dorbo jutro
Jest pa takoj ko pogledam,dobim druzbo.Baje majo tamali vgrajen senzor premikanja…
Tak da nema mira,no ja..zdej sta oba pokonci že,le tastar vleče dreto.Ja ta zna tudi do opoldne…..Hmm kje so asi,ko smo zjutraj meli mir…
Zunaj pa dežuje,kak lepo..zdej grem dot trgovine in bankomata mal na luft…
pridna si ni kej,jest pa res počivam,kar se dela tiče…..ampak ne tistega doma,…..tistega službenega ojej ze jutri spet v službo..viš kak gre čas,ludnica….
hehe, moj najljubši in najdražji je že naredil svoj dnevni treking….pretekel je svojo dozo km na vrh hriba:-)
V dežju se pa meni res ne da, da bi šla z njim.
/bolje rečeno: za njim, ker ga ne dohajam!)
V bistvu ne pišem za službo, temveč za dušo.
Pravljico.
Pa dokončno sem pogruntala, kako se z digitalca prenašajo slikce na PC…..
Kajne kolk je to vredno,da sama pogruntaš stvar……ojej kaj bi jest dala,da bi mela takega treking moža..heheh jest bi pa šla…pa kaj če bi capljala za njim….moj je le preveč začičkan..in trikrat ugani kje ma svojo rezidenco..pred pc-jem seveda..cel dan..taka da…no coment…no sports….no nothing..sam dober bi jedel pa šinfal v nedogled…..
OOO pravljice,hmm a bi kako lahko videla,mislim prebrala…aaa?
Jaz veliko sama odkrivam kaj vse se da s pc-jem…..no imela sem tudi zelo dobrega učitelja svoje čase in pomagača k ga ne bom nikoli pozabila..:))…
evo zunaj lije kot iz škafa,sem čist mokra prišla domov…..zdej pa počasi kuhat…
hehehe, saj se ne pritožujem, le pravim, da ga ne dohajam. Ko sem jaz na vrhu hriba, je on že trikrat doma, pa še norca se iz mene dela, češ, zmigaj, saj cele dneve samo sediš, boš pa ja, ker si spočita:-))))
na PC_ju imam vstopno kodo tako da gor ne more :-))))
ker je TV v dnevni sobi kupil sam (lani), si lasti pravico, da na njem gleda(mo) tisto, kar njemu paše. To je: šport, dirke, šport, dirke šport…..Zerlo pisano ane?
PS. imam en mičken televizorček v svojem kabinetu.
Perla:
nekaj si zapomni:
Vsi moški so po enem letu zakona glih.
Čisto nč ne prebereš!
Če kdo pravi, da bi bil drugačen, žal, laže.