Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust naju bo verjetno stal zakona

Dopust naju bo verjetno stal zakona

Ja, delate prav.

Sočustvujem. A res rabiš takega desca?

ti si pa res eno pezde

S takih zleht tascami se ne da.Didi pa picke blesave.Mamo pri nas isto,sam mene po 14 letih ne bo vec jebala.Da sem lena,da nikol nisem nic naredila,da nikoli ne bo nic iz mene,da ni nic mojga tu.Pa sama z mozem sva postavla hiso,vse strehe prekrila,nakupila ogromno.Pa nic vredna ker nocem plesat,kot mi ona zvizga.Ne govorim vec z njo,se je izogibam.Tako da cist prov ste naredila.

In potem se vas je šest drenjalo v avtodomu. Bla bla  bla bla bla.Malo morgen.

Verjamem, da obstajajo takšne tašče.

Moja je načeloma ok, ampak vsake toliko me s kakšno izjavo prizadane.

S sedanjim možem sva postala par  ko sem imela 16 let. Pri 17ih mi je umrla mami.

Taščo sem potem vzela približno kot mamo. Pač ena odrasla ženska.

Potem pa mi je hči povedala  še majhna  da babica reče, kadar nagajajo, da si otroci ne morejo pomagat, da so po mamici.

Sčasoma zaradi takih izjav otroci nido več radi hodili k njej.

Res pa je tudi, da smo mi imeli vse manj časa za obiske. Vsi vikwndi na tekmah, služba, študij ob delu.

Zdaj je hči že študentka, sin študent.

Najmlajši srednješolec.

Tašča mi je cca prvih pet let voščila za rd, sedaj ne več.

Nikakot pa ni zadovoljna s svojo snaho, ki živi v njihovi mansardi.

Pogosto mi potoži zaradi nje. Češ, da ne kuha, jaz pa in podobno.

Vse to jemljem z veliko rezerve.

Taeča je še razmeroma mlada.  66 let ima, zato čudnih izjav ne gre pripisati starosti.

Prizadelo me je tudi, ko je čuvala ottoke med počitnicami. Npr. Hči v 1. razredu in midva v službi.

Sem prišla po hčerko iz službe in je dala za domov 1 porcijo, da bo sin pojedel kosilo, ko pride. Češ, da je punfka že jedla, on pa naj, ko pride.

Mi ni bilo vseeno. Sploh takrat sem jo imela za nadomestno mamo in me je zabolelo, da mi ni nič ponudila.

Naredila si prav!

Prav si naredila razen mogoče bi res mu otroke mogla pustit, čeprav dvomim da se bo zraven mame šel zabavat kam.. najprej bi te moral vprašati kaj menis o tem da bi sla mati polek…nemore brez tebe se odločiti se vidi da je mamin sinček.. nazalost to se nikoli ne bo spremenilo, ce se do zdaj ni. Zdaj da se ne postavi za tebe, to kaže nespoštovanje..torej mati spoštuje, tebe ne. Kaj pa je odnos brez spoštovanja? Ne kaj dosti..sem imela dokaj podobno situacijo, nikoli se ni postavil zame, tudi ko je mati sla predaleč in mu zraven mene ponujala druge ženske je bil tiho 😂 pac to se ne spremeni, pa sem po tem ostala pa je bilo še 100 podobnih situacij z enakim izzidom..dokler nisem dojela da se človek ne spremeni, če se sam ne želi in odšla, kar bo v tvojem primeru tudi najbolje, čeprav ne poznam cele situacije ampak spoštovanje je nekako nujno..on te ne kliče ne nič ker po njegovem si ti njemu krivicu naredila ko si odšla, vrjetno je še mama napihnila vse in ja.. na začetku bo težko zaradi otrok ampak vrjemi ko mine svoj čas boa srečna da si odšla.

Bravo za to da se postaviš zase in otroke.Vse ima svoje meje

Težko je soditi, če ne poznaš obe strani. Če pa povzamem napisano, se strinjam s tabo in bi jaz naredila isto. Tašča nima kaj delati na vaših družinskih počitnicah. Da jo je mož pripeljal na vaš dopust , brez tvojega privoljenja, kaže na to, da imata res hude težave v komunikaciji. Mož te ne upošteva in spoštuje. Mogoče je tudi nalašč  to storil , in je hotel izzvati kreg in posledično svoj odhod iz zakona. Mislim, da ni odkrit s tabo..

Želim ti vse dobro  , kajti mislim , da je to nov začetek in novo obdobje v življenju

Odgovor na objavo uporabnika
Matejka279, 01.11.2022 ob 23:09

Tele krompirjeve počitnice naju bodo verjetno stale zakona. Oba imava svoj prav, ampak moj je bolj pravi. Tokrat nočem in ne morem popustiti.  Vedno popuščam, ko je njegova mama v igri, tokrat je šlo vse predaleč. Rotil me je naj ne grem domov, če bi ostala, bi njegovi mami zavila vrat, dobesedno.

