Dormeo Memory 2+12 ali s silver plus
Spominske pene ne boš prala, prala boš zgornjo prevleko, ki jo z zadrgo snameš. Mislim, da če boš redno prala (ok, ne ravno vsak teden ampak kakšnih dvakrat, trikrat letno) zgornjo prevleko, mislim, da naj ne bi bilo težav s pršicam. Ne vem, ne spoznam se dovolj, sem laik, ki pač verjame reklamam:-))))))
Nasplošno pa menim, da z rednim pranjem zgornje prevleke naj ne bi bilo težav s pršicam, razen če ste res hudi alergiki.
Midva sva vzela 2+12 silver plus zato, ker je bil ravno takrat v akciji. Nekaj malega znižano in zraven si dobil vzglavnik memosan.
Tudi meni je všeč, ker me greje. Sem bolj zmrznjene sorte in imam rada toplo posteljo. Jaz sem res zadovoljna. Zvečer se kar zlijem z jogijem in me ni do jutra:-) Sicer pa, če vam ne bo ustrezal ga v določenih dneh (testno obodbje) lahko vrnete.
Neeeee, nisem rekla, da je narobe. Nimam pojma, kako je na moji postelji. Bom zvečer pogledala pa povem. Ampak jaz ne bi delala težav s tem. Daš skupaj s spominsko peno prat. Povem zvečer, kako je pri meni. Ali pa jih pokličeš in vprašaš, če daš lahko zgornjo prevleko prat kar s peno, ki je prišita gor? Al je treba zato, ker je pena gor prišita nest ekstra v čistilnico? Teh izkušenj o pranju res še nimam, ker imam jogi šele dva meseca. Vem povedat samo, kakšen občutek mi je spati na njem:-)
Super, daj, res poglej, ker me zanima. Ko sem ga dobila, sem bila kar presenečena. Sicer sem z njim zadovoljna.
Sem pa pokukala na spletno stran ravnokar in mislim, da res piše čistilnica. Ah, sicer pa je vseeno, polulala se ne bom, pobruhala verjetno tudi ne, imam pa kupljeno tako še tisto zaščitno prevleko za čez jogi. Pa je. Starejši punci sem pa dala kar moj eno leto star Dormeo Memory (ravno zato, ker sem sicer zanjo kupila Silver, pa sem potem videla …, je pa še vseeno majhna).