Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopustovanje s svakinjo

Dopustovanje s svakinjo

S svakinjo nisva v najboljših odnosih, se nisva skregali, le odnosi so hladni. Je pokroviteljska, ves čas hoče, da je po njeno, zato sem se jaz umaknila, ker tega ne zmorem prenašati.

Zdaj že drugo leto zapored mojega moža, svojega brata napeljuje, da grejo ona&on&njuni(torej tudi moji otroci) na morje za ves teden. Jaz že lani, ko so šli za nekaj dni, nisem šla. Me niti ni vključila v njuno korespondenco, ne letos, niti lani.

Vsekakor tudi letos jaz ne grem z njimi. S tem se mož strinja. Njej je pa tudi super, da ne bo gledala tam mojega limonastega frisa, ko je ne bom zdržala  gledat.

Vseeno mi gre pa na živce, da toliko rine v mojo familijo. Tudi jaz bi želela preživljati čas z mojo družino med počitnicami, možu tega prepovedati ne mislim, ker ne verjamem, da imam to pravico, njej pa res ne prenesem, da bi preživljala svoj prosti čas z njo. Na živce mi gre, da se moram ozirati nanjo, ko planiram svoje počitnice.

Bomo mi familijarno tudi preživljali dopust skupaj, to je en teden, ki ga ona forsira.

Me zanima, kako bi sprejel to kdo od vas. Naj ji rečem kaj?

Če ni problema z dopustom, se jaz ne bi vtikovala. Očitno mame/babice več ni in se svakinja trudi, da bi familijo povezala. Na tvojem mestu bi spremenila svoj pogled na situacijo. Bi tvoji familiji veliko bolj koristilo, kot to, kar zdaj počneš.

Odgovor na objavo uporabnika
Dopust505, 04.05.2025 ob 20:56

Če ni problema z dopustom, se jaz ne bi vtikovala. Očitno mame/babice več ni in se svakinja trudi, da bi familijo povezala. Na tvojem mestu bi spremenila svoj pogled na situacijo. Bi tvoji familiji veliko bolj koristilo, kot to, kar zdaj počneš.

Podpis. Sploh če so na obeh straneh otroci, da se krepi ta odnos. Si pa pač odpadnik, ki se ne zna prilagoditi. V odnosih je zmeraj eden, ki ima energijo vodje. Me dva, ne pet, eden. Očitno njej uspeva, in to dobro, za dobro družine, kamor se ti ne povežeš.

Bojana956, 04.05.2025 ob 20:50

S svakinjo nisva v najboljših odnosih, se nisva skregali, le odnosi so hladni. Je pokroviteljska, ves čas hoče, da je po njeno, zato sem se jaz umaknila, ker tega ne zmorem prenašati.

Zdaj že drugo leto zapored mojega moža, svojega brata napeljuje, da grejo ona&on&njuni(torej tudi moji otroci) na morje za ves teden. Jaz že lani, ko so šli za nekaj dni, nisem šla. Me niti ni vključila v njuno korespondenco, ne letos, niti lani.

Vsekakor tudi letos jaz ne grem z njimi. S tem se mož strinja. Njej je pa tudi super, da ne bo gledala tam mojega limonastega frisa, ko je ne bom zdržala  gledat.

Vseeno mi gre pa na živce, da toliko rine v mojo familijo. Tudi jaz bi želela preživljati čas z mojo družino med počitnicami, možu tega prepovedati ne mislim, ker ne verjamem, da imam to pravico, njej pa res ne prenesem, da bi preživljala svoj prosti čas z njo. Na živce mi gre, da se moram ozirati nanjo, ko planiram svoje počitnice.

Bomo mi familijarno tudi preživljali dopust skupaj, to je en teden, ki ga ona forsira.

Me zanima, kako bi sprejel to kdo od vas. Naj ji rečem kaj?

Če imate nek vikend na morju pa gre samo za to, a sta mož pa ona naenkrat z otroki tam, še razumem. Če pa gre teden dni z njo, teden dni pa s tabo in se to plačuje (apartma, hotel) in je to namesto tega, da bi vi bili dva tedna skupaj, mi je pa malo čudno….

Težko se je malo prilagoditi a? Smesno

Bojana956

jaz mislim, da je začutila da si luzerka, ki se ne zna postavtiti zase. da si pač lulek marulek. da si pač telebajsek. kar je iz napisanega jasno vidno.  ker tukaj bi moral red, naredit tvoj mož.  sama si si izbrala. sama si mu dala pizdo tudi za nafilat. in sedaj imaš pač doma pezdeta. ki hod iza 1 teden na fuk počitnice.  al kaj ti misliš, da počne tam??  resnica ej da si ne znaš izbrat moškega. in ker to trpiš že 2 let iboš še naprej.  ti bi morala začet trenirat mma, bjj in to damico fuknit v tla. ampak ti se je bojiš. ker si luzerka.  ti bi že davno morala rečt možu, takoj prvič. če greš imaš tam ločitev. ker si pezde.  če to nisi bi morala rečt možu. ok idi dragi. jaz pa grem nekam na pag, kjer je ludilo. črni debeli tiči.  če ti reče , ja idi, pol veš da se moraš ločit. p ko beš ,da sem proti ločitvam. saj več to, če me bereš. ampak ti boš pa res morala. ker to ne gre.   to preproto ne gre. kakšen mož je to pizda.   spravi se trenirat BJJ in oba sprefukaj.  pa konc. naženi to lezbačov 3 pizde.  reči ji, spizdi svija.  možu povej.al sestrca alpa jaz. pa nemoreš tegadovolit no. v lstni bajti no. da te bo neka levuharc feminsitka bulala no.pa lep oteprosim no.  mogoče pa imajo incest. verjetno imatam mož1 teden čas fukarit eke mlade kurbice za 100 evrčkov. ti pa domajokaš.  NAREDI RED.  odjebi takofamlijov 3 pizde materine. to ni mož kar imaš ti, to je luzer. pofukan bisx luzer. ki neupap riznat da rabi tiča v gopcu in riti.  tebe malo jejebo ti ljudje.   mislim to pa je res višek.

