dORMEO
no jaz imam Dormeo skoraj eno leto in sem zadovoljna.Všeč mi je ker je jogi bolj trd,jaz osebno super spim.Ne vem zakaj ste nekateri tako polomljeni na njemu.Jaz 90% prespim na boku in meni res odgovarja.Imam tudi tist anatomsko oblikovan povšter,ki pa mi gre že rahlo na jetra saj je penast in imam skoz občutek da se full svinjarije nabira not.Čeprav jaz sem itak na čistočo mahnjena tko da…
Ne vem kako to da vam je nekaterim splesnel..imate toliko vlage v stanovanju al kaj?Jaz imam posteljo,z letvicami in se mi zdi da jogi lepo diha.Sploh se naj bi ga pa obrnilo na vsake toliko časa.
No v glavnem,meni je všeč.Pa tudi drag se mi ni zdel.
Če pa imate 400jurjev si pa le privoščite vodno posteljo,ker se noben jogi niti slučajno ne more primerjati z njo!
Joj…sm tud mal naložila tole a ne 🙂
vi sam pomislite, kolk denarja da firma DORMEO za reklamo. Vsak dan na vseh TV, kamor obrneš je reklama, da ljudje že kar sanjajo ponoči o tej PREDRAGI vzmetnici.Saj ni čudno, da je tako draga, a sploh veste kolk stane ena reklama na TV-ju, aaaaaaaaa????????????
samo LORELI FLEGO so plačali 1 miljon sit za čvekanje, v ceni DORMEO vzmetnice je 50% reklamnih stroškov, katere smo plačali mi-kupci, ki smo mal zmešani, padamo na finte.Vzmetnica pa je eno navadno srenje, dost boljših, jaz je ne bom več kupil
Yep – meni pa do sedaj tudi še nihče, ki je Dormeo kupil, ni odgovoril, če je bil slučajno res izžreban za potovanje. Je to spet nateg kupcev?? No ja, jaz tega definitivno nebi kupila tudi zato, ker se mi tako pozivanje k nakupu podpiranje nakupa v stilu “maček v žaklju”. Če ne morem sprobat, z nakupom ne bo nič!
Ko smo mi kupovali, sem šla raje v R——a po vzorčnih modelih z možičkom “skakat”, potem sva se pa odločila – za lateks znamke Optimo – pa še skoraj pol cenejši je bil za dimenzijo 180X200 od Dormea. Se zbudim zelo naspana!!! :-PPP
Avia
na enem drugem forumu sem enkrat brala o nagradah DORMEO.Bolo je veliko odgovorov, ampak nihče ni prejel nagrade.Kar naj povejo, kdo je dobil nagrado, same finte so jih
Pri mojih sorodnikih so kupili to slavno vzmetnico-pa tud nic od nagrad. Men je cel ta top shop en nateg. Pa take fore za hujsat, pa plovec ribolovec…..a se spomnite teh oslarij? No ja, vsaj meni se zdijo oslarije.
Ojla milena!
Ja imam lectus – s fantom pa sva kupila sejemski razstavni eksponat, ker je bila kar dosti cenejša. Najboljše pa mi je to, da si sam nastaviš trdoto ležišča – v svoje jedro si samo natočiš tako količino vode kot ti paše, pri tem pa partnerja nič ne motiš, ker ima itak svoje jedro – pa še postelja je topla ko greš zvečer spat.
LP Tina
Žal, vaš komentar ni točen. Dosegljivi smo vsak dan od 08,00 do 16,00 na tel št. 05/66-44-882 ali 05/66-44833.
Lep pozdrav,
Ciao,
meni se vse te reklame zdijo kot da jih snemajo za idiote. Ne vem, no ta raven snemanja je čisto v podnu in nikoli v življenju se ne bi odločila za nakup preko TV-ja. No way!!!!
Sploh pa ko vidim razne tiste face npr. Grozno slavnega frizerja Malija ki , seveda odkar ima Dormeo, spi brez problema ker ga v spanju ne morijo pršice, … pa tisti podjetnik ki SE MU ENOSTAVNO PRILEGA – ramenski obroč namreč, pa tisti debeluh ki se namamže okoli pasu in shujša v 20-ih minutah, pa razni skoraj že paraplegiki ki čudežno ozdravijo odkar nosijo Kosmodisk, pa… pa…. Aja KU KU CLOCK, ko otroci kar naenkrat spoznajo ptiče po petju, … seveda odkar jo imajo obešeno v dnevni sobi, pa še tako prijetno poje vsako uro… Pa sorry no, jest bruham ko gledam te reklame…
No mogoče kakšnemu izdelku delam krivico, ampak me nebi prepričali, pa bi mi lahko obljubljali ne vem kaj….
Vsem ki kupujte pa srečno pri izdelkih in srečno pri reklamacijah. saj ste videli gornji mail ko gospa piše, da vaše trditve, da niso dosegljivi in da traja sto let preden se kdo odzove na reklamacijo, ŽAL niso točni. Oni so stalno prisotni… pa še telefon vam je napisala… ja gospa, no a veste da se tako do kupcev ne obnaša… Kaj ni res…. , če so vam pa povedali da je res…
No takšni izdelki, kot je odnos njihovih prodajalcev….
Brina
Pozdravljeni,
osebno imam dobre izkušnje. Z fantom sva se odločila za dva namesto enega jogija Dormeo.
Meni povsem ustreza in ga ne bi zamenjala, fant pa se ni mogel navaditi.
Zato sva poslala pismeno pritožbo, da bi rada vrnila enega.
Odvoz je bil v normalnem roku (teden dni), vračilo denarja tudi.
Sama še vedno spim na Dormeu, fant pa si je kupil novega.
Jana
Glede potovanj.NI NATEG,moja soseda je šla čez vikend v Pariz!
Brina, samo v informacijo – ne glede na vse ostalo in razna mnenja o tem ali onem – glede prijave reklamacij ali nezadovoljstvu nad izdelkom, so v Dormeu ZELO profesionalni. Brez kakšnih posebnih procedur ali pogajanj, poskušajo ustreči kupcu (pa tudi na telefon se jih da dobiti).
Mimogrede, ravno sem se spomnila, da jih moram povprašati, če jim je že uspelo rešiti mojo težavo…
To sploh ni res, ko sem jaz klical da nisem zadovoljen z jogijem, so me 3 krat prepričevali, da so vsi kupci zadovoljni, čeprav sem jim dopovedoval da jaz nisem vsi kupci!!!!!!
prišli so po njega šele čez 14 dni, denar pa so mi vrnili po enem mesecu, na večkratne tel klice.
Se strinjam z Mishiko. Jaz imam najcenejsi penasti modroc iz IKEE, za cca. 7500, iz trde pene, ki ima na eni strani valovito izdelan vzorec, ki se povsem poda po telesu. Pa je to do sedaj najboljse, na cimer sem spala in edino, na cimer mi hrbet ne dela problemov. 🙂
ma nehite že nakladat o tem dormeu, sploh ni tok dobr kukr se tlele piše.Tolk enih postov za eno navadno sranje.
Brina,
ne verjemi vsemu, kar prebereš, temveč raje sama pokliči ta telefon, in se prepričaj.
Lp,
če je to res, se mi oglasi na tel. daj točne podatke, da to preverim. Pa mislim, da se ne boš oglasil, ti pa veš zakaj….
Lp,
Forum je zaprt za komentiranje.