Dopust v juliju, solo
Saj tega je povsod polno, smo dekleta vajena takih situacij. Se naučiš tudi kako se jih losat, da imaš mir, ker znajo bit res hard core nadležni. Delajo to tudi lokalna dekleta in to zelo, zelo prefinjeno. Potem pa moški hodijo domov v rožicah, kako ga na drugi strani sveta zvesto čaka brhka mladenka in misli nanj 24/7 :)[/quote]
A dej? A galebi moškega spola so tudi?
…še nikoli srečal.[/quote]
Zdaj niti ne vem ali misliš tiste, ki si iščejo sponzorje v tujini ali le sprotno jebačino. Dalmatinski galebi so eno, lokalci tretjega sveta pa drugo. No ja, pa saj v bistvu niti ni važno.
:)))
Matjazkotu ne ustrezam, ker nisem majhen fantek, Matkic pa očitno preferira Hrvaško. Tako da žal, bi ju povabila, ampak vem, da ne bosta hotela it.[/quote]
Margo me ne more vzeti s sabo, ker ni samska, se boji svojega, da bi kaj godrnjal, pri tebi pa ni teh ovir, zato Ana, kam me boš vzela s sabo? Še bolje pa, da prepričaš ono svojo prijateljico s pol milijončka na bančnem računu, če je tvoja oz. vajina srečna številka 3, pa še dobro rit menda ima ima pri 30? :D[/quote]
Dogovorjeno. Torej ti, barbika in jaz. Ti sporočim datum in kraj odhoda – okvirno pa računaj v drugi polovici avgusta. Okej pikec? Se že veselim! <3
Margo me ne more vzeti s sabo, ker ni samska, se boji svojega, da bi kaj godrnjal, pri tebi pa ni teh ovir, zato Ana, kam me boš vzela s sabo? Še bolje pa, da prepričaš ono svojo prijateljico s pol milijončka na bančnem računu, če je tvoja oz. vajina srečna številka 3, pa še dobro rit menda ima ima pri 30? :D[/quote]
Dogovorjeno. Torej ti, barbika in jaz. Ti sporočim datum in kraj odhoda – okvirno pa računaj v drugi polovici avgusta. Okej pikec? Se že veselim! <3[/quote]
Pa znata, kako z otroki, če jih nimata, sta rekli? Moraš imeti občutek, ker jaz sem majhen, kakor vidiš po sličici, bi se hotel včasih malo priviti k nedrim, malo pocartat, objemat, ti si pa me že hotela grobo natepsti, kolikor se spomnim, kar bi bila zloraba. Ne znate s pridnimi fanteki, punce, bi samo vzgojne zaušnice delile. 🙂
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/60/b7/74/60b7748d3c911b05ca6ab549a0032765.jpg[/img]
Matjazko, počasi se bo treba odločiti, katero osebnost boš fural. Odrasel intelektualec, ali dete, ki pogreša mamino joško.
Dogovorjeno. Torej ti, barbika in jaz. Ti sporočim datum in kraj odhoda – okvirno pa računaj v drugi polovici avgusta. Okej pikec? Se že veselim! <3[/quote]
Pa znata, kako z otroki, če jih nimata, sta rekli? Moraš imeti občutek, ker jaz sem majhen, kakor vidiš po sličici, bi se hotel včasih malo priviti k nedrim, malo pocartat, objemat, ti si pa me že hotela grobo natepsti, kolikor se spomnim, kar bi bila zloraba. Ne znate s pridnimi fanteki, punce, bi samo vzgojne zaušnice delile. :)[/quote]
Pa si ti že od nekdaj tok zaostal, al… ?
Midva se bova zgrabila, če boš mojo zlato, ljubo, požrtvovalno mamo ves čas omenjala in žalila. Hočem revanš za povzročene čustvene bolečine! Kot izzivalec ti prepuščam izbiro orožja za dvobojevalski intelektualni duel: zgoraj brez s pernatimi blazinami na vodni postelji kleče ali pa rokoborba razgaljenih opolzkih teles v mlačni blatni luži? Še loviš ravnotežje pri +30 ali si hitro izmučena in ti prej sapa poide? Se mi zdi, da me ne dohajaš, ker deluješ malo iz forme. Zakaj nič ne potreniraš s Sadnim aka. NS? 😀
Lizbona tri dni, Aveiro en dan in Porto tri dni.
Navdušena boš!!
