Najdi forum

Zanima me nekaj: ali ima kdo izkusnje, kako je potovati sam oz. kako je ce gres na dopust sam? Se posebej me zanimajo zenska mnenja, ……

Hvala

Tudi jaz bom letos prvič testirala samostojni dopust, samo da bo moj z otrokom. Pa me je že groza, ker sem do sedaj vedno hodila še s kom. Pa bo že. Kakšne izkušnje in nasveti bodo tudi meni prav prišli.
LP,

Zanima me predvsem dopust v oddaljenih krajih, npr. kako je ce gres sam npr. v Dominikansko republiko ali na Kubo ali kaj takega……

Hvalal za odgovore

Veliko sem potovala sama (po Evropi, Indonezija in Nova Zelandija) – brez problemov. Šla sem se “backpackerski” turizem, vse sem si organizirala sproti, po navdihu. Zelo sem uživala, spoznala dvakrat več ljudi kot takrat, ko sem imela na potovanjih družbo. Tudi vezi smo ohranili, bolj so se zanimali zame in lažje sem se jim približala. Bile so tudi določene neprijetnosti povzročene od moškega sveta (ker če si sama, se vedno najde kakšen pogumnež, ki misli, da iščeš priliko za vročo avanturo in da je sam seveda najprimernejši kandidat) – no, moraš se naučiti, da v takih situacijah ne boš preveč prijazna in širokega nasmeha, ampak zelo odločna, zoprna in ignorantska.
Če prav sklepam, se ti odpravljaš organizirano, na počitnice v hotel. Ne boj se, če ti ni dolgčas sami s sabo, so to lahko najlepše počitnice tvojega življenja!

Zivijo!

Tudi jaz imam enak problem kot ti. Namrec nameravam iti v septembru (zacetek sept.) na Sicilijo. Ne bi pa rada odsla sama. Ce te zanima ta del Italije se mi lahko oglasis. Stara sem 28 let in mirne narave.
Namen imam iti preko agencije.
Petra

New Report

Close