okencu? Koliko se caka recimo med tednom za priti na trajekt?

https://www.youtube.com/watch?v=UTr1JDneynE
Ne ne grem k tebi, ustaša. Takšne kot si ti, smo vse pospravili v Hudo jamo in v podobne krasne destinacije.
https://www.elvoline.com/hotelbooking/view/134156/?date_checkin=2017-08-31&date_checkout=2017-09-01&room%5B%5D=2&cbi=832

Zakaj pa mislite, da Angležev ne marajo in jim stalno pišejo kazni? Malo premislite. Vse je jasno.

Povsod po hrvaškem vedno plačujem samo s kunami ali pa z bančno oz. kreditno kartico.
S trajekti pa v zadnjem času nimam izkušenj.

….s hrvaških otokov……
Na hrvaškem je plačilna valuta kuna.
Karte plačaš na blagajni, šele potem ti dovolijo zapeljati na trajekt.
Obstajajo vozni redi in jih poišči na spletu za tisti otok, kamor potuješ. Pa srečno pot!

Če jim daš sto evrov kar zacvilijo. Ko jih pa naslednjič srečaš te pa gledajo kot mačka, ki ji že dva dni nisi dal Wisahasa.

LOL!

Pa saj ko prebereš avtorjevo sporočilo, se res vprašaš, a so nekateri res tako zadekcani za latami svojih domačih plotov in mislijo, da trajektnino za na hrvaške otoke še vedno pobirajo posamezniki, ki skačejo okoli avtomobilov s “peder tašnami” čez ramo in kasirajo, v roke pa ti porinejo talonski listek s serijsko ptevilko in gor z roko napisan znesek :))))))

Rada bi se vsem zahvalila za pomoč, tudi takim, ki se norčujejo. Priznam, sam(sk)a sem, bilo me je strah, kako bom to vse uspela – avto, torej vožnja do tja, kje in kako kupiti karto, prvič z avtom na trajekt itd.
Ampak moram pohvaliti, imajo tako vse urejeno in super napravljeno, da je celo takšni zahojeni ženski, kot sem jaz, vse jasno. Toliko o Hrvatih, iz katerih se mi vsi norčujemo. Lahko se kaj naučimo od njih.

Plačaš s kunami ali kartico. Trajekt vozi pogosto plačaš in se pelješ. Jaz se skoz sama vozim gor pa dol. Ustavim se še v Zagrebu in pohajkujem okoli, tako da pridem ene 8h za mojimi. Sploh ni problem. Kr pogumno.

New Report

Close