Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dorbo jutro

dorbo jutro

a je dans tud kak praznik..al sam nedelja,kukr nedelja aa?
pijem kavico in papam potičko,tašćino za probo,mm pa bi djala da je moja bolj okusna hahahahaha

živjo perla….
sem že pokonci, pa nekaj delam, ker je še mir:-))
Ni lepšiga kot če so rpazniki pa vsi vsaj do opoldne spijo:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jest pa takoj ko pogledam,dobim druzbo.Baje majo tamali vgrajen senzor premikanja…
Tak da nema mira,no ja..zdej sta oba pokonci že,le tastar vleče dreto.Ja ta zna tudi do opoldne…..Hmm kje so asi,ko smo zjutraj meli mir…

Zunaj pa dežuje,kak lepo..zdej grem dot trgovine in bankomata mal na luft…

pridna si ni kej,jest pa res počivam,kar se dela tiče…..ampak ne tistega doma,…..tistega službenega ojej ze jutri spet v službo..viš kak gre čas,ludnica….

hehe, moj najljubši in najdražji je že naredil svoj dnevni treking….pretekel je svojo dozo km na vrh hriba:-)
V dežju se pa meni res ne da, da bi šla z njim.
/bolje rečeno: za njim, ker ga ne dohajam!)
V bistvu ne pišem za službo, temveč za dušo.
Pravljico.
Pa dokončno sem pogruntala, kako se z digitalca prenašajo slikce na PC…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kajne kolk je to vredno,da sama pogruntaš stvar……ojej kaj bi jest dala,da bi mela takega treking moža..heheh jest bi pa šla…pa kaj če bi capljala za njim….moj je le preveč začičkan..in trikrat ugani kje ma svojo rezidenco..pred pc-jem seveda..cel dan..taka da…no coment…no sports….no nothing..sam dober bi jedel pa šinfal v nedogled…..

OOO pravljice,hmm a bi kako lahko videla,mislim prebrala…aaa?

Jaz veliko sama odkrivam kaj vse se da s pc-jem…..no imela sem tudi zelo dobrega učitelja svoje čase in pomagača k ga ne bom nikoli pozabila..:))…

evo zunaj lije kot iz škafa,sem čist mokra prišla domov…..zdej pa počasi kuhat…

Dej Perli nehi s temi kulinarikami tuki!
Povab me enkrat na dom….pa da okusim al je vsa ta tvoja krma sploh užitna.
😉

jest pa nikol ne vabim..k men gosti pridejo sami….tak!!

Jest pa brez povabila nikamor ne grem.Tako.Krjanca tko veli.

hehehe, saj se ne pritožujem, le pravim, da ga ne dohajam. Ko sem jaz na vrhu hriba, je on že trikrat doma, pa še norca se iz mene dela, češ, zmigaj, saj cele dneve samo sediš, boš pa ja, ker si spočita:-))))

na PC_ju imam vstopno kodo tako da gor ne more :-))))

ker je TV v dnevni sobi kupil sam (lani), si lasti pravico, da na njem gleda(mo) tisto, kar njemu paše. To je: šport, dirke, šport, dirke šport…..Zerlo pisano ane?
PS. imam en mičken televizorček v svojem kabinetu.

Perla:
nekaj si zapomni:
Vsi moški so po enem letu zakona glih.
Čisto nč ne prebereš!
Če kdo pravi, da bi bil drugačen, žal, laže.

Na žalost tud ženske niso nič drugače….pa še prej,kot po letu!
😉

hahahah oh Sp..sej vem da te slaba vest tolče,le olajšaj se na ženski dušci…..hehehehe

Slaba vest?
Zakaj pa?
Pa prid mimo…pa se bom hitro olajšal……drugače bo pa tud školjka dobra(saj je tud ženskega spola)…
;-)))

aja…tolk malo se pa res ne cenim….
slaba vest,zaradi podobnosti vseh moških…..to sem mislila….

in ti men čist tako lepo,da se poserješ na vse kar je ženskega ojej ojej…kam sem gledala…hmmm??

kam si gledala?
Najbrž mimo!
😉

he še en dokaz da bereš sam tisto kar napišem na koncu,to je tipično za mošk..tisto vmes je ničvažno kot pr sexu..važno je sam kak ga vzameš in kak pride na koncu…tista tenika vmes pa ko jo šiša….jao jao jao moški vsi ste res en glih

Prikrita seksulja!
Vse ste glih!
😉

heheh prikrita pa jaz nisem…odkrito pokažem da sem…hihihihi ojej si me nasmejal zdej.)))

P.s. moj mož namreč resnično ja me kliče zdej tako…hahahahaha hec dol padeš….

Ima že uržoh,da te tko kliče najbrž…..

New Report

Close