dORMEO
Pozdravljene!
Če ima katera vzmetnico Dormeo, me zanima, kako je zadovoljna z njo. Nagibam se k temu da bi jo kupila, zato zbiram mnenja zadovoljnih oz. nezadovoljnih kupcev.
Lp
Majda
Meni osebno ni nic posebnega. Prej sem spala na navadnem, eno leto starem jogiju, potem pa na dormeu, pa nisem opazila nobene razlike.
Imam probleme s hrbtenico in krizem, pa se mi ne zdi tale dormeo nic kaj boljsi od ostalih jogijev.
lp
ja res je, nič kaj takega….le cena je višja
jaz sem kupil 3 kose in sem zelo razočaran, samo cena je navita.Zelo mi je žal, da nisem kupil ene druge, ki jo tudi reklamirajo (zdele ne vem točno imena) mislim da so jo testirali v NASA in je baje res odlična.Po toči zvoniti je prepozno.
moj mož nama je kupil DORMEO, za kao da bova imela manj pršic pa to, kot pravijo v reklami.Kupil jih je že eno leto nazaj.Pred novim letom pa sva jih dala eni firmi testirat (firma se ukvarja s čiščenjem jogijev in dezinfekcijo) in so na brezpalčnem testu ugotovili da so v vzmetnicah pršice in ogromno prahu.No pa sva plačala še čiščenje vzmetnic (3.900.- sit za eno) in ne boste verjeli, ven so potegnili res ogromno prahu, pa pravijo da DORMEO ne resorbira prahu, GROZA!!
Jaz spim na vodni postelji in je ne zamenjam več za nobeno. Res je dokaj draga ampak se splača, spim ko top od celo noč, je fino mehka pa še hrbet me zjutraj ne boli, ker me je prej stalno zaradi dolgotrajnega sedenja za mizo – super zadeva res. Pa še prah lahko sam odstraniš – samo obrišeš jedro pa je, zgornjo prevleko pa lahko očistiš v čistilnici.
Mi pa smo zelooo zadovoljni in je ne zamenjamo za nic na svetu!!!
Moj dormeo sicer se počiva in čaka na novo posteljo. pa vendar….
Vsem, ki se pritožujete glede cene svetujem, da se sprehodite po prodajalnah in preverite kakšne so cene latexov – v večini primerov stane ležišče dimenzije 90 x 200 več, kot dormeo 140 x 200.
Kaj pa mislite o tisti Dream Beds? A mogoče kdo te “uporablja” za spanje?Jz tud študiram, da kupim novo vzmetnico, pa zdej res ne vem katero…
Živjo
Tudi jaz sem zelo zadovoljna z dormeom. Prej sem spala na navadni vzmetnici in me je vedno bolel hrbet, sedaj spim lepo in sem res zadovoljna.
Draga MajDA!
Nič kaj spodbudne izjave. Kaj bova pa zdaj?
Svakinja
Ja, res. Precej sem se poučila o novi Meblovi ponudbi. Imajo velik cenovni razpon in sedaj bom res morala dobro premisliti. Meblovi izdelki so dražji in vprašanje je, če toliko kvalitetnejši. Za Meblovo malo boljšo vzmetnico bi odštela toliko kot za Dormeove tri.
Majda
mal denarja, mal muzike !!!
jst sm si septembra 2002 kupla dormeo in moram rečt da sem bila z njim zadovoljan in sm še kar se spanja tiče.
prejšnjo nedeljo pa sm menjavala rjuhe in ko sm ga dvignila sm slučajno pogledala spodaj in sm kr obstala. cel jogi je plesnjav!!!! postavljen je na plohih ki imajo luknje tako da diha in vseeno je cel plenjav.
tako da so me po tej strani precej razočarali in minil je že več kot teden in še vedno me ni nihče poklical,čeprav sm reklamacijo poslala že prejšnji ponedeljek. ko jih pa jst kličem pa so vedno odgovorni za reklamacije na sestankih!!!
