Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust – Rab – Kampor

Dopust – Rab – Kampor

No, pa naj si še jaz dovolim vprašati za vaše izkušnje… Iščemo in iščemo počitnice na hrvaški obali, najprej je bil za cilj otok Pag, pa okolica Zadra, potem sem našla eno precej veliko ponudbo apartmajev na otoku Rabu…
Zdaj me pa zanima, če je slučajno kdo že letoval v naselju Kampor in ima lastne izkušnje z menda najlepšo plažo Veli Mel. Je prodnata ali peščena in ali je res tako lepa??
Hvala že vnaprej za odgovore in lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tudi mene bi zanimalo glede Raba. Vsi mi pravijo, da je za majhne otroke raj na Rajski plaži. Nobeden mi pa ne zna svetovat oz. povedat telefonske kam naj se obrnem. Na internetu vse zgleda super, ampak jaz rabim kake konkretne informacije. Kolegica mi je rekla, da če bi šla osebno bi šla raje v Suho Punto. Če ima kdo kake informacije iz prve roke bi bila zelo hvaležna.

Mi se že dva tedna ukvarjamo z Rabom. Ker še nismo bili tam in ker je tako velika ponudba pa toliko različnih plaž. Bomo hvaležni, če nam svetujete, kam lahko gremo s tremi majhnimi otroki, pa da bo prodnata plaža.

Ko je bila punčka stara 2 leti smo bili na morju v Banjolah na Rabu. Tam so bili privat apartmaji, plaža blizu, polna kamenčkov, ki smo jih vsak večer metali ure in ure v vodo. Šli smo tudi na Rajsko plažo v Lopar, kjer je za take male res raj, saj je plaža mulnata in voda daleč čisto nizka, a seveda je tudi temu primerna gužva. Ko pa smo šli enkrat v Kampor, smo potem hodili samo tam. Plaža je tudi mulnata in daleč nizka, vendar je mul bolj zbit oz. zglajen in nam je bilo to bolj všeč. Res pa je , da v Kamporju ni bilo nobene sence, ampak to je že 4 leta nazaj!?
Lidija

Tudi jaz se že dalj časa ukvarjam z Rabom. Srfam po netu kot blesava. Če kaj pametnega najdete povejte. Tudi mi bi šli z 2,5 letnico in bi radi vse naj naj. Po drugi strani mi pa kolegice pravijo kaj sem zivcna in da hočem že v marcu imeti rezerviran dopust.

Rab dobro poznamo, je tako kot pravi Lidija, Kampor nam je bil všeč, sence ni, Rajska plaža tudi, je pa večja gneča (oboje je OK za male otroke, za odrasle ne preveč, ker je voda doooolgo nizka!). Suha punta pa nikakor ni primerna za male otroke – sama skala in deloma betonirano!!! Osebno mi je najbližji KAmpor – za male otroke seveda.

Kje pa ste bili to v Kamporj? A je tam kako naselje in kako se mu rece? A ste sli prek nasih agencij? Kje najdem na internetu?
Hvala

, na levi strani klikneš Rab, dobiš karto Raba in klikneš Kampor in čisto spodaj potem klikneš “smeštaj”.
Na teh dveh naslovih najdeš res zelo veliko apartmajev, vendar pa se mi zdi, da je večino apartmajev nekoliko oddaljeno od plaže Veli Mel… ne vem pa, koliko je to??

Hvala zaenkrat vsem za info., jaz sem upala, da so tu kamenčki…

Lidija in je plaža v Banjolah dovolj velika, ni preveč polna? Praviš, da so tam kamenčki…

Pozdrav!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hvala za tele naslov. Pri vseh teh apartmajih zihr povsod kaj fali. To ni res, jaz bi lahko ze diplomirala iz iskanja primernega apartmaja.
Tu je se en naslov za take zbegance kot sem jaz, ki se ne znajo odločit:
http://www.tzg-rab.hr/

MI SMO BILI LANSKO LETO NA RABU-KAMPOR PLAŽA SUPER KER JE ZBITA MIVKA IN SE OTROSI LAHKO IGRAJO DELAJO GRADOVE ,TORTICE VEM IZ LASTNIH IZKUŠENJ MOJ SIN IN NEČAKINJA STA ZELO UŽIVALA TAKRAT STA BILA STARA ENO LETO. KAR SE PA TEČE RAJSKE PLAŽE JE BILA ZA NAS PODEN OD PODNA TAM JE SIPSKA MIVKA IN JE JE POVSOT DOVOLJ-PREVEČ V ČEVLJAH NA BRISAČI V ŠOTORU…. ZATO SMO V 14 DNEH BILI NA RAJSKI SAMO ENO DOPOLDNE. GLEDE NA TO KAR GOVORIJO DA JE RAJSKA OH IN SPLOH NAM NI BILA VŠEČ.
VSAK IMA SVOJE MIŠLENJE.

