Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dormeo ali jogi?

Dormeo ali jogi?

Ojla!

Smo v fazi prenove spalnice in me zanima – tiste ki ste preskusile oboje,

ali ste bolj zadovoljne z navadnim jogijem ali z dormeom?

Kakšna je razlika v ceni, npr. dimenzije 160 x 190?

Midva sva prej imela jogi, potem, ko sva pa prenavljala spalnico, sva se odločila za Dormeo!

Nikoli več, ga ne bi zamenjala z navadnim jogijem! Imava pa dimenzije 180×200 v enem kosu (se pravi en jogi, ne dva skupaj)!

Lp

Lateks

definitivno dormeo – midva imava na zakonski postelji dva (oba po 90×200) – ker imava pač različne spalne navade in različno težo – tudi ni nujno, da potem oba menjaš naenkrat.

Sem pa zadnjič nekje zasledila, da imajo sedaj celo varianto z memory peno na vrhu – ne vem pa cene; pokliči jih, pa ti bodo vse razložili.

punči

Ker ne maram “plastike”, se gotovo ne bi odločila za Dormeo. Sicer pa navijam za žepkaste vzmeti.

Živi in pusti živeti

menda ne mislite z navadnim “jogijem” kvalitetne vzmetnice od Mebla, ki imajo edine ime Yogi. ker vsak madrac se pač ne imenuje jogi. Meblove vzmetnice imajo širok razpon kvalitete in cen. zame ni boljše firme. plastike nočem niti na oknih kaj šele v postelji.

Do zdaj sem še najbolj zadovoljna z vodno posteljo.
Preizkusila sem tako navadno vzmetnico kot lateks ležišče, vendar ne teh, ki jih omenjaš, nazadnje smo se odločili za vodno posteljo, otroci imajo lateks ležišče, najraje pa koristijo mojo posteljo.

Meblo je zakon, pa ne najnižji cenovni razred, napoti se do prijaznega prodajalca, ki ti bo več razložil, ker jih delajo vseh vrst in dimenzij, pa še občutno so se pocenili v lanskem letu.

Se pridružujem Nali. Ko bi ljudje vedeli kako je fajn spati na mehkem, ne bi zdaj debatirali o jogiju.

Mi2 sva gledala leta nazaj od mebla take z memory peno in so bili ulalala dragi in smo nato dodali ca. 100 jurčkov in pristali na vodni.
Mož je bil PREDENJ smo jo kupili ful proti, po 2 tednih pa …. NI ŠANS, da jo menjava.

Je pa en minus-če spiva drugje, naju vse boli… in si jaz dajem pod rjuho mehke deke… da je kolikor toliko mehko.

New Report

Close