Dopust za samske

Zadnji moment sem tudi jaz ostala brez družbe za morje od danes 23.08. do 28.08. V mislih imam hrvaško Istro (npr. Umag) oz. se prilagodim. Stara sem 34 let in si želim prijetnega in sproščenega preživljanja dopusta z osebo mojih let od 30-40. Če te mika skok na morje me čimprej kontaktiraj na mail: tims.moni@gmail.com

Zdravo!
Ker mi ni samemu za na dopust, iščem kako punco ki bi se mi pridružila. Destinacija-lokacija po dogovru. Termin pa enkrat med 13.7 in 31.7. Star sem 27 let in sem iz okolice MB-Ptuj.
Če te zanima: cafolin@gmail.com
L.P. Peter

Iščem družbo za dopust
več na: soncekmn@gmail.com

Ojla!
Sem v najboljših letih, brez obveznosti in imam časa na pretek. Rada kampiram. Imam vso opremo, (tudi dodati šotor) če se mi katera pridurži (mojih let 50+) in seveda da je še vedno vitalna ter ji zdravje dobro služi, bom vesela odziva.
Morda kdo ve za kakšne miren kamp, kjer ni otrok in vreščanja ter nočnega razgrajanja, naj mi sporoči!
L.p.

Pozdrav vsem!
Tudi sam ugotavljam (odkar sem sam), da potovanja in počitnice občutno dražje pridejo v single izvedbi.
Sem urejen, razgledan, mirne narave, brez obveznosti, star blizu 40 in iščem sopotnico podobnih lastnosti za potovanja/dopustovanje.
Zainteresirane mi pustite sporočilo na Panter
Lp

dogodki za samske imajo fajn počitnice…
(www.dogodkizasamske.si)
jaz se tudi skozi to sprašujem le zakaj moramo samski, ki radi potujemo vedno doplačevati za enoposteljne sobe…prav tako mora ena oseba plačati tudi več za križarjenje…
da ne govorim, če greš v toplice sam te “srečne” družinice gledajo kot sedmo čudo…in potem se ti pa po možnosti še to zgodi, da te kakšen še nadleguje:)
Mogoče boste tu našli kakšno rešitev, idejo, novega znanca – na brezplačnem dogodku VEZAL-a: http://med.over.net/clanek/brezplacna-delavnica-samski-a-ne-sami/#.UO1y9InjmfM