:)))
Matjazkotu ne ustrezam, ker nisem majhen fantek, Matkic pa očitno preferira Hrvaško. Tako da žal, bi ju povabila, ampak vem, da ne bosta hotela it.[/quote]
Matjažko jaz že od vsega začetka navijam zate, samo kaj, ko pa si se zameril že vsem ženskam na tem čveku in te zdaj nobena noče. 😛
Matjažko jaz že od vsega začetka navijam zate, samo kaj, ko pa si se zameril že vsem ženskam na tem čveku in te zdaj nobena noče. :P[/quote]
Jaz pa imam občutek, da me vse hočejo, pa tega nobena noče priznati… 😀
Te ‘moderne’ gospodične, ne vem ravno, če so primerne za gospodiče ‘za dolge distance’, saj vem, da deliš isto mnenje z mano, samo se (jim) nočeš zamerit. :))) Tiste, ki pa so, pa so tako že dolgo v zvezi. 😉
Kaj a samo ženske potujemo :)?
Korzika, Škotska, Norveška, Islandija, Malta, Švedska, Sardinija … kamor od tega greš, boš na polno uživala, če si ljubiteljica narave.
Matjažko jaz že od vsega začetka navijam zate, samo kaj, ko pa si se zameril že vsem ženskam na tem čveku in te zdaj nobena noče. :P[/quote]
Jaz pa imam občutek, da me vse hočejo, pa tega nobena noče priznati… 😀
Te ‘moderne’ gospodične, ne vem ravno, če so primerne za gospodiče ‘za dolge distance’, saj vem, da deliš isto mnenje z mano, samo se (jim) nočeš zamerit. :))) Tiste, ki pa so, pa so tako že dolgo v zvezi. ;)[/quote]
Poskusi še s kakšnim drugim orožjem …. eemmm… sej maš še kakšno drugo orožje ane? A maš? Dej no, reč da maš :DDD
Ančka, ne vem če je to še vedno aktualno: Dubaj, ne vem no, jaz se tja ne bi šla svaljkat, ker imaš kaj za videt, tako da se mi zdi kar malce škoda. Na Kanarcih bila samo na Tenerifih, lepo, plaže lepe, sploh tiste črne, samo neke strašne družbe ni, sami penzionerji/družine (al smo pa glih mi trofili tak cajt). Če vzameš rentacar lahko kombiniraš svaljkanje+izlete. Zgoraj eden pravi Lizbona in Porto – jaz tja sama ne bi šla, sploh pa si ne bi upala npr. zvečer sama klatiti po Lizboni. In kje se lahko tam sploh kopaš? Je ja morje mrzlo ko pes. Potem moraš na jug. Od vseh predlogov mi je všeč Korzika, še bolj pa Malta. Ugodne letalske povezave, ogromno mladih, domačini extra prijazni, cene zmerne, hrana odlična. Sam mivke pa lih ni 🙁
Pa daj razmisli še enkrat o možnosti, da vzameš Majtažkota s sabo. Pa sej ni tolk napačen nooo :DD
za 5 dni (2 sta itak pot) pa, da nekje potem visiš kot češka prisača na obali???
a te kej zanima, kar je razstavljeno … zihr je kaj (npr. muzeji, srečanja konjedercev, Ludvikovi gradovi …) ☺
vržeš v avto potovalko cot, kaj za pod hrbet in rit malo preračunaš pot, da si na destinaciji takrat, ko odprejo, najdeš pred naslednjo destinacijo prenočišče v vaški krčmi …
za pucanje kanalizacije boš pa že znala nastavit ☺
A dej? A galebi moškega spola so tudi?
…še nikoli srečal.[/quote]
Zdaj niti ne vem ali misliš tiste, ki si iščejo sponzorje v tujini ali le sprotno jebačino. Dalmatinski galebi so eno, lokalci tretjega sveta pa drugo. No ja, pa saj v bistvu niti ni važno.[/quote]
Ma, ja.. narobe sem se izrazil… V resnici me zanima kako bi jaz prišel do kake domačinke na dopustu… 😀
Marsikje že s komplimentom ali dvema.
Imajo tudi domačinke pogosto raje tujce, saj oni njihove skrivnosti odnesejo s seboj na letalo 🙂
Če hočeš destinacijo kjer je kaj za videt in za počet, potem so kanarci, bolj konkretno Tenerife, odlična opcija. Žal pa lahko tam pozabiš na bel pesek in turkizno morje. Še voda je za tiste bolj zmrzljive, tudi poleti bolj tako-tako, saj komaj doseže kakšnih 24 stopinj.
ker boš v penziji čez 25+ let – izpusti vse dopuste in šparej ☺
Forum je zaprt za komentiranje.