Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dopust- samohranilke

dopust- samohranilke

Kam greste na dopust, sej je vse tko drago

Ne gremo.

letos kot kaže nikamor

k.

Vse pa ni tako drago. Če drugega ne za rezervirajte tiste destinacije, ki so v zadnjem hipu na razpolago in so zeloooo ugodno. Moraš biti malo iznajdljiv, pa imeti veliko motivacije pa gre.

joj joj joj swarowski…..a ti živiš v slo?

A veš, da si prave samohranilke zelo težko privoščimo dopust? Ni govora o lažnih, ampak o pravih samohranilkah!

Ja močno živim v Slo. Imam prijateljico, ki je sama s 3 otroci in si vsako leto privoščijo dopust v taki obliki kot sem napisala. Samo želja mora biti. Če jamraš ti ne bo nič pomagalo. Pa tudi leto ima 12 mesecev in,če vsak mesec daš nekaj denarja na stran, bo ravno prav za dopust. Zato dekleta ne govorit, da ne gre.
Lep dan

Nimam besed.

ko bi lahko dala na stran

Tja, kjer je veliko samohranilcev :)))

Mislim,da v podjetjih še vedno obstajajo “sindikalne” variante (brez slabšalnega prizvoka,prosim!), razne počitniške prikolice ali apartmaji. Pri nas doma je delal samo oče in smo hodili na take variante in smo se super imeli.

Ali pa- kot je ena predlagala – last minute variante – znaš dobiti tudi več kot pol ceneje.

lp

nihče nič noče…….zakaj torej prepričujete ljudi, da imajo denar za dopust?

Da se sami ne bi slabo počutili na dopustu? Slaba vest? Nikar, pač imate, a trditi, da imajo tudi drugi, pa je unterhunt bebavo.

Tista polovica Slovencev, ki ne gre na dopust, bi torej lahko šla, pa nočejo?:-))))

Vem, da eni ne grejo zaradi zdravja, dela…..veliko jih pa ne gre zaradi denarja…..jutroooooooo…….

Tiste sindikalne variante, ki jih jaz poznam, so po najmanj 60 tisoč, računat je treba še bencin in generalko za avto, da ne crkne, kje po poti, cestnine…velika večina sindikalnega turizma pa je itak že izumrla, morda ga mate še kaj v lj, drugje je bolj slabo.

Evo tja grem jaz: hotel galeb poreč polpenzion 1/1 otrok do 4 let brezplačno, 167 e/7dni.
Poceni, ni kaj .Jaz bom tam z otrokom 1-15 julija.
lp

hvala, končno en konkreten odgovor, preko katere agencije pa greš

Razumem mnoge samohranilke, da nimajo dovolj denarja. Me pa zelo moti, da mnoge kadijo celo leto, hodijo na kofetke, poleti pa jamrajo, kako ni denarja za dopust. S tistimi pa se ne strinjam – otrokom je treba privoščiti po možnosti skupen dopust ( če se le da) in se na ta račun odpovedati takšnim razvadam – za iskrice v očeh. Lep pozdrav!!!

no pod tole MAMA se pa podpisem….

Tudi sama sem brala nekaj podobnega, češ, da bi očetje namesto čipsa in sladkarij otrokom, pa kavice zase, v nakupovalno košarico lahko dali kako jabolko, ostalo pa prihranili za morje.

Potem pa tisti ata, na katerega je to letelo, reče, da otroku raje privošči čips in kako drugo dobroto skozi celo leto, kot pa samo enkrat na leto morje. Si predstavljate životarjenje in stiskanje in otroka, ki čez leto nič ne dobi, da gre potem enkrat na leto za nekaj dni na morje?

Itak, da si ne morete predstavljati niti tega, niti opravičiti staršem kavic in cigaret, ker same ne veste, kako je, če si reven…..s polno ritjo je lahko srat.

Da ne bo pomote, mi hodimo vsako leto na morje in še kam, a “dobronamerni” nasveti polnih riti škodijo.

Imam srečo, da mi morje in določene stvari nikoli niso bile tuje, a se mi ne zdi pošteno, da me obsojaš “pa saj vam” s “polno” ritjo vsega, ker me ne poznaš in tudi če bi me, jaz ne morem rešiti toliko in toliko otrok in jim dati morja.
Še enkrat pa rečem, da se mi ne zdi prav, da dajo tako imenovane mame samohranilke toliko in toliko denarja letno za cigarete in kofetke ( preračunaj malo, koliko to znese letno), ko pa pride poletje, pa so uboge, ker ne morejo peljati otrok na morje. Da ne bo pomote – vem da je med samohranilkami tudi veliko mamic, ki si ne privoščijo niti osnovnih stvari, kaj šele cigarete in kofetke.
Pa lep dan!!!

na mojo veliko srečo živimo ob morju, tako da ni tako hudo, ker ne hodimo na dopust. z mojo plačo že 150 evrov prišparat je dosti, na koncu pa jih moram uporabiti za kakšno popravilo stanovanja, avta, najmlajši sin si je letos zaželel rolerje, tako da ne hodimo na dopust.

A gencija Relax -hotel Galeb Poreč.
lp

New Report

Close