Dormeo imata moja starša. Res je, da sta kar nekaj časa potrebovala, da sta se privadila, sedaj pa jima je zlata vredna.
V dobrem letu, odkar sva kupila Dormeo vzmetnice, še nisem čutila nobenih bolečin v križu in mož tudi ne! Na vseh drugih jogijih sva se pa vsako jutro zbudila polomljena. Zvečer se z užitkom vležem na moj ljubi Dormeo in povem, da bi ga kupila spet in spet! Moji sosedje, ki so ga kupili istočasno se tudi zelo pohvalijo. Kakšna plesen, kakšne pršice, lepo vas prosim! – Ena je napisala “mal denarja mal muzike” pa to ni res, saj niso bili tako poceni – vsak 38.000 sit. Res obstojajo dražje vzmetnice ampak, po debati s tistimi, ki so jih kupili po 70.000 sit za kos, niso dražji prav nič boljši. Od tele reklame nimam seveda prav nič, samo vsakemu privoščim, da bi spal tako sladko kot midva! LP
Jaz sem ful zadovoljna z vzmetnico Dormeo in tudi cena se mi zdi primerna.
Ti priporočam,da ga kupiš.LP
Tudi jaz sem bila v dilemi, ali naj kupim Dormeo. Pa sem malo spraševala naokrog in tudi meni je prišlo na uho, da rad plesni. Zato se za nakup nisem odločila.
tudi meni je plesnel, sedaj ga preventivno posesam vsaki dan.Dela je pa velik in mi je žal da sem ga kupil.Prokleto sranje in reklame!
Sem sicer že večkrat pisala o tem… No, ker imam težave s hrbtenico (sem imela), so bila seveda jutra največja groza – imela sem namreč “navaden” jogi na vzmeti.
Potem smo v eni trgovini v Mb našli tako nekje 10 cm debelo peno, ki jo dobiš v različnih trdotah. Takrat sem si kupila najtršo (zdaj se dobi menda še trše), ker mi najbolj ustreza. In od takrat sem spala kot dojenček in se predvsem zbujala čisto spočita in brez bolečin. Pena menda stane okoli 8 jurjev za 2 m2 (nekaj takega). Ti pa jo vrežejo po meri in jo dobiš v roku tedna dni. No, isto peno imava tudi zdaj, moja boljša polovica nima težav, pravi, da zelo dobro spi. Peno samo smo oblekli v zelo gost bombaž, ki ga lahko po potrebi snamem in operem.
Kar se plesni tiče… Pena spesnivi, če spodnji del ne “diha”, se pravi, če nimaš letvic na postelji, ampak desko oz. iverko. Enako bi znalo veljati za vsa ostala ležišča ala lateks in podobno.
Aja: pa po trgovinah sem sprobala tisoč in eno klateks ležišče in so mi bila vsa premehka (oz. se mi je pri vseh zdelo, da se preveč ugrezajo) – kljub temu, da sem daleč od “težke kategorije” ;). Tako da… Najcenejša variata, sicer zahteva malo dodatnega dela (prevleka za peno, pod rjuho), ampak vsekakor si ne mislim nikoli več nič drugega kupit kot to peno. Res ne.
Ojla!
Mene pa zanima, koliko izmed vas, ki ste kupili Dormeo, je potovalo za nagrado?? Zmotilo me je namreč “leteče” sporočilo pri reklamiranju tega izdelka: “Zakaj vsak teden potuje 50 Slovencev v….”
Pozdravček,
A via
Multi, odgovor na reklamacijo moraš (!) prejeti v roku 8-ih dni, sicer lahko pokličeš tržnega inšpektorja.
Tinkarca, a maš ti to Lectus al kej drucga?
Ko sem jaz kupovala novo vzmetnico, so mi trgovci povedali,da je potrebno vzmetnice iz lateksa redno zračiti, če ne zaplesni!
Forum je zaprt za komentiranje.