LP TJAŠA

Oglasi se mi na mail tajdaintamara@email.si ,ker imam kar nekaj konkretnih ponudb za Rab (Banjol). Na moja poivedovanja (poslano ta ponedeljek)so mi domačini poslali ponudbe. Mi so izbrali apartma v Banjolu (75 kv. m) s klimo, 2 kopalnicama, balkonom, pomivalnim strojem, mikrovalovko za 57€ na dan. Bo pa treba s prijavo pohiteti, ker imajo nekateri že zasedeno.

Takrat gužve sploh ni bilo, ampak mi smo bili prvi teden septembra, tako, da je bilo prostora več kot preveč, ker naprej je pa še betonirana plaža in tisti z večjimi so bili raje tam.
Lidija

Ja, Mateja, naslovov za te apartmaje je še in še…

pa še kar nekaj sem jih gledala in ravno to je največji problem, ker je izbira prevelika in se potem samo zmišljujemo :o)

Imamo pa tudi eno ponudbo za Sabunike pri Zadru in, če kdo kaj ve o tem, tudi prosim za izkušnje.

Bom še malo pogledala tudi za Banjole, tako in tako pa bo potreben še pogovor… Zaenkrat zbiram informcije, vem pa, da se kapacitete polnijo in marec ni prav nič prezgodaj za rezervacije.

Še enkrat pozdravček vsem!!

Vladka

Vladka!
Tudi jaz sem ze gledala Sabunike na http://www.sabunike.com. Izgleda super, tako kot vse.
Uzivajte.

Mateja, mi smo od njih tudi že dobili odgovor, da je še prosto, za kar se zanimamo mi. Nikjer pa ne najdem, kakšna je tam plaža.
Kot rečeno za mivko mi ni… Drobni kamenčki bi bili idealni :o)
Lep preostanek dneva!

Vladka

Sem vprašala sodelavko, ki je bila tam pred dvema letoma.
Plaža je mivka, pa nič sence ni. V bližini je tudi plaža z zdravilnim blatom.

Ja, Kaja, hvala. Da ni sence se vidi na slikah, ja. Tudi za zdravilno blato sem slišala… no, da je mivka, pa nisem vedela :o(
Bomo še malo “pobrskali”…
Pozdravček!

Vladka

Upam, da bo tole še kdo bral, čeprav je post že malo nižje…
Ker nas še vedno malo bolj mika Pag, kot Rab, in ker se glede na preveliko ponudbo apartmajev na internetu, nikakor ne moremo odločiti kako in kam, bi prosila za kakšno konkretno izkušnjo…

In sicer iščemo 3-sobni apartma, s plažo oddaljeno recimo ne več kot 200 m, po možnosti z apartmajem v pritličju… odpadejo pa vsi balkoni, po katerih se lahko pleza :o)
Plaža naj bi bila prodnata, primerna za otroke.
Če je kdo v kakšnem podobnem apartmaju bil, bi prosila za kakšne podatke… ali vsaj podatek, kje na Pagu je lepa prodnata plaža, dovolj velika, da kopalci na njej niso kot zloženi kot sardine :o)

Lep dan vsem, še posebno vsem mamicam!!