Če ne želiš biti na dopustu z družino, ko je ona poleg, si organiziraj tisti teden po svoje, kar verjetno že delaš. Morda s svojimi sorodniki. Da se brat in sestra družita en teden na leto niti ni tako veliko, če skozi preostali čas nista veliko skupaj.

Jaz pa si ne predstavljam , da eni dopustujo v čredah.

Dopusta je tako malo, da ga je treba najbolje izkoristiti Pa vidim, da veliko ljudi čredno dopustuje. Meni je to bedno.

Avtorica, pusti ti svakinjo. Ti se moraš z možem pogovoriti. Mi je pa jasno, da ti ni do dopustovanja z njo.

Ne vidim problema, če je to par dni. Če pa velik del dopusta preživi s sestro, ne pa s tabo, je pa čuden mož.

Razumem, da ti ni.

Jaz se tega tudi ne bi šla.

Ne pretiravat, 04.05.2025 ob 21:04

Težko se je malo prilagoditi a? Smesno

Kaj je z vami? Kakšen dopust s sestro in brez žene??? To ni normalno, ne ni. Dopust je zato, da se ga preživi z družino.  Steraj tega svojega možeka v 3 pm.

Nezaslisano, 04.05.2025 ob 23:51

Kaj je z vami? Kakšen dopust s sestro in brez žene??? To ni normalno, ne ni. Dopust je zato, da se ga preživi z družino.  Steraj tega svojega možeka v 3 pm.

Res je.

Čak…. čak? A ti to resno, da ostaneš doma??? Pa ti si vendar PRVA, ki bi morala s svojo družino na morje….Ne pa svakinja….Ti si vendar žena, mama svojim otrokom, s katerimi bi MORALA preživljati dopust! Tvoja pravica in dolžnost! Ne pa ena svakinja! Zelo narobe delaš, da ostajaš doma.Drugič greš ti! Samo ti in tvoja family!

Zakaj bi pa njej kaj rekla? Ona nima nič s tem, da je tvoj mož papučica. Z njim se zmeni.

najdi si porivača

Tvoja družina tvoj dopust. Svakinja očitno rabi pospešek da se odstrani iz tvojega lajfa. Ni normalno to kar imate! Saj so ti že drugi napisali. Zakaj se ti umikaš jebenti??! To je TVOJ dopust s tvojo družino in ne čredno paštetanje.

Pa saj ti bo pasal en teden časa zase. Pusti jih, otroci naj uživajo na morju, brat in sestra naj se imata fino. Potem pa greste še vi posebej družinsko na dopust.

Jaz pa zagovarjam, da brati in sestre obdržijo dobre odnose tudi, če dobijo partnerje, ki se ne razumejo z ostalimi člani širše družine. Ok, saj se ni treba tebi družiti, ni pa treba rušiti odnosa sestra brat. In to, da gresta sama z otroki za en teden je zmagovalna kombinacija. Ti en teden frej, ni ti je treba gledati, kako onadva ohranita dober odnos, otroci se podružijo, so na morju….

Nimamo vsi samo 5 dni dopusta na leto in avtorica je rudi lepo napisala, da na dopust bodo ali tudi druzinako.

Moj moz nima sestre, ima pa brata in sta tudi znala popokat otroke in it sama z njimi na morje, za vikende velikokrat, parkrat pa tudi za cel teden.

Meni je bilo to cisto fajn, ker so se otroci druzili med seboj in spletali vezi.

Ste vsi na smrt skregani s svojimi sorojenci in vso druzino? Pri nas nismo.

OMG, 05.05.2025 ob 01:38

Čak…. čak? A ti to resno, da ostaneš doma??? Pa ti si vendar PRVA, ki bi morala s svojo družino na morje….Ne pa svakinja….Ti si vendar žena, mama svojim otrokom, s katerimi bi MORALA preživljati dopust! Tvoja pravica in dolžnost! Ne pa ena svakinja! Zelo narobe delaš, da ostajaš doma.Drugič greš ti! Samo ti in tvoja family!

Ona ostane doma, ker je nihče noče gledat z limonastim frisom cele počitnice, zato so jo nehali vabit. Mularija se pa med seboj verjetno izredno zabava. Naj se torej bratranci in sestrične med seboj ne družijo, ker je ona ledena princesa? Naj ostane doma, saj ji to bolj paše očitno.

Mir daj. Tisti teden si splaniraj po svoje in uzivaj. Drugo bi bilo, ce mozu in otrokom ne bi bilo do druzenja.

… ce se 2x preberes svoj zapis, bos videla, da si res limonasta in se fous. U izi, pa bo.

Jaz imam poleti samo 2 tedna dopusta, ker se moramo pokombinirat s sodelavci.

Mož ima svojo podjetje in lahko dela dosti od doma, zato gre sam ponavadi še z otroki za 1 teden v juliju in 1 teden v avgustu kam, da se otroci ne dolgočasijo doma. Včasih gre z T&T, včasih s svakinjo, včasih s kakšnimi prijatelji itd itn.

Mogoče si pa ti taksna da te ne sprejmejo.

Kako je pa drugače čez celi leto ali je mož večino svojega časa raje s svakinja ali z tabo? Ali mož raje preživlja vsak prosti trenutek z svakinjo  in otroci ali z tabo?

Mu ona  špila nadomestno mamico, in ga bolj razvaja kot ti?

New Report

Close