Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dormeo

dormeo

Zanima me, kje se najbolj splača kupiti jogije Dormeo. TV prodaja menda ni najbolj ugodna, baje se jih v enih trgovinah da kupiti ceneje. Pravzaprav pa niti ne vem koliko točno stanejo. Rabim dva, dimenzije so 200×90. Se zahvaljujem za informacije!

hay

če mene vprašaš so jogi dormeo je podn,ker je sama svinarija
bolj se splača iz lateksa ali zračna res,da je mal dražja je pa kvalitetna

lp:)))))))))))

Kolikor je meni znano, dormeo JE iz lateksa in poznam kar nekaj ljudi, ki so z njim maksimalno zadovoljni, zato si ga bova tudi midva z možem nabavila. Nisem pa še slišala, da se ga da dobiti tudi kje drugje, razen po tv. LP

Dormeo uporabljam od lanske jeseni in do danes še ni pokazal nobenih očitanih mu slabih lastnosti – ni se povaljal, stisnil, splesnel. Na njem spim dobro, le nekaj časa sem rabila da sem se ga navadila. Mogoče ljudi najbolj moti to, da je na nek način “gluh”, ko se uležeš se nič ne zagunca kot se običajne vzmetnice “na fedre”.
V prosti prodaji sem jih videla v ljubljanskem Intersparu in v Lesnini v Kranju (na Planini) kjer sem ga tudi kupila za ceno 26.800 sit.

lp tinca

Za ležišča iz lateksa, med katere spada tudi dormeo je treba imeti gibljivo letveno dno, da se zrači in s katerim nastaviš trdoto. Če katerokoli ležišče iz lateksa položiš na tla ali polno posteljno dno, začne plesneti, pa še ležat ni prijetno na njem, ker je trdo.

Lp

Nama je super: kupila svqa dva jogija (90 x 200), vsak je bil 29.900. Midva sva jih kupila v trgovini v Celju za Intersparom. Sicer si pa na njihovi spletni strani lahko ogledaš, kje jih imajo.
Za TV prodajo sem pa tudi jaz slišala, da “nategujejo”.

J.

Pri nas ga glih danes pridejo zamejat-kr naenkrat je ratal mehak-ampak še vseeno je najboljši jogi, kar sem jih kdaj imela! Res sem dobr spala, ko je bil trd, pa še hrbet me ni nič bolel!
udi v Zagorju se ga da kupt!

Tudi midva ga imava 180*200, otrok pa 90*200 in smo vsi zelo zadovolnji.

No, tudi jaz in moj partner sva uporabljala ležišče Dormeo – eni leto je bil jogi v redu, kar naenkrat pa je postal mehak, začel se je trgati in v jogiju se je naredila luknja (ni bil raven, ampak se je pogreznil). Po reklamaciji so nama jogi zamenjali, po približno enem letu pa zopet ista pesem. Tokrat sva denar zahtevala nazaj in se odločila za nakup novega jogija.

Glede Dormea pa tako: prijateljica ga je reklamirala že 5-krat, soseda, s katero govorim ima iste probleme kot sva jih imela midva, v bistvu zadnje čase slišim ogromno kritik kar se tiče Dormea, nekaj pa sem našla tudi na tej strani, se pravi Starševski čvek ter Starši in otroci (je bilo tudi kar nekaj kritik).

V primeru, da se odločiš za nakup pa ti želim več sreče, kot sva jo imela midva.

Lep pozdrav

Tretje leto teče odkar jih imamo in smo zelo zadovoljni. So taki kot na dan nakupa. Na njih se res spočijem. Ga ne zamenjam! Dva smo kupili po TV prodaji na obroke in sta bila zato najbrž nekaj dražja; zraven smo dobili še dve ortopedski blazini. Druga dva pa smo nabavili v Sanolaborju za okrog 29.000 sit. Torej, glede na svoje izkušnje ga priporočam.
LP

Poglej na: >http://www.dormeo.net

Ne, Dormeo NI latex, ampak navadna pena, ki se tudi ugrezne, splesni. Poznam takšne primere.

New Report

Close