Vladka

Vladka!
Mi smo bili lani na Pagu v naselju Mandre, kjer je ful apartmajev. MI smo bili cisto v prvi vrsti pri morju, vendar je plaza bolj nikakva. Malo zabetonirana, malo kamenckov, nic plicaka za otrocke in kar guzvatorna. Mi smo ze zjutraj nastavili brisace in seveda brez sence. Je pa vse zraven in trgovina in kafici in pekara. Malo naprej pa je naselje Mandrice (ki je bolj fensi densi in tudi drazje) imajo pa svojo ograjeno plazo, vendar je tudi zabetonirana. Drugace je pa tam znana plaza Uvala Zrce z malimi kamencki, vendar brez sence in tudi guzvatorno. To je vse kar jaz poznam od Paga. Pa opozarjam. Jaz sem lani kontaktirala preko agencija Sv. maria, kjer so bili sicer zelo prijazni, vendar so mi prodali apartma, ki sploh ni imel kuhinje. Torej previdnost ni odveč.
ciao

Mateja, hvala za vse informacije… Mandre poznam, smo bili 4 leta nazaj tam, kot si napisala, plaža “nikakva”. Uvalo Zrče smo si šli pogledati enkrat zvečer, kopali pa se nismo tam nikoli. Nekajkrat smo se kopali pri plaži Čista.
Hvala pa za podatek, da ta agencija ni zanesljiva.
Pozdravček!

Vladka

Sem “pol” Rabljanka – po stažu, ki sem ga preživela na otoku Rabu (tudi kot Kompasova predstavnica), drugače pa imamo tam hišo. Za majhne otroke svetujem – poglejte si Supetarsko Drago – Dolnjo – Dumiči- lepi zalivček ali pa Gonar -( 30 minut peš ob obali se pride do Kamporja), tudi Kampor..Najdejo se privat hiše z apartmaji ali sobami tudi penzioni, oddaljeni od plaže 50 – 250 m … V vodi je mivka, plaže so delno betonirane, delno mivka, senca je …..Povsod se pride peš – pa imam sedaj tudi jaz 14 mesecev staro punčko – pa sva bili že lani kar 3 mesece tam… Tudi v sezoni – glavni je relativen mir in tišina, v primerjavi z Loparjem ali Banjolom (ta del od mesta Raba dalje). Za Lopar- oz. HS San Marino – samo Rajska plaža – stvar okusa – za moje pojme preveč prenatrpano, prepolno, prebučno… Drugače je Lopar – stari del s plažami Ciganko, Rtom Stojan, Sahara… “božanski”, sploh junija in septembra, ni pa primerno za malega otroka, saj je do plaž potreben čoln ali pa delno z avtom, delno peš… Suha Punta ima veliko sence(borovci), lepe plaže- vendar skale…Palit in Banjol sta preblizu mestu (zopet bučno in prenatrpano), Barbat pa je tudi bolj “miren” tudi bolj oddaljen – sploh apartmaji, ki jih nudijo so nad “cesto” to pomeni da je potrebno prečkati cesto, če želite do plaže….

Toliko zaenkrat – pa prijeten dopust – vse pa je stvar posameznika, njegovih pričakovanj, potreb in želja….

Arba

Ziva, hvala tudi za tvoje informacije. Jaz bi le še prosila za podatek, kje je najlepša prodnata plaža. Več ali manj si pisala o peščenih plažah…
Hvala!

Vladka

jaz in moja družina že 10 let zapovrstjo hodimo na rab in zagotavljam vam da je noro dobro naseljenismo v apartmajo ki je nasporti morje lansko leto so zraven nas zgradili še mobilne hiške in bazene tako da se kadar je slabo vreme kopamo tudi v bazenu.res priporočam če pa vas zanima pa na internet napišite lando resort -rab kampor res se splača nas apartma pa se nahaja zraven gostilne d&d.Res je ZAKON!!!
In sploh če imate otroke je dobro saj se lahko igrajo na mivki voda pa je na začetku res niska in moraš dolgo hoditi do globoke tako da tudi za otroke ni nobene nevarnosti
Se ipravičujem za napake in da nimam vejic vendar se mi ren mudi

Ko sem bila otrok smo imeli kamp prikolico v kampu na Rajski plaži. Najlepši dopust… Nikoli ga ne bom pozabila. Po 1 mesecu dopusta v otroštvu, sem šla še pozneje s partnerjem nekajkrat in vedno sem se imela božansko. Super je ker je vroča voda, otroci lahko delajo gradove in se zamotijo tudi na mivki..ni samo voda zanimiva, pa tudi ni tolikšne nevarnosti za utopitev.
Drugače, pa če ne marate mivke in ste bolj čiste narave potem Rajska plaža ni za vas. Pa nujno je, da imaš ležalnik, ker drugače imaš brisače vsak dan za prat…

New Report

Close