Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DORMEO-posteljni nadvložek

DORMEO-posteljni nadvložek

z možem razmišljama,da bi si na najin nekaj let star jogi dala nadvložek Renew.Imate kaj izkušenj s tem?! Je bolje spati na tem? Imajo različne posteljne nadvložke.In to 3,5 cm v navadni in srebrni barvi in 6 cm. Kaj priporočate?
Hvala in lep pozdrav !

Ti nadvložki ni nič vredni. Obljubljajo svašta, pa je ena navadna cunja!!

Pred leti smo nameravali kupiti naj naj nadvložek: proti vlagi (mokrenju), proti pršicam (ker jih imamo tudi na koži), antiseptičen………razelektren………ni da ni.

Ne spomnim se znamke, vem, da je bil drag ko hudič! Ko so ga pripeljali, sem ga potipala.

Navaden, tanjši kovter (odeja). Sem jih samo nagnala in hvala bogu, da ga še nismo plačali.

Še en nasvet.

Nekaj let star jogi bi najbrž rada zaščitila pred obrabo, kajne.

Jaz imam na jogijih pod rjuho navadno deko, ki jo operem vsake toliko časa. Nam to čisto zadostuje.

Deko pa zato, ker se jih kar nabere čez leta. Včasih se najdejo kakšne lepe po res ugodnih cenah.

Kupi dormeo pa je rešeno, pride v majhnem paketu in meni ustreza , žal moram to povedati, čeprav je reklama, mi pač ustreza.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Saj imamo mi tudi vsi dormeo. Sem mnenja, da ga ima avtorica tudi? Ker dormeo in vse “žimnice” imenujemo jogi.

Na kakšen drug ‘jogi’ ne moreš dat nadvložka s kolekcije Dormeo – ker ta se zapne z neti.

Jes Primož – tudi jaz odlično spim na dor………me nič ne bolijo kosti, križ, vrat…..

New Report

Close