Njegova mama je pred parimi meseci postala vdova. Včasih je bila še kar znosna, po smrti moža sta njeni zloba in tečnoba dobili krila. Res ji veliko pomagamo, ona pa to vedno bolj izkorišča. Ko je slišala, da gremo za te počitnice na morje se je enostavno povabila zraven, izkoristila je sinovo šibkost, stisnila ga je v kot. On je točno vedel, da meni ne bo ok in vseeno pristal. Očitno se lažje zaserje meni kot mami.

Že tako imava zadnje leto krizo v odnosu, pa trije otroci in še tašča s sindromom pijavke v avtodomu. Si predstavljate? Sanjski dopust! Res, prav to sem rabila.   Zdržala sem tri dni. Neprestano popravljanje in kritiziranje. Pripombe kako oblačim, hranim, se pogovarjam z mojimi mulčki, kar naprej sebi v brado komentira vse kar se z možem pogovarjava. Itak, nič ne znam in ne naredim prav, avtodom je po njeno pravi svinjak, jaz sem prelena, da bi pod tuš in na stranišče vozila otroke na camp kopalnico, pač grejo v avtodomu, zato tudi ima kopalnico. Jaz sem zlobna, ker s tem možu delam tako nagravžno delo, da mora čistiti kaseto od stranišča in podobno. Bila sem tiho. Ko pa sem sinu pregledovala domačo nalogo je začela, da iz otrok nikoli nič ne bo, ker jim riti odnašam. Pa samo pregledovala sem nalogo. Otroci so zelo samostojni, pomoči niti nočejo.

Moža sem večkrat prosila naj posreduje, naj jo umiri, naj ji vendar kaj reče. Ne, svoji ljubi mamiki pa že ne. Boljše, da je žena na robu živčnega zloma, kar vpliva trudi na otroke. Znorela sem, nisem mogla več. Če ne bi vzela otrok in se odpravila proti avtobusni postaji, proti domu, bi verjetno o nas brali v črni kroniki Novic. On se je upal ob vsem tem meni postaviti ultimat. Meni! In ne svoji mami. Tulil je za mano, če odidem je konec. Še vedno ga ni domov, mi smo prišli včeraj. Poklical me ni. Vmes sem imela verjetno napade panike in tesnobe, vedno bolj se mi zdi, da je to najin konec. Toda tokrat ne morem popustiti. Delam prav? Ker meni se zdi da ja, ne more on mene in svojih otrok postavljati po pomembnosti za svojo mamo. Prvo so žena in otroci, potem šele vsi ostali. Je tako?

Je. Naj gre k mamici. Da slucajn ne bi zapuscala ti vasega doma.

Imaš popolnoma prav….

JE TAKO. Vendar iz lastnih izkušenj govorim, nekateri moški ali ženske na žalost ne razmišljajo tako. Zato, ker je “bog” poslal na svet tako različne ljudi, ki vsak drugače razmišlja, je življenje tako težko in zakomplicirano. Amen.

Seveda imaš prav, pa še kako!! Naj gre živet z mamico, ki ga dela otroka še zdaj. Ampak ko mamice ne bo, bo ostal en sam stričko, brez prihodnosti. Reši se stare vešče in njega!

Srečno!

In kaksen je zdaj razplet zgodbe?

pravilno si naredila samo boš morala to urediti enkrat za vselej,postavit ultimat slekoprej bo enako,ce je tako je brezveze

Po moje je pa problem pri možu globje ne samo da se mu mama smili ker je ostala sama. Mogoče si kupuje kakšne odpustke. Kljub vsemu se poskušaj pogovoriti z njim.

Si se vprašala mogoče, bogvekaj sta počela z mamico, da jo ima tako rad in ona njega???? V glavnem, prav si storila, da si šla. Če je vama že prej škripalo v zakonu to ni rešitev, zgolj še en dokaz, da moraš stran od njega. Moja znanca sta za to, da bi zakon obstal naredila še enga otroka, mal poznej kot prva dva in potem so enkrat šli vsi skupaj z avtodomom na počitnice, ki bi naj uredile zadeve, jih zbližale, vrnile ljubezen….pa sta se po vrnitvi ločila. On je bil z neko trapo, ki izgleda pol manj simpatična kot njegova, in bolj glupa. Ona se je zatekla v neke reikije, objemanje dreves in druge budalaštine, srednjega sina sta uničila, najmlajšega odtujila, zdaj so pa neki čudni kloni vsi skupaj…žalostno

To pa mislijo moški fosili

si ti vidla avtodom samo, ko si šla v izoli v trgovino po sendviče

Pravilno💪

Tako je. Pravilno ste ravnali.

Ta izmisljena pravljica s spremenjenimi datumi je bila tu ze poleti. Avtodom tasca avtobus blablabla. Bodite bolj izvirni ali pa zaprite ta mon!!!@@

Ja, prva je vajina družina, mama je prva sicer ampak ob strani.

Je tako, naj živi z mamico

New